FX SVHO®

 • FX SVHO®
 • FX SVHO®

Pret: 19.100 €

Supra-alimentaţi-vă aventurile în croazieră

Bucuraţi-vă, pilotând această ambarcaţiune într-un stil agresiv, de cuceritor al valorilor, sau exploraţi partea mai relaxată a personalităţii sale – cea mai confortabilă şi mai puternică ambarcaţiune de croazieră cu 3 locuri pe care am produs-o vreodată, gata să vă poarte către aventuri extraordinare cu un nivel neegalat de lux şi confort.

Motorul supraalimentat Super Vortex de mare putere formează un cuplu perfect cu puntea şi coca NanoXcel®2 şi oferă o putere impresionantă, manevrabilitate, stabilitate şi agilitate, precum şi un confort sporit al călătoriei.

Tehnologia de ultimă generaţie şi aspectul inovator vă însoţesc, împreună cu noul sistem de control revoluţionar şi intuitiv RiDE, marşarierul electronic, Cruise-Assist (asistare viteză de croazieră) şi sistemul de securitate cu control de la distanţă.

Detalii

 • Motor SVHO supraalimentat de 1812 cc cu EFI
 • Cocă ultra-uşoară şi solidă NanoXcel2®
 • Sistem revoluţionar RiDE pentru un control intuitiv
 • Pompă hidrojet Hyper-Flow puternică
 • Cruise Assist (asistare viteză de croazieră), modul No Wake (fără valuri) şi asietă electronică
 • Primul sistem de securitate la distanţă din domeniu, cu Low-RPM Mode™
 • Sistem de direcţie unic, cu reglare a înclinării în 4 paşi
 • Marşarier electronic cu sistem de control al tracţiunii
 • Treaptă înaltă la pupa şi două mânere de sprijin pentru reîmbarcare
 • Ceasuri de bord pentru F-N-R, sistem RiDE şi asietă electronică
 • Spaţiu de depozitare generos şi compartimente izolate împotriva umezelii

Imagini

Caracteristici

Motorul supraalimentat de putere mare Super Vortex, de 1812 cc

Motorul supraalimentat de putere mare Super Vortex, de 1812 cc

Motorul eliberează puterea într-un mod constant şi flexibil şi beneficiază de sisteme foarte eficiente de răcire şi de admisie a aerului, precum şi de structuri interne foarte robuste. Pompa cu jet Hyper-Flow de mare capacitate ajută la transformarea puterii într-o acceleraţie electrizantă, iar sistemul electronic de injecţie (EFI) asigură o eliberare omogenă şi eficientă a puterii.

NanoXcel2®. Putere maximă - greutate minimă

NanoXcel2®. Putere maximă - greutate minimă

Realizată cu ajutorul tehnologiei unice a materialelor de la Yamaha, coca NanoXcel2® are o greutate incredibilă, fiind cu 18% mai uşoară decât modelul original revoluţionar, NanoXcel® - fiind totuşi la fel de rigidă şi robustă. Reduce semnificativ greutatea cocii deja performante şi sportive a modelului FX SVHO pentru a permite o acceleraţie mai rapidă, viteză maximă mai mare şi economii sporite.

Noul sistem RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics - Marşarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics - Marşarier cu sisteme electronice de decelerare intuitivă)

Noul sistem revoluţionar RiDE transformă plăcerea condusului oferind încredere oricărui pilot, indiferent de experienţa acestuia. Nu trebuie decât să trageţi maneta de acceleraţie către dreapta pentru a vă deplasa înainte şi a accelera şi către stânga pentru a încetini sau a vă deplasa în marşarier. Da, este chiar atât de simplu!

Controlul electronic al acceleraţiei

Controlul electronic al acceleraţiei

Sofisticatul sistem de control electronic al acceleraţiei de la Yamaha vă va uimi cu funcţiile sale inteligente. Utilizaţi sistemul Cruise-Assist (asistare viteză de croazieră) pentru a seta şi menţine vitezele specifice, modul No Wake (fără valuri) pentru a naviga cu uşurinţă la viteze mici şi marşarierul electronic cu controlul tracţiunii pentru a manevra ambarcaţiunea cu uşurinţă la ieşirea din locurile înguste.

Asietă electronică şi instrumente elegante

Asietă electronică şi instrumente elegante

Sistemul de asietă electronică, cu 2 butoane simple pe maneta din stânga oferă controlul complet al poziţiei de asietă, din mers. Apăsaţi pe asietă într-un viraj strâns, apoi reveniţi la poziţia anterioară pentru a porni din nou la viteză maximă. Indicatoarele clare pentru asietă, sistemul RiDE şi poziţiile F-N-R sunt câteva caracteristici ale instrumentelor modelului FX SVHO.

Securitate la distanţă cu Low-RPM Mode™

Securitate la distanţă cu Low-RPM Mode™

Acest sistem inovator este o premieră în domeniu, oferită de Yamaha. Un simplu clic pe butonul telecomenzii activează modul special „L” (de turaţie redusă) pentru a limita viteza maximă – ideal pentru manevrele controlate. Pentru siguranţa şi liniştea dvs., apăsarea unui al doilea buton dezactivează aprinderea, prevenind pornirea accidentală sau plimbările neautorizate.

Plin de funcţii practice şi de lux

Plin de funcţii practice şi de lux

De la coloana de direcţie cu înclinare reglabilă în 4 paşi la şaua confortabilă pentru 3 persoane în două tonuri de culoare şi de la platforma pupa de mari dimensiuni la treapta înaltă şi cele două mânere de reîmbarcare, modelul FX SVHO stabileşte standarde înalte pentru plăcerea dvs.

Spaţiu de depozitare care vă permite să porniţi în aventuri mai lungi

Spaţiu de depozitare care vă permite să porniţi în aventuri mai lungi

Am avut grijă să proiectăm un spaţiu de depozitare suficient pe modelele noastre de top FX Series (125,5 litri) pentru a va permite să porniţi în aventuri mai lungi şi mai captivante. Pe panoul de bord există un compartiment izolat împotriva umezelii (şi două suporturi pentru sticle), spaţiu de depozitare sub şa generos şi depozitare cu acces facil la pupa.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

4-supape, 4-cilindri, 4 timpi, Super Vortex High Output, DOHC

Compresor de supraalimentare

Da (cu schimbător de căldură)

Capacitate cilindrică

1.812cc

Alezaj X Cursă

86,0 mm x 78,0 mm

Compresie

8,5 : 1

Sistem de răcire

Răcire cu apă

Tip pompă

160 mm Axial Flow

Combustibil

Unleaded premium Gasoline

Sistemul de alimentare cu combustibil

Injecţie electronică de benzină

Capacitate rezervor combustibil

70,0 Litri

Sistem de ungere

Carter umed

Capacitate ulei

5,3 Litri

Dimensiuni

Lungime

3,56 m

Lăţime

1,23 m

Înălţime

1,23 m

Greutate fără sarcină (kg)

378 kg

Caracteristici

Capacitate de depozitare

125,5 Litri

Capacitate persoane

1-3 persoane

Video

Comentarii