Yamaha Wolverine-R

Yamaha Wolverine-R

Pret: 18.250 Eur
Camo: 18.850 Eur
SE: 19.900 Eur - "L" omologare

Exploraţi.

Yamaha Wolverine-R este un model cu două locuri pregătit pentru atragerea către pilotajul recreaţional off-road a unei audienţe largi. Echipat cu comenzi de tip auto şi oferind un nivel ridicat de confort şi securitate, acest 4x4 stilat şi versatil vă oferă acces la o nouă lume de distracţie şi entuziasm.

Dotat cu un şasiu compact, o cabină cu două locuri de tip auto ce inspiră încredere şi un motor cu cuplu ridicat, modelul Wolverine-R a fost creat pentru a traversa cele mai dificile terenuri.

Echipat cu transmisie integrală automată uşor de utilizat - cu regimuri de transmisie 2WD şi 4WD şi servodirecţie asistată electronic (EPS), Wolverine-R este pregătit pentru dvs. Porniţi în explorare!

Detalii

 • Vehicul off-road compact şi agresiv
 • Confort de primă clasă, potenţial off-road extrem
 • Cabină stil auto cu 2 scaune sport
 • Transmisie CTV complet automatizată model Ultramatic®
 • Cutie de viteze cu patru poziţii: înalt, jos, marşarier şi neutru
 • Frână de motor stabilă ce dă impresia de siguranţă
 • Sistem On-command® 2WD/4WD/4WD cu blocare diferenţial
 • Comenzi intuitive şi instrumente de bord cu afişaj digital
 • Amortizoare KYB cu cursă lungă complet reglabile
 • Direcţie asistată electronic (EPS)
 • Platformă de încărcare plată şi capacitate de tractare de 680 Kg
 • Proiectat pentru activităţi în timpul liber şi transporturi uşoare

 

Imagini

Caracteristici

Cabină stil auto

Acesta nu este un vehicul off-road comun. Datorită cabinei spaţioase pentru 2 persoane echipată cu scaune sport cu spătar înalt, rezemătoare pentru umeri şi centuri de siguranţă în 3 puncte, vă veţi simţi confortabil şi în siguranţă. Cu schimbătorul de viteze şi maneta frânei de mână montate central, totul este la îndemână - în timp ce cuşca tubulară robustă şi capota vă ajută să vă protejaţi de intemperii.

Platformă de încărcare rezistentă

Fabricată din polipropilenă uşoară, platforma de încărcare plată este concepută pentru a transporta până la 136 de kg de echipamente sau provizii. Cele şase puncte de ancorare vă permit să asiguraţi încărcătura cu chingi, iar oblonul rabatabil în mai multe poziţii poate fi ajustat conform necesităţilor. Dacă aveţi nevoie de acces la motor pentru întreţinerea de rutină, platforma de încărcare se poate demonta rapid.

Design robust, agresiv

Cu bara de protecţie cu aspect solid şi şasiul compact, acest off-roader intră cu un aer agresiv în lumea vehiculelor off-road. Cu un ampatament scurt şi un şasiu îngust, agilul Wolverine-R cu 2 locuri are un aspect robust care completează performanţele sale off-road de vârf.

Roţi de 26"

Acest 4x4 este atât de deosebit încât Maxxis a conceput o versiune specială a anvelopelor Bighorn exclusiv pentru acest model! Proiectată pentru a furniza tracţiune optimă şi durabilitate laolaltă cu niveluri ridicate de confort şi precizie la virare, soluţia cu anvelope 26x8x12 faţă şi 26x10x12 spate completează noua suspensie avansată pentru performanţe de vârf în clasa off-road.

Motor DOHC de 708 cc

Motorul de 708 cc produce cuplu optimizat şi furnizează putere suficientă pentru o călătorie de plăcere atractivă. Dotat cu o chiulasă DOHC cu 4 supape pe cilindru, acest motor în 4 timpi transmite cuplul prin intermediul sistemului de transmisie CVT Ultramatic® pentru a asigura o acceleraţie lină şi o frână de motor stabilă.

Sistem On-command® 4WD

Sistemul On-command® de la Yamaha permite pilotului să selecteze tracţiunea 2WD, 4WD sau 4WD cu blocarea diferenţialului prin simpla rotire a unui buton de pe panoul de bord. Împreună cu rapoartele de transmisie înalte sau joase (la care se adaugă marşarierul) acest sistem de transmisie permite solidului Wolverine-R de la Yamaha să intre şi să iasă din zone de teren dificile tehnic.

Suspensii complet reglabile

Pentru a sublinia performanţele sale off-road de vârf pe terenuri cu condiţii dificile, Wolverine-R este echipat cu un sistem de suspensie de înaltă performanţă. Amortizoarele KYB cu cursă lungă au curse de 246 mm pentru roţile faţă şi 269 mm pentru roţile spate şi acceptă numeroase reglaje: pretensionarea arcurilor, viteza de revenire şi amortizarea variabilă în funcţie de viteza de comprimare/destindere a amortizorului.

Modele Special Edition / R Spec

Modelul Wolverine-R EPS Special Edition vine cu caroseria vopsită în argintiu mat şi capota vopsită în negru. Alte opţiuni exclusive pentru modelele Special Edition sunt supra-apărătorile vopsite negru mat, volanul ergonomic YXZ, scaunele argintii şi arcurile de suspensie galbene. Iar noile modele Racing Blue şi Alpine White R Spec sunt echipate standard cu jante din aliaj de aluminiu.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Monocilindru, Răcit cu lichid, 4 timpi, DOHC, 4-supape

Capacitate cilindrică

708cc

Alezaj X Cursă

103,0 mm x 85,0 mm

Compresie

10,1 : 1

Sistem de ungere

Carter umed

Sistem combustibil

Single Mikuni 44 mm

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Yamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt

Sistemul de rulare

On-Command® 2WD, 4WD, 4WD cu Diff-lock

Transmisie finală

Cardan

Şasiu

Sistem suspensie faţă

Independent Double Wishbone, 246 mm wheel travel

Sistem suspensie spate

Independent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 269 mm wheel travel

Frână faţă

Disc hidraulic dublu ventilat

Frână spate

Disc hidraulic dublu ventilat

Anvelope faţă

Maxxis Bighorn 2.0, AT26x8-12, steel rims

Anvelope spate

Maxxis Bighorn 2.0, AT26x10-12, steel rims

Dimensiuni

Lungime totală

2.970 mm

Lăţime totală

1.540 mm

Înălţime totală

1.885 mm

Ampatament

2.062 mm

Gardă minimă la sol

290 mm

Raza de bracare min.

4,6 m

Greutate la plin (inclusiv plin de benzină şi de ulei)

581

Capacitate rezervor combustibil

36,7 Litri

Capacitate ulei

2,6 Litri

Limite de încărcare

Pat transport

136

Caracteristici suplimentare

Sistem de direcţie

Tip Ackermann cu direcţie asistată electronic

Towing capacity

max. 680 kg

Instrumentation

Digital LCD with fuel gauge, speedometer, odometer, dual trip meter, hour meter, clock, battery volt meter, 4WD status, transmission gear indicator and Parking Brake indicator

Accesorii

 

Video

Comentarii