Yamaha YZ450F 2018

Yamaha YZ450F 2018

Pret: 7.773 Eur + TVA

Conectaţi ca unul

Acesta este cel mai complet pachet motocros pe care l-am creat vreodată. Şi este, de asemenea, prima motocicletă de serie care vă permite să vă conectaţi wireless şi să dispuneţi setări de motor personalizate - şi să vă maximizaţi potenţialul de câştig.

Noua pornire electrică uşoară economiseşte secunde vitale atunci când sunteţi sub presiune, iar motorul cu chiulasă inversată beneficiază de o nouă performanţă maximă de compresie înaltă şi ECU optimizată pentru mai multă putere de a câştiga curse.

Cu ajutorul cadrului uşor şi a suspensiei rafinate, acest YZ450F oferă stabilitate şi agilitate îmbunătăţite peste denivelări şi în curbe. Noua caroserie zveltă şi compactă oferă agilitate foarte mare, combinată cu aspect de motocicletă de uzină.

Detalii

 • Motor nou cu chiulasă inversată de înaltă performanţă
 • Aplicaţie pentru smartphone Power Tuner
 • Chiulasă de înaltă compresie total nouă
 • Demaror electric uşor cu baterie litiu-ion
 • Design al caroseriei mai zvelt şi mai compact
 • Cadru nou super-rigid cu lonjeroane bilaterale
 • Suspensie optimizată potrivită pentru noul cadru
 • Sistem de înlocuire uşoară a filtrului de aer
 • Design nou al radiatorului pentru răcire mai bună
 • Rezervor compact de carburant, de 6,2 litri
 • Şa mai îngustă şi mai plată

Imagini

Caracteristici

Motor nou cu chiulasă inversată

Cu ajutorul noului motor cu chiulasă inversată, YZ450F oferă o dispersie largă a puterii pentru potenţial maxim de câştig al cursei. Beneficiind de noi cap de cilindru de compresie mai înaltă, piston, profiluri de camă, geometrie a cilindrului, admisie de aer, ECU şi mult mai mult, acest design dezvoltat în MXGP oferă performanţa de uzină de care aveţi nevoie pentru a obţine victoria!

Aplicaţie pentru smartphone Power Tuner

Conectaţi-vă cu motocicleta de dirt aşa cum nu aţi mai făcut-o până acum, cu ajutorul primei aplicaţii smartphone din lume pentru Power Tuner! Cu ajutorul ecranului tactil al dispozitivului, puteţi regla instantaneu setările de alimentare şi aprindere pentru a obţine performanţa optimă. Iar funcţia de partajare vă permite să comparaţi setările dvs. şi datele de cursă cu alţi piloţi YZ450F!

Demaror electric uşor

Instalarea unui demaror electric foarte uşor şi extrem de compact vă permite să fiţi gata de pornire printr-o apăsare de buton. Greutatea este redusă prin utilizarea unei baterii litiu-ion, iar designul unic al pornirii electrice înseamnă că dimensiunile compacte externe ale noului motor sunt aceleaşi de dinainte.

Caroserie zveltă şi compactă

De îndată ce urcaţi pe această motocicletă de curse ultramodernă, simţiţi că este mai zveltă şi mai compactă. Rezervorul de combustibil mai mic, de 6,2 litri, şi airbox reproiectat permit utilizarea noilor protecţii concave cu o zonă mai mare de priză pentru genunchi pentru a oferi un control sporit. Pe lângă greutatea redusă, carenele noi mai zvelte subliniază senzaţia de uşor şi agilitate.

Cadru uşor nou proiectat

Am dezvoltat un cadru nou cu lonjeroane bilaterale care oferă rigiditate longitudinală, laterală şi torsională îmbunătăţită pentru manevrare mai precisă, oferind un avantaj real în fiecare curbă. Iar pentru o stabilitate şi un control îmbunătăţite, motorul cu pornire electrică este repoziţionat în noul cadru uşor şi sunt utilizate noi suporturi din aluminiu.

Suspensie avansată

YZ450F este cel mai complet pachet de curse, iar la fel ca motorul şi cadrul avansate, această învingătoare dezvoltată în MXGP funcţionează cu sisteme de suspensie de efect. Furcile AOS de primă clasă sunt prevăzute cu componente și setări noi care duc la amortizare optimizată, iar amortizorul spate are un arc mai uşor şi o capacitate îmbunătăţită a rezervorului.

Design dinamic dezvoltat în MXGP

YZ450F proiectează un aspect dinamic şi coordonat, complementar cu tehnologia avansată a motorului şi a şasiului. O şa mai joasă şi mai plată oferă mobilitate îmbunătăţită pentru pilot, în timp ce aripa frontală, protecţiile mai subţiri şi panourile laterale mai fine întăresc stilul atletic de motocicletă de uzină dezvoltată în MXGP.

Şa mai joasă, mai subţire şi mai plată

Pe lângă rezervorul mai mic şi protecţiile mai subţiri, YZ450F beneficiază şi de o şa nouă, care este aproximativ cu 20 mm mai joasă în spate şi cu 8 mm mai joasă în faţă, plus cu 9 mm mai subţire. Acest lucru oferă o poziţie de stat mai joasă, oferind mobilitate faţă/spate îmbunătăţită la schimbarea greutăţii în faţă sau în spate.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

4 timpi, Răcit cu lichid, DOHC, 4-supape, Monocilindru înclinat cu încadrare în spate

Capacitate cilindrică

449cc

Alezaj X Cursă

97,0 mm x 60,8 mm

Compresie

12,8 : 1

Putere maximă

-

Varianta cu putere limitată

nu e disponibil

Cuplu maxim

-

Sistem de ungere

Carter umed

Tip ambreiaj

Dual side grinded clutch plate

Carburator

Injecţie de carburant

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Angrenaj constant, 5-viteze

Transmisie finală

Lanţ

Fuel consumption

-

CO2 emission

-

Şasiu

Cadru

Cadru cu lonjeroane bilaterale

Cursă faţă

310 mm

Traseu

121 mm

Sistem suspensie faţă

Discuri hidraulice dublek

Sistem suspensie spate

Basculă, (suspensie tip braţ)

Cursă spate

317 mm

Frână faţă

mono disc hidraulic , Ø 270 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 245 mm

Anvelopă faţă

80/100-21 51M

Anvelopă spate

110/90-19 62M

Dimensiuni

Lungime totală

2.185 mm

Lăţime totală

825 mm

Înălţime totală

1.285 mm

Înălţimea scaunelor

965 mm

Baza roţilor

1.485 mm

Gardă minimă la sol

335 mm

Greutate la plin (inclusiv plin de benzină şi de ulei)

112 kg

Capacitate rezervor carburant

6,2 Litri

Capacitate rezervor ulei

0,95 Litri

Accesorii

 • Slip-on Muffler Titanium / 90798-31910-00

  Slip-on Muffler Titanium

 • Header Pipes Stainless Steel / 90798-31911-00

  Header Pipes Stainless Steel

 

Video

Comentarii