Cel mai mare magazin de motociclete, scutere, ATV-uri, waverunner, snowmobile si motoare de barca

Switch to desktop Register Login

Yamaha X-Max 400 / ABS

Pret: 6.200 Eur TVA inclus (fara ABS)
Pret: 6.900 Eur TVA inclus (cu ABS)

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificatii tehnice

X-Max 400 a sosit! Este nivelul urmator al clasei X-Max. Cu o caroserie noua, dinamica, sasiu usor specific Yamaha, este cea mai noua realizare facuta sa te incante.
Motorul sau puternic de 400cc si sasiu ultrausor poate oferii performante sportive cu manevrabilitate agila si depasiri rapide. De la deplasari rapide de naveta urbana la plimbari lungi de week-end, acest frumos scuter le poate face pe toate.
Are spatiu de depozitare pentru doua casti integrale sub sa ceea cel face practic si elegant. Doua discuri de frana pe fata, lumini cu LED-uri fata si spate, precum si instrumente hight-tech, acest scuter este construit pentru a impresiona.

Descriere


Modelele inovative Yamaha XMAX au inbunatatit vietile tuturor celor care le-au folosit, pe tot teritoriul Europei. Acum am creat noul si dinamicul XMAX 400.

Acest maxi scuter de clasa este construit sa ofere noi nivele de performanta, calitate si design.
Motorul puternic de 400 cmc va ofera o rezerva putere excelenta la depasire. Cu sasiul compact si de greutate redusa, Xmax 400 este foarte agil pe strada.
Are spatiu suficient pentru 2 casti integrale sub saua generoasa iar cu carenajul sau aerodinamic si farul si stopul LED, XMAX 400 este noul maxiscuter all rounder Yamaha.

Detalii

Scuter dinamic si multifunctional                                                                    Motor puternic de 400 cmc
Echilibrul perfect intre stil, performanta si functionalitate                                Stabilitate crescuta la viteza
Dublu disc flotant pentru frana fata                                                                 Pozitie si stop frana pe LED
Carenaj sportiv si aerodinamic                                                                        Acceleratie rapida si viteza mare de croaziera
Cel mai usor si compact scuter din categorie, manevrabilitate crescuta          Spatiu de stocare sub sa pentru 2 casti integrale
Interior de calitate cu bord tip auto

Stil nou, dinamic

X MAX 400 este creat sa impresioneze din orice unghi ai privi. Carenajul sportiv si aerodinamic a fost proiectat utilizand ADN-ul designului modelelor XMAX si TMAX. La viteza mare carena frontala si parbrizul protejeaza pilotul si pasagerul de vant in timp ce carenajul spatios de la nivelul picioarelor cat si scarita cu 2 pozitii asigura maximul de confort.

Agilitatea clasei 250cmc, puterea clasei 400 cmc

Priviti cu atentie noul XMAX400 si puteti vedea ca este un scuter de top care este proiectat pentru pilotii care cer maximul de la vehiculul lor.
Dimensiunile compacte si greutatea redusa fac acest ca acest model dinamic sa fie extrem de agil pe strazile orasului. Sasiul extrem de compact ofera o stabilitate crescuta la viteza mare.

Echilibru perfect

Pilotii de azi cer un scuter pe care il pot folosi 7 zile pe saptamana intr-o varietate de conditii iar XMAX400 este proiectat sa faca exact asta. Combinatia dintre un motor puternic si un sasiu ultrausor impreuna cu un nivel ridicat de comfort si spatiu de stocare pentru 2 casti integrale ofera un echilibru perfect intre performanta, economie, stil si functie.

Motor puternic si economic de 400 cmc.

Forta care propulseaza acest dinamic, nou allrounder Yamaha este livrata de motorul monocilindric in 4 timpi, 4 supape DOHC, racit cu lichid, motor care produce cu 54% mai multa putere decat cel al modelului de 250 cmc. Acest lucru va confera accelerare rapida de la bun inceput, rezerve majore de putere in timpul depasirilor si viteza de top pe autostrada pentru drumurile mia lungi.

Cel mai compact scuter din categorie

Indiferent ca va plimbati prin oras sau alegeti un drum mai lung pe autostrada, nu doriti sa duceti mai multa greutate de cat este necesar. Asa ca am proiectat noul sasiu al lui XMAX 400 ca fiind cel mai usor si compact din categoria sa. Acest lucru nu il face numai cel  mai agil si economic maxiscuter ci totodata si cel mai amuzant de condus.

Calitate si performante de top

Acest scuter agil nu ofera numai performante de top ci este totodata si cel mai luxurios maxiscuter din categoria sa. Saua dubla in 2 trepte ofera o pozitie comoda si relaxata iar bordul cu tente auto si iluminarea LED a stopului de frana si a pozitiei, subliniaza calitatea lui XMAX400.