Yamaha PW50 2018

Yamaha PW50 2018

Pret: 1.500 Eur TVA inclus

Aventurile off-road încep aici.

Atunci când vine vorba despre mini-motociclete pentru copii, Yamaha este lider detaşat. Cu designul accesibil al modelului PW50, este foarte uşor de observat de ce acest motor de 50cc şi în 2 timpi este preferat de copii şi părinţi. Caracteristicile de siguranţă includ un limitator de viteză care permite părinţilor reglarea vitezei maxime în funcţie de nivelul de îndemânare al pilotului, iar transmisia finală pe cardan reduce sarcinile de întreţinere. La acest model, schimbarea vitezelor nu trebuie să vă preocupe, întrucât motorul rapid în 2 timpi, de 50cc este pus în mişcare de o cutie de viteze complet automată, pe principiul „roteşte şi porneşte”.

Cîntărind numai 39 kg, această mini-motocicletă uşoară şi compactă este modul ideal prin care copilul dumneavoastră poate avea parte de distracţie în timp ce îşi dezvoltă abilităţile de pilotare.

Detalii

  • Motor în 2 timpi, 50cc, cutie de viteze complet automată
  • Transmisie finală pe cardan, sigură şi o întreţinere redusă
  • Limitatorul simplu al vitezei asigură controlul parental.
  • Manipulare uşoară şi dimensiuni compacte
  • Rezervorul pentru amestec de ulei separat, pentru o uşoară utilizare
  • Design Yamaha, calitate şi fiabilitate

Imagini

Caracteristici

Motor în 2 timpi, 50cc, complet automat

Motorul uşor de 50cc, în 2 timpi şi răcit cu aer al lui PW50 este special proiectat pentru a fi compatibil cu nevoile piloţilor începători. Cutia de viteze complet automată, uşoară şi sensibilă contribuie la obţinerea performanţei „roteşte şi porneşte”chiar şi de către piloţi începători – iar limitatorul simplu permite părinţilor reglarea vitezei maxime în funcţie de nivelul de îndemânare al pilotului.

Transmisie finală pe cardan care necesită puţine acţiuni de întreţinere

Aproape fiecare caracteristică a acestei micuţe motociclete remarcabile a fost proiectată astfel încât modelul PW50 să fie pilotat cu plăcere şi uşor de întreţinut. Cardanul complet integrat este curat şi silenţios, împreună cu designul uşor de întreţinut, face ca acest sistem să fie alegerea evidentă pentru noii piloţi şi pentru părinţii care vor să-şi facă viaţă uşoară.

Şa cu înălţime redusă şi comenzi uşor accesibile

Având şaua la o înălţimea de numai 485 mm şi o poziţie de pilotaj confortabilă, piloţii începători vor simţi că sunt instantaneu acasă pe modelul PW50. Structura ghidonului este similară cu a unei biciclete, frâna spate fiind acţionată cu mâna stângă, iar frâna faţă cu mâna dreaptă, simplificând totul pentru începători. Trebuie doar să rotiţi maneta de acceleraţie şi distracţia începe.

Jante în 3 spiţe, din oţel dur

Deşi cântăreşte numai 39 kg, această mică motocicletă este solidă, proiectată pentru a oferi mulţi ani de distracţie. Jantele de 10 inci, în 3 spiţe, din oţel sunt solide şi uşor de curăţat – şi pentru a obţine o priză totală, PW50 rulează pe pneuri compacte de 2,5 inci lăţime.

Carenaj din polipropilenă uşoară şi solidă

Similar motocicletelor off road Yamaha de capacitate mai mare, PW50 este echipată cu o caroserie din polipropilenă care combină rezistenţa mare cu greutatea redusă. Apărătoarele faţă-spate şi flancurile sunt finisate în culoarea albastră specifică curselor, iar grafica luminoasă a rezervorului şi numerele de concurs albe aplicate pe fundal conferă acestei mini-motociclete un aspect sportiv.

Ţeavă de eşapament uşoară, amplasată la un nivel înalt

Observaţi cu atenţie ţeava de eşapament şi puteţi vedea un alt exemplu al modului în care inginerii noştri au înţeles să utilizeze lungimea pentru a creşte siguranţa şi confortul. Dotată cu un scut termic pentru o protecţie mărită, această ţeava uşoară este amplasată în apropierea motorului pentru a obţine o gardă la sol înaltă şi o protecţie mărită.

Uşor de întreţinut

Părinţii nou-veniţi în lumea motociclismului nu trebuie să-şi facă griji în privinţa problemelor mecanice deoarece designul îndrăzneţ face ca PW50 să fie uşor de întreţinut. Rezervorul de ulei separat, vă garantează că nu aveţi nevoie să preamestecaţi uleiul cu combustibilul, iar motorul uşor accesibil, jantele din oţel dur şi cardanul impun doar o întreţinere de rutină.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Răcit cu aer, 2-timpi, Monocilindru înclinat spre faţă, Supapă de admisie

Cilindree

49cc

Alezaj x cursă

40,0 mm x 39,2 mm

Raport compresie

6,0 : 1

Sistem de ungere

Yamaha Autolube

Tip ambreiaj

Umed, centrifugal automat

Carburator

Mikuni VM12/1

Sistem de aprindere

CDI, Recul

Sistem de transmisie

Automată

Transmisie finală

Cardan

Şasiu

Cadru

Ţeava tubulara din oţel

Sistem suspensie faţă

Furci telescopice

Cursă faţă

60 mm

Unghi rolă de direcţie

25Âş

Traseu

50 mm

Sistem suspensie spate

Unitate oscilantă

Cursă spate

50 mm

Frână faţă

tobă mm

Frână spate

tobă mm

Anvelopă faţă

2.50-10 4PR

Anvelopă spate

2.50-10 4PR

Dimensiuni

Lungime totală

1.245 mm

Lăţime totală

575 mm

Înălţime totală

715 mm

Înălţimea scaunelor

485 mm

Baza roţilor

855 mm

Gardă minimă la sol

105 mm

Greutate la plin (inclusiv plin de benzină şi de ulei)

39 kg

Capacitate rezervor carburant

2,0 Litri

Capacitate rezervor ulei

0,35 Litri

Accesorii

 

Comentarii