Yamaha MT-07 2018

 • Yamaha MT-07 2018
 • Yamaha MT-07 2018
 • Yamaha MT-07 2018

Pret: 6.650 Eur TVA inclus

Atracţia întunericului

Modelul MT-07, inspirat de Dark Side of Japan a luat Europa cu asalt, fiind acum cea mai vândută motocicletă Yamaha din toate timpurile. Este uşor de observat motivul pentru care motocicliştii au ales să piloteze acest model entuziasmant Hyper Naked.

Motorul compact de 689 cmc cu 2 cilindri în linie, dezvoltat utilizând filozofia cu arbore cotit având manetoanele decalate la 90° este conceput pentru a oferi propulsare puternică şi liniară pentru accelerare palpitantă cu economie de combustibil remarcabilă.

Carenajul nou şi îndrăzneţ şi admisiile de aer mai ascuţite consolidează aspectul familiei MT, iar şaua nouă oferă o poziţie îmbunătăţită de pilotare. Cu suspensiile frontale şi spate rafinate, şasiul tubular compact al modelului MT-07 se deplasează exact în direcţia dorită, transpunându-vă direct în Dark Side of Japan.

* Posibilitate varianta de 35KW

Detalii

 • în 4 timpi, 689 cmc cu 2 cilindri în linie, răcit cu lichid
 • Suspensie cu reglaj rafinat faţă şi spate
 • Agil, manevrabil şi uşor de manipulat
 • Design nou de înaltă calitate al caroseriei cu finisaj îmbunătăţit
 • Poziţie îmbunătăţită de pilotare
 • Filozofie cu 90° între manetoane cu braţ de pârghie la 270 de grade
 • Performanţă receptivă, accesibilitate şi economie
 • Greutate proprie redusă, de numai 164 kg
 • Construit pentru plăcerea supremă de a pilota
 • Versiune de 35 kW disponibilă de asemenea pentru categoria A2
 • Instrumente de bord digitale cu afişaj complet LED
 • Discuri faţă duble de 282 mm cu etriere cu 4 pistoane

Imagini

Caracteristici

Motor de 689 cmc cu 2 cilindri în linie cu manetoane la 90°

Caracterul special al modelului MT-07 este conferit de motorul de 689 cmc cu 2 cilindri în linie, care a fost dezvoltat utilizând filozofia Yamaha cu 90° între manetoane. Cu un interval de ardere neregulat, braţul de pârghie la 270 de grade conferă o senzaţie puternică de accelerare şi tracţiune excelentă, iar cuplul liniar, intens asigură o performanţă excepţională.

Cadru cu ax central tubular, uşor şi subţire

Pentru manevrabilitate uşoară şi agilitate remarcabilă, modelul MT-07 dispune de un cadru cu ax central din oţel, uşor şi subţire, care utilizează noul motor ca pe o musculatură încordată. Împreună cu ampatamentul compact şi sistemele de suspensie rafinate, acest şasiu puternic şi uşor oferă o pilotare receptivă şi antrenantă.

Conceput pentru plăcerea supremă de a pilota

Această caracteristică suplimentară incitantă a gamei Hyper Naked a fost concepută pentru a oferi un pilotat extrem de plăcut şi o senzaţie de control instantaneu. Dimensiunile şasiului şi distribuţia greutăţii au fost stabilite cu atenţie pentru a maximiza plăcerea resimţită în timpul accelerării şi pentru a crea o legătură mai strânsă între pilot şi motocicletă.

Performanţă receptivă cu accesibilitate şi economie

Graţie motorului răcit cu lichid, şasiului cu ax central cu greutate redusă şi designului nou matur al caroseriei, MT-07 este o motocicletă naked extrem de versatilă care reuşeşte să combine performanţa receptivă cu un preţ accesibil şi economia remarcabilă de combustibil - devenind motocicleta ideală atât pentru noii motociclişti, cât şi pentru cei experimentaţi.

Design nou al caroseriei MT

Un rezervor de combustibil nou conceput şi prizele de aer îndrăzneţe oferă modelului MT-07 o imagine impunătoare şi consolidează aspectul familiei MT. Noua şa şi panourile laterale separate negre accentuează designul cu masa concentrată în partea din faţă şi subliniază construcţia atletică. Farul nou îndrăzneţ şi lampa stop inspirată de MT-09 îmbunătăţesc calitatea şi stilul total.

Suspensie rafinată

Furcile faţă sunt prevăzute cu setări revizuite pentru un caracter sportiv, în timp ce amortizorul spate are acum un dispozitiv de reglare a revenirii care uşurează configuraţia suspensiei. Având o cursă de 130 mm atât în faţă cât şi în spate, sistemul de suspensii al MT-07 oferă performanţe impecabile, progresive şi predictibile, făcându-l ideal pentru o gamă largă de condiţii de pilotare.

Poziţie îmbunătăţită de pilotare

MT-07 este echipat cu o şa complet nouă, care asigură o poziţie îmbunătăţită de pilotare pentru piloţii de toate dimensiunile. Partea frontală a noii şei se extinde în lateral, în spatele rezervorului, oferind un confort crescut, iar noua formă conferă celui mai nou model MT-07 un profil mai integrat şi o identitate MT mai puternică.

Instrumente de bord digitale montate pe ghidon

Instrumentele de bord de înaltă tehnologie sunt montate direct pe ghidoane pentru a oferi pilotului o vedere clară asupra drumului. Afişajul cu LED, uşor de citit include un indicator pentru poziţia vitezelor şi un indicator pentru nivelul de combustibil, iar tahometrul cu bare are cele mai înalte bare în intervalul 4.000 - 8.000 rpm, când are loc cel mai puternic cuplu.

Versiune de 35 kW disponibilă de asemenea pentru categoria A2

Pe lângă versiunea MT-07 la putere maximă care dezvoltă 55 kW (74,8 PS) la 9.000 rot./min, Yamaha oferă, de asemenea, un model special de 35 kW, motocicleta ideală pentru dvs. în cazul în care deţineţi permis de conducere categoria A2. Acest model limitat oferă un cuplu puternic la turaţii joase spre medii pentru accelerarea rapidă la turaţie redusă, fiind un model favorit pentru piloţii noi.

Greutate proprie redusă, de numai 164 kg

Primele lucruri pe care le veţi remarca atunci când pilotaţi MT-07 sunt agilitatea şi manevrabilitatea remarcabile. Cu o greutate redusă de numai 164 kg, precum şi un şasiu compact şi un ampatament scurt de 1400 mm, acest model energetic Hyper Naked oferă întotdeauna senzaţii tari atunci când este pilotat.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

2-cilindri, 4 timpi, Răcit cu lichid, DOHC, 4-supape

Capacitate cilindrică

689 cmc

Alezaj X Cursă

80,0 mm x 68,6 mm

Compresie

11,5 : 1

Putere maximă

55,0 kW (74,8PS) @ 9.000 rpm

Varianta cu putere limitată

35,0 kW

Cuplu maxim

68,0 Nm (6,9 kg-m) @ 6.500 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Tip ambreiaj

Umed, Disc multiplu

Carburator

Injecţie de carburant

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Angrenaj constant, 6-viteze

Transmisie finală

Lanţ

Fuel consumption

4,3 l/100km

CO2 emission

100 g/km

Şasiu

Cadru

Diamant

Cursă faţă

130 mm

Traseu

90 mm

Sistem suspensie faţă

Furci telescopice

Sistem suspensie spate

Basculă, (suspensie tip braţ)

Cursă spate

130 mm

Frână faţă

discuri duble hidraulice , Ø 282 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 245 mm

Anvelopă faţă

120/70 ZR 17M/C(58W) (Tubeless)

Anvelopă spate

180/55 ZR 17M/C(73W) (Tubeless)

Dimensiuni

Lungime totală

2.085 mm

Lăţime totală

745 mm

Înălţime totală

1.090 mm

Înălţimea scaunelor

805 mm

Baza roţilor

1.400 mm

Gardă minimă la sol

140 mm

Greutate la plin (inclusiv plin de benzină şi de ulei)

182 kg

Capacitate rezervor carburant

14 L

Capacitate rezervor ulei

3,0 L

Accesorii

 

Video

Comentarii