Cel mai mare magazin de motociclete, scutere, ATV-uri, waverunner, snowmobile si motoare de barca

Switch to desktop Register Login

Yamaha AeroxR

Pret: 2.450 Eur TVA inclus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificatii tehnice (PDF)


Aştepţi de mult acest moment. Acum e timpul să ai primul tău scuter

Descriere


Acest  scuter stil supersport  de 50cc este cel mai cool scuter  cu motor în 2 timpi realizat vreodată de Yamaha. 

Caroseria lui  taie aerul ca un cuţit.  Pentru accelerare instantanee Aerox rulează cu un motor 50cc super receptiv, în 2 timpi, cu sistem de răcire cu lichid. Iar un nou șasiu sport și  frânele de disc de 190mm, pe faţă dar şi pe spate, asigură o manevrare uşoară şi o oprire remarcabilă.

Cu acest scuter extrem de aspectuos, vei descoperi o lume nouă. Vei vedea locuri noi, vei descoperi oameni noi, vei simţi ce înseamnă cu adevărat libertatea. Totul  în acest  scuter de 50cc este proiectat pentru a întoarce capete pe stradă, pentru a asigura o extraordinară performanţă la turaţii şi o manevrare extrem de fină, lucruri la care visează orice motociclist adolescent.

Aruncă doar o privire la  caroseria uşoară care a fost realizată  cu ajutorul DNA-ului  de la motocicletele noastre super sport seria R. Este gata să atragă atenţia oriunde te duci. Răsuceşte butonul de acceleraţie şi simţi  cum motorul super receptiv, în 2 timpi, cu sistem de răcire cu lichid accelerează rapid, departe de luminile de trafic.

Iar pentru  curbe,  stabilitatea pe drum şi manevrabilitate uşoară,  acest scuter  50cc super- cool rulează cu un şasiu sport şi jante uşoare, de 13 inch. Aerox R : cel mai performant motor Yamaha în 2 timpi.

Generaţie nouă  de motor în 2 timpi

Originalitatea lui Aerox R a pus stăpânire pe stradă! Motocicliştii adolescenţi ştiau că acesta este singurul scuter care merita sa fii văzut! Iată acum noul model! Cu şasiul sportiv uşor de manevrat, cu un motor în 2 timpi, de 50 cc,  cu sistem de răcire cu lichid, noua generaţie Aerox este gata să cucerească strada. Și nici un alt model nu-i calcă pe urme.

Stil supersport original

Verifică profilul noii generaţii Aerox R si vei vedea că acest scuter sport conţine o mulțime de gene ADN specifice motocicletelor Yamaha din seria R supersport.  De la carenele fata si până la coada, la stopurile triunghiulare, Aerox R este dotat cu elemente sport de înaltă performanţă.

Demaraj energic

Cel mai recent Aerox R arată foarte bine, se simte minunat și goneşte aşa cum numai un motor în 2 timpi poate s-o facă. Adolescenţi de pretutindeni vor fi încântaţi de energia cu care o ia din loc ultima cea mai recentă generaţie de motor în 2 timpi, de 50cc, cu sistem de răcire cu lichid. Nu seamănă cu nimic altceva! Asta e ceea ce face  acest scuter foarte special Aerox R din noua generaţie.

Specificaţii tehnice de inalta clasa

Acest scuter stil supersport nu doar că arată cool, ci vine complet echipat cu o întreagă încărcătură de caracteristici high-tech, inclusiv un panou LCD de instrumente de stil nou, precum şi cu faruri dinamice. Şi pentru că este un Yamaha, poţi fi sigur că fiabilitatea şi calitatea lui îi consfinţesc poziţia de scuter sport premium.

Şasiu sportiv uşor de manevrat

Pentru a manevra acest motor în 2 timpi, super responsiv, am echipat noua generaţie Aerox R  cu un cadru tubular sport, compact. Rulând cu o furca hidraulica de calitate pe fata şi o suspensie robustă în partea din spate, acest şasiu uşor face ca Aerox să fie atât de uşor de manevrat prin oraş, dar, în acelaşi timp, un prieten de nădejde care te scoate rapid din trafic.