Yamaha SCR 950 2017

 • Yamaha SCR 950 2017
 • Yamaha SCR 950 2017

Pret: 9.450 Eur

Creat pentru a găsi noi căi.

A apărut un nou tip de motocicletă. Inspirat de modelele scrambler de stradă ale anilor 1960, modelul SCR950 combină conceptul autentic cu tehnologia modernă pentru a crea un nou tip de motocicletă, care reprezintă doar vibraţii pozitive şi un stil original.

Poate doriţi să reveniţi la pilotare sau să treceţi la o motocicletă mai mică? În ambele cazuri, este foarte greu să rezişti aspectului plăcut şi robust, poziţiei de pilotare naturală şi stilului modelului SCR950. Construit pentru a face faţă în orice situaţie, de la străzile din oraş până la traseele nepavate, acest scrambler urban reprezintă o nouă modalitate excelentă de a vă bucura de deplasarea pe două roţi.

Datorită motorului cu doi cilindri în V plin de putere şi şasiului cu dublu amortizor, această motocicletă emblematică captează spiritul curselor de motociclete şi face ca fiecare cursă să devină o ocazie specială.

Detalii

 • Motor V2 la 60 de grade, răcit cu aer, de 942cc
 • Şa dublă plată, pentru o poziţie de pilotaj înclinată spre faţă
 • Roţi cu spiţe, jante de aluminiu, 19" faţă/17" spate
 • Ghidon lat, în stil scrambler, cu ramă de oţel
 • Pneuri Bridgestone pentru condiţii grele şi model bloc
 • Apărătoare faţă şi spate din oţel
 • Motor şi componente negre
 • rezervor de carburant de 13,2 de litri fără flanşă, spaţiu de depozitare sub şa
 • Panouri laterale pentru număr de înmatriculare stil vintage
 • Frână cu discuri faţă tampon de tip lamelar
 • Amortizoare în cascadă cu setări disponibile în funcţie de model
 • Furcă de 41mm cu apărători de protecţie

Imagini

Caracteristici

Şa plată cu poziţie de pilotaj înclinată spre faţă

Modelul SCR950 este echipat cu o şa subţire şi plată, care determină o poziţie de pilotaj ridicată, cu o libertate mare de mişcare. Împreună cu montarea unei roţi spate cu diametru mai mare de 17 inch, ergonomia naturală a modelului scrambler SCR este proiectată pentru a asigura un control sporit, cu un nivel superior de confort.

Roţi cu spiţe cu jante din aluminiu

Roţi cu spiţe cu jante din aluminiu

În tot modelul SCR950 veţi vedea că acest scrambler frumos finisat a fost fabricat folosind materiale de calitate ce îi subliniază stilul atemporal. Pentru a respecta designul modelului scrambler de stradă original, roţile cu spiţe cu jante de aluminiu foarte uşoare sunt prevăzute cu dimensiunile de 19 inch pe faţă şi 17 inch pe spate.

Pneuri pentru condiţii grele

Pneuri pentru condiţii grele

pentru a sublinia aspectul modelului scrambler clasic, SCR950 este echipat cu pneuri TW Bridgestone, cu model bloc robust, proiectat pentru a oferi o priză totală, precum şi pentru a putea face faţă unui pilotaj moderat în afara carosabilului. Cu un pneu faţă de 100-90/19 şi un pneu spate lat de 140-80/17, acest scrambler urban este fabricat astfel încât să facă faţă diferitelor tipuri de suprafeţe.

Ghidon lat cu bară transversală

Ghidon lat cu bară transversală

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui nou scrambler urban este reprezentată de poziţia de pilotaj verticală şi confortabilă, creată datorită raportului dintre ghidon/şa/suportul pentru picioare. În timp ce conferă o postură naturală, ghidonul lat asigură şi o virare mai uşoară la viteză redusă - şi pentru o putere suplimentară, aceste ghidoane de oţel de 22,2 mm sunt prevăzute cu o bară transversală.

Suspensie scrambler

Suspensie scrambler

Această motocicletă este construită pentru a face faţă surprizelor la care vă pot supune drumurile urbane, inclusiv pietriş şi gropi - şi, de asemenea, poate rula pe suprafeţe nepavate atunci când doriţi să ieşiţi din oraş. Unităţile de suspensie spate cu dublu amortizor funcţionează cu setări speciale pentru a asigura manevrabilitatea echilibrată - în timp ce furca de 41 mm este echipată cu apărători împotriva murdăriei.

Măiestrie autentică

Măiestrie autentică

După ce petreceţi câtva timp înconjurat de motociclete veţi aprecia miciile detalii, iar motcicleta SCR950 este un model care nu vă va dezamăgi! Începând cu apărătorile de nori faţă şi spate din oţel, până la roţile cu spiţe din aluminiu şi până la vitezometrul cu CLD rotund, calitatea este evidentă peste tot.

Rezervor de combustibil fără flanşă

Rezervor de combustibil fără flanşă

Proiectanţii de la Yamaha s-au asigurat că fiecare element al modelului SCR950 respectă în totalitate spiritul modelelor scrambler originale ale anilor 1960.. Prevăzut cu laterale plate şi o suprafaţăsuperioară plată, rezervorul de combustibil fără flanşă subliniază calitatea şi atenţia la detalii - şi cu o capacitate de 13,2 litri veţi obţine o autonomie excelentă între două alimentări.

Compartiment de depozitare amplasat sub şa

Compartiment de depozitare amplasat sub şa

Chiar şi piloţilor de scrambler le place să transporte câteva nimicuri atunci când ies să se distreze în apropierea oraşului sau de-a lungul unui drum de ţară, astfel încât veţi beneficia de un compartiment util sub şa, ideal pentru depozitarea obiectelor personale.

V2 la 60 de grade

V2 la 60 de grade

Motorul negru frumos lustruit al modelului SCR950 reprezintă punctul central al motocicletei şi este atât o operă de artă cât şi un element tehnic impresionant. Designul cu doi cilindri în V la 60 de grade, răcit cu aer, oferă un aspect atemporal, în timp ce structurile interne de înaltă tehnologie oferă o performanţă plină de viaţă şi un cuplu puternic care conferă acestui scrambler bucuria de a pilota şi o bucurie în sine.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

4 timpi, Răcit cu aer, 4-supape, SOHC, 2-cilindri tip-V

Capacitate cilindrică

942cc

Alezaj X Cursă

85,0 mm x 83,0 mm

Compresie

9,0 : 1

Putere maximă

38,3 kW (52,1PS) @ 5.500 rpm

Cuplu maxim

79,5 Nm (8,1 kg-m) @ 3.000 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Tip ambreiaj

Umed, Disc multiplu

Carburator

Injecţie de carburant

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Angrenaj constant, 5-viteze

Transmisie finală

Curea

Fuel consumption

5 l/100km

CO2 emission

115 g/km

Şasiu

Cadru

Balansier dublu

Sistem suspensie faţă

Furci telescopice, Ø 41 mm

Cursă faţă

135 mm

Unghi rolă de direcţie

29

Traseu

130 mm

Sistem suspensie spate

Basculă

Cursă spate

110 mm

Frână faţă

disc mono hidraulic , Ø 298 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 298 mm

Anvelopă faţă

100/90-19M/C 57H

Anvelopă spate

140/80R17M/C 69H

Dimensiuni

Lungime totală

2.255 mm

Lăţime totală

895 mm

Înălţime totală

1.170 mm

Înălţimea scaunelor

830 mm

Baza roţilor

1.575 mm

Gardă minimă la sol

145 mm

Greutate la plin (inclusiv plin de benzină şi de ulei)

252 kg

Capacitate rezervor carburant

13 Litri

Capacitate rezervor ulei

4,3 Litri

Observaţie

EU4 compliant

Accesorii

 

Video

Comentarii