Yamaha VX Cruiser® HO

Yamaha VX Cruiser® HO

Pret: 13.300 €

Mai multă putere. Funcţii mai multe. Noul VX Cruiser HO.

Acesta este HO, noul nostru VX Cruiser. Un motor mai mare şi mai puternic, la care se adaugă sistemul de control revoluţionar RiDE şi o gamă de alte funcţii care au stat la baza acestui exemplu uimitor de performanţă, eleganţă şi economie.

Deşi multe caracteristici tehnice şi practice au jucat un rol important în procesul prin care VX a devenit cea mai căutată dintre ambarcaţiunile noastre, versatilitatea sa a câştigat fidelitatea clienţilor.

Pe înţelesul tuturor, VX Cruiser HO este în prezent ambarcaţiunea supremă din acest sector şi singura care poate oferi o astfel de experienţă a călătoriei nautice la costuri atât de convenabile.

Detalii

 • Motor puternic cu 4 cilindri, de mare capacitate, de 1812 cm3
 • Pompă cu jet Hyper-Flow de înaltă presiune
 • Sistem revoluţionar RiDE pentru un control intuitiv
 • Cocă şi punte NanoXcel® uşoare dar ultra-puternice
 • Modul de turaţii reduse şi control de la distanţă, pentru o siguranţă crescută
 • Marşarier electronic cu sistem de control al tracţiunii
 • Sisteme Electronic Cruise Assist (asistarea electronică a vitezei de croazieră) şi mod No Wake (fără valuri)
 • Şa ultra-confortabilă Cruiser în două tonuri de culoare pentru 3 pasageri
 • Platformă extinsă cu covoraşe Hydro-Turf
 • Cârlig de tractare şi treaptă de îmbarcare cu suprafaţă moale, aderentă
 • Oglinzi laterale mari şi indicatoare LCD multifuncţionale
 • Stil, culori şi grafică îndrăzneţe

Imagini

Caracteristici

Motor puternic, de mare randament, de 1812 cm3

Motor puternic, de mare randament, de 1812 cm3

Puterea livrată de motorul de mare randament, de 1812 cm3, este absolut incitantă, iar pompa cu jet Hyper-Flow, cu elicea sa cu 3 pale, permite transformarea acestei puteri într-o acceleraţie electrizantă. Unitatea electronică de injecţie (EFI) oferă cea mai lină livrare a puterii şi o funcţionare eficientă şi economică, chiar şi folosind combustibil normal, fără plumb.

Tehnologie pe apă - presiunea care vă pune în mişcare

Tehnologie pe apă - presiunea care vă pune în mişcare

Manevrabilitatea excepţională şi performanţele captivante sunt marca distinctivă a modelului VX Cruiser HO, iar demarajul şi acceleraţia impresionante sunt asigurate printr-o combinaţie între admisia cu debit mare, pompa hidrojet de înaltă presiune Hyper-Flow şi elicea din oţel inoxidabil care se roteşte într-o carcasă proiectată şi fabricată cu înaltă precizie.

Noul sistem RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics - Marşarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics - Marşarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluţionar RiDE transformă plăcerea condusului oferind încredere oricărui pilot, indiferent de experienţa acestuia. Nu trebuie decât să trageţi maneta de acceleraţie către dreapta pentru a vă deplasa înainte şi a accelera şi către stânga pentru a încetini sau a vă deplasa în marşarier. Da, este chiar atât de simplu!

Cocă şi punte uşoare NanoXcel®

Cocă şi punte uşoare NanoXcel®

Coca hidrodinamică şi puntea sunt construite din materialul unic NanoXcel® patentat de Yamaha – cu aproximativ 25% mai uşor decât un GRP convenţional – permiţând modelului FX HO manevre extrem de agile, precum şi un nivel optim al consumului de combustibil. Designul cocii şi punţii sunt de ultimă generaţie şi oferă spaţiu şi stabilitate excepţionale, cu spaţii de depozitare suplimentare şi confort la condus.

Sisteme electronice unice pentru noi niveluri ale controlului

Sisteme electronice unice pentru noi niveluri ale controlului

Cele mai recente tehnologii Yamaha echipate acum standard pe noua serie accesibilă VX asigură noi beneficii şi avantaje utilizatorului. Printre acestea se numără: marşarierul electronic cu controlul tracţiunii, asistarea vitezei de croazieră, modul No Wake (fără valuri) şi sistemul nostru de siguranţă inovator în domeniu cu modul de turaţii reduse şi telecomandă.

Şa specială în două tonuri de culoare, cu spaţiu de depozitare protejat împotriva umezelii

Şa specială în două tonuri de culoare, cu spaţiu de depozitare protejat împotriva umezelii

Noua şa ergonomică pentru două persoane, cusută cu precizie, reprezintă o adevărată inovaţie în domeniu. Perfectă pentru sporturi şi călătorii cu până la 3 persoane, aceasta asigură un nivel ridicat de confort care vă oferă senzaţia că a fost proiectată special pentru dvs. În plus, sub secţiunea din spate există un spaţiu de depozitare extrem de util.

Instrumente LCD multifuncţionale şi oglinzi laterale mari

Instrumente LCD multifuncţionale şi oglinzi laterale mari

Probabil nu vă aşteptaţi la o astfel de calitate a instrumentelor LCD multifuncţionale montate într-un cockpit elegant pe o ambarcaţiune cu un preţ atât de accesibil. La fel cum probabil nu vă aşteptaţi să găsiţi nici oglinzile laterale mari, complete, dar VX le include pentru a vă ajuta să vedeţi ce se întâmplă în spate. Acestea îşi vor dovedi utilitatea mai ales când remorcaţi un schior.

Platformă spate extinsă şi cârlig de remorcare

Platformă spate extinsă şi cârlig de remorcare

VX Cruiser va atrage fanii sporturilor nautice, dar şi pasionaţii de croaziere datorită şeii confortabile pentru trei persoane, a platformei spate extinse cu treaptă de îmbarcare şi a cârligului de remorcare rezistent şi practic. Covoraşele confortabile, anti-alunecare Hydro-Turf sunt o adevărată plăcere după o sesiune de wakeboard, schi nautic sau înot alături de prieteni.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

4-supape, 4-cilindri, 4 timpi, DOHC

Compresor de supraalimentare

-

Capacitate cilindrică

1.812cc

Alezaj X Cursă

86,0 mm x 78,0 mm

Compresie

11,0 : 1

Sistem de răcire

Răcire cu apă

Tip pompă

155 mm Axial Flow

Combustibil

Benzina obişnuită, fără plumb

Sistemul de alimentare cu combustibil

Injecţie electronică de benzină

Capacitate rezervor combustibil

70,0 Litri

Sistem de ungere

Carter umed

Capacitate ulei

5,3 Litri

Dimensiuni

Lungime

3,35 m

Lăţime

1,22 m

Înălţime

1,19 m

Greutate fără sarcină (kg)

348 kg

Caracteristici

Capacitate de depozitare

93,2 Litri

Capacitate persoane

1-3 persoane

Video

Comentarii