Yamaha VXR®

Yamaha VXR®

Pret: 14.500 €

Când vă doriţi să cuceriţi apa …

Profitaţi de VXR. Acest model este o combinaţie puternică între o ambarcaţiune sportivă şi una de agrement şi a fost reproiectat complet pentru a beneficia de inovaţiile tehnologice pe care le-am dezvoltat şi testat în ultimii ani. În plus, noul aspect, grafica şi culorile agresive vor întoarce priviri în întreaga lume.

De asemenea, veţi descoperii funcţii captivante, disponibile de obicei pe modelele de lux. De exemplu, materialele care alcătuiesc puntea şi coca NanoXcel®, uşoare şi rezistente, dar şi noile sisteme electronice.

De asemenea, VXR a fost unul dintre primele modele echipate cu sistemul nostru revoluţionar de control RiDE. Un adevărat model revoluţionar, intuitiv, care inspiră încredere oricărei persoane care îl conduce.

Detalii

 • Motor DOHC de mare randament, de 1812 cm3, cu 4 cilindri, cu 16 supape
 • Sistemul revoluţionar RiDE pentru un control intuitiv
 • Cocă şi punte NanoXcel® uşoare dar ultra-puternice
 • Forma lată a cocii asigură stabilitatea în orice condiţii
 • Modul de turaţii reduse şi control de la distanţă, pentru o siguranţă crescută
 • Asietă electronică şi marşarier cu control al tracţiunii
 • Şa sportivă, din 2 piese, în 2 tonuri de culoare
 • Platformă extinsă cu covoraşe Hydro-Turf
 • Cârlig de tractare şi treaptă de îmbarcare cu suprafaţă moale, aderentă
 • Eclise retractabile uşor de utilizat, pentru acostare mai uşoară
 • Oglinzi laterale mari şi indicatoare LCD multifuncţionale
 • Culori şi grafică noi şi impunătoare

 

Imagini

Caracteristici

Motor DOHC de mare randament, de 1812 cm3, în 4 timpi, cu 16 supape

Motor DOHC de mare randament, de 1812 cm3, în 4 timpi, cu 16 supape

Motorul nostru DOHC de 1,8 litri are cea mai mare cilindree din industrie. Şi totuşi, mulţumită unui program intensiv de inovaţie. este extrem de compact. Rezultatul este o putere uimitoare, acceleraţie agresivă şi cuplu mare cu un consum minim.

Noul sistem RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics - Marşarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics - Marşarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluţionar RiDE transformă plăcerea condusului oferind încredere oricărui pilot, indiferent de experienţa acestuia. Nu trebuie decât să trageţi maneta de acceleraţie către dreapta pentru a vă deplasa înainte şi a accelera şi către stânga pentru a încetini sau a vă deplasa în marşarier. Da, este chiar atât de simplu!

NanoXcel® pentru cea mai uşoară cocă şi punte din această clasă

NanoXcel® pentru cea mai uşoară cocă şi punte din această clasă

Combinaţia dintre coca şi puntea cu greutate extrem de redusă – graţie tehnologiei NanoXcel® – contribuie la obţinerea unei acceleraţii superbe şi a unui nivel neegalat de viteză, agilitate şi eficienţă a consumului de combustibil. NanoXcel® creează legături intermoleculare extrem de puternice şi suprafeţe mai netede în comparaţie cu materialele convenţionale. De asemenea, acest material este cu 25 % mai uşor.

Cocă lată şi lungă, pentru stabilitate sporită

Cocă lată şi lungă, pentru stabilitate sporită

Carena în semi-V, cu file de bordaj multiple reprezintă un factor cheie care îi permite modelului VXR să ofere un pachet complet, care asigură manevrabilitate şi confort maxime. Lăţimea şi lungimea acesteia îi conferă mai multă stabilitate atunci când staţionează, precum şi un echilibru perfect între aderenţă şi alunecare controlată în viraje. Super-performantul VXR - agilitate extremă pe apă.

Sisteme electronice unice pentru niveluri noi ale controlului

Sisteme electronice unice pentru niveluri noi ale controlului

Cele mai recente tehnologii Yamaha echipate acum standard pe noua serie accesibilă VX asigură noi beneficii şi avantaje utilizatorului. Printre acestea se numără asieta electronică, marşarierul electronic cu controlul tracţiunii şi sistemul nostru de siguranţă inovator: modulul de turaţii reduse şi sistemul de control de la distanţă.

Design al şeii inspirat de modelele de curse, confort şi control

Design al şeii inspirat de modelele de curse, confort şi control

Proiectată ergonomic, cu o textură aderentă în două tonuri 2-tone, această şa va fi o revelaţie când vă veţi urca pentru prima oară pe noul VXR. Secţiunea în formă de pernă vă susţine şoldurile în timpul accelerării şi virajelor, pentru a asigura naturaleţea şi încrederea controlului. Acum, puteţi face curse mai lungi pentru a vă bucura mai mult de apă.

Instrumente LCD multifuncţionale şi oglinzi laterale mari

Instrumente LCD multifuncţionale şi oglinzi laterale mari

Probabil nu vă aşteptaţi la o astfel de calitate a instrumentelor LCD multifuncţionale cu design nou montate într-un cockpit stilat pe o ambarcaţiune cu un preţ atât de accesibil. La fel cum probabil nu vă aşteptaţi să găsiţi nici oglinzile laterale mari, complete, dar VXR le include pentru a vă ajuta să vedeţi ce se întâmplă în spate. Acestea îşi vor dovedi utilitatea mai ales când remorcaţi un schior.

Platformă spate extinsă şi cârlig de remorcare

Platformă spate extinsă şi cârlig de remorcare

VXR va atrage fanii sporturilor nautice datorită şeii confortabile pentru trei persoane, a platformei spate extinse cu treaptă de îmbarcare şi a cârligului de remorcare rezistent şi practic. Covoraşele confortabile, anti-alunecare Hydro-Turf sunt o adevărată plăcere după o sesiune de wakeboard, schi nautic sau înot alături de prieteni.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

4-supape, 4-cilindri, 4 timpi, DOHC

Compresor de supraalimentare

-

Capacitate cilindrică

1.812cc

Alezaj X Cursă

86,0 mm x 78,0 mm

Compresie

11,0 : 1

Sistem de răcire

Răcire cu apă

Tip pompă

155 mm Axial Flow

Combustibil

Benzina obişnuită, fără plumb

Sistemul de alimentare cu combustibil

Injecţie electronică de benzină

Capacitate rezervor combustibil

70,0 Litri

Sistem de ungere

Carter umed

Capacitate ulei

5,3 Litri

Dimensiuni

Lungime

3,35 m

Lăţime

1,22 m

Înălţime

1,19 m

Greutate fără sarcină (kg)

348 kg

Caracteristici

Capacitate de depozitare

93,2 Litri

Capacitate persoane

1-3 persoane

Video

Comentarii