Yamaha MT-09 2018 SP

Yamaha MT-09 2018 SP

Pret: 10.150 Eur

Provocaţi întunericul

Forţele care lucrează în Dark Side of Japan nu pot sta niciodată liniştite. Modelul nostru MT-09 SP exclusiv este cel mai recent Hyper Naked care se alătură gamei Yamaha cu cele mai bune vânzări. Iar prin specificaţiile sale premium şi culorile inspirate de modelele de curse, acesta este MT-ul suprem cu 3 cilindri.

Echipat cu un amortizor spate Öhlins complet reglabil, MT-09 SP duce experienţa de manevrabilitate Hyper Naked într-o altă lume. Echipamentele sale speciale includ furcile reglabile şi instrumente negre cu comenzi negre pe ghidon, precum şi roţi albastre şi o şa având cusături albastre.

Finisată cu o schemă de culori Silver Blu Carbon inspirată de MT-10 SP, această motocicletă naked de înaltă performanţă este cât se poate de autentică. MT-09 SP: Provocaţi întunericul.

Detalii

 • Suspensie spate Öhlins, reglabilă de la distanţă
 • Schemă exclusivistă de culori Silver Blu Carbon
 • Sistemul de schimbare rapidă (QSS) oferă o schimbare mai rapidă în treapta superioară
 • Performanţă de manevrabilitate agilă
 • Stil dinamic, agresiv cu faruri duble cu LED
 • Motor CP3 de 847 cmc, cu arbore cotit având manetoanele decalate la 90°, cu 3 cilindri în linie şi cuplu puternic
 • Furci faţă complet reglabile
 • Ambreiaj tip „asistenţă şi anti-hopping” pentru o intrare mai stabilă în viraje
 • Sistem de control al tracţiunii (TCS) şi D-MODE
 • Suport pentru plăcuţa de înmatriculare montat pe braţ oscilant
 • Cadru şi braţ oscilant din aluminiu uşor
 • Lumini de poziţie cu LED

Imagini

Caracteristici

Amortizor spate Öhlins şi furci reglabile

Pentru performanţă precisă la conducere, pentru modelul MT-09 SP se utilizează un amortizor spate Öhlins complet reglabil, de calitate premium, care dispune de un mecanism de reglare de la distanţă pentru setare uşoară şi rapidă a şasiului. Iar furcile reglabile de culoare aurie vă permit să reglaţi fin caracteristicile de amortizare pentru revenire şi compresie în vederea îmbunătăţirii controlului.

Schemă de culori exclusivistă

Pentru a sublinia specificaţiile premium, MT-09 SP este finisat cu o schemă de culori exclusivistă Silver Blu Carbon, inspirată de modelul nostru MT-10 SP, lider de clasă. Alte caracteristici speciale includ roţi albastre cu 10 spiţe şi grafică SP, precum şi instrumente negre şi comenzi negre pe ghidon şi o şa unică având cusături albastre.

Faruri frontale duble, agresive, cu LED

MT-09 SP este echipată cu un sistem de faruri frontale duble cu aspect agresiv care îi oferă acestui Hyper Naked de succes un aspect ameninţător. Inspirate de legendara MT-10 SP, farurile frontale duble, înclinate, sunt echipate cu patru becuri cu LED, însoţite de lumini de poziţie duble cu LED.

Sistem de schimbare rapidă / Ambreiaj

Sistemul de schimbare rapidă (QSS) asigură trecerea mai rapidă şi uniformă la trepte superioare şi vă permite să obţineţi cele mai bune rezultate ale cuplului brut şi liniar al MT-09 SP. Această Hyper Naked dinamică este echipată şi cu ambreiaj A&S care asigură o stabilitate îmbunătăţită a şasiului la trecerea rapidă într-o treaptă inferioară înainte de a vira.

Motor CP3 în 3 cilindri, 847 cmc, cu cuplu bogat

Odată ce aţi experimentat motorul „CP3” de 847 cmc în 3 cilindri, cu arbore cotit având manetoanele decalate la 90° al motocicletei MT-09 SP, veţi deveni dependent de furnizarea imediată de cuplu brut şi liniar care o face cea mai palpitantă motocicletă din categorie. Motorul dispune de un caracter de putere rafinat şi îmbunătăţit şi respectă în totalitate normele Euro 4.

Tehnologie de control electronic

Tehnologia avansată bazată pe control electronic a MT-09 SP este pregătită să adapteze motocicleta la diverse situaţii de pilotare şi suprafeţe de drum. Funcţia D-MODE cu 3 opţiuni vă permite să ajustaţi puterea motorului de la temperată la agresivă, iar sistemul de control al tracţiunii (TCS) şi ABS-ul intervin în caz de necesitate, pentru a vă permite să atingeţi niveluri ridicate de control.

Panou de bord LCD special

Spre deosebire de majoritatea motocicletelor din această clasă, panoul de instrumente special cu LCD a MT-09 SP afişează informaţiile în alb, pe fundal negru, asigurând niveluri înalte de claritate în timpul deplasării pe timp de zi. Pe lângă avantajele practice, acest panou de înaltă calitate rafinează aspectul impresionant al acestei motociclete lider de clasă.

Manevrabilitate agilă

Secretul agilităţii deosebite a performanţei de manevrabilitate a MT-09 SP este utilizarea unui cadru compact din aluminiu şi a unui braţ oscilant care utilizează motorul CP3 ca pe o musculatură încordată. Cu şasiul său uşor şi masa centralizată, această Hyper Naked multifuncţională este una dintre cele mai agile motociclete din clasa sa.

Furci reglabile

Furci reglabile MT-09 SP este echipat cu furci faţă reglabile, la care ambele picioare pot fi reglate în ceea ce priveşte revenirea şi amortizarea comprimării. Acest design permite mai multe reglaje fine ale setărilor suspensiei faţă, ceea ce înseamnă că puteţi seta motocicleta pentru diferite greutăţi ale pilotului şi condiţii de drum.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

3-cilindri, 4 timpi, Răcit cu lichid, DOHC, 4-supape

Capacitate cilindrică

847 cmc

Alezaj X Cursă

78,0 mm x 59,1 mm

Compresie

11,5 : 1

Putere maximă

84,6 kW (115PS) @ 10.000 rpm

Varianta cu putere limitată

nu e disponibil

Cuplu maxim

87,5 Nm (8,9 kg-m) @ 8.500 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Tip ambreiaj

Umed, Disc multiplu

Carburator

Injecţie de carburant

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Angrenaj constant, 6-viteze

Transmisie finală

Lanţ

Fuel consumption

5,5 l/100km

CO2 emission

127 g/km

Şasiu

Cadru

Diamant

Cursă faţă

137 mm

Traseu

nu e disponibil

Sistem suspensie faţă

Furci telescopice

Sistem suspensie spate

Coil spring/Gas-hydraulic damper

Cursă spate

142 mm

Frână faţă

discuri duble hidraulice , Ø 298 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 245 mm

Anvelopă faţă

120/70ZR17M/C (58W) (Tubeless)

Anvelopă spate

180/55ZR17M/C (73W) (Tubeless)

Dimensiuni

Lungime totală

2.160 mm

Lăţime totală

850 mm

Înălţime totală

1.375 mm 1430 mm

Înălţimea scaunelor

820 mm 865 mm

Baza roţilor

1.500 mm

Gardă minimă la sol

135 mm

Greutate la plin (inclusiv plin de benzină şi de ulei)

193 kg

Capacitate rezervor carburant

14 L

Capacitate rezervor ulei

3,4 L

Accesorii

 

Video

Comentarii