Yamaha Tracer 900 2018

 • Yamaha Tracer 900 2018
 • Yamaha Tracer 900 2018

Pret: 10.600 Eur

Amplificaţi-vă emoţiile

Am luat cel mai bine vândut Sport Tourer. Apoi am analizat fiecare caracteristică a sa pentru a vedea cum o putem îmbunătăţi. Designul său de calitate înaltă al carenei îi oferă un aspect mai rafinat - în timp ce ergonomia îmbunătăţită şi parbrizul reglabil mai mare asigură confort în timpul pilotării.

Motorul de cuplaj ridicat în 3 cilindri va face adrenalina să curgă la cerere - iar pentru agilitate extraordinară cu stabilitate la viteze mari, şasiul uşor din aluminiu a fost echipat cu un braţ oscilant mai lung.

Această motocicletă a fost concepută pentru a vă oferi pe loc o rută de evadare din rutina cotidiană. Cu ajutorul rezervorului de 18 litri, acest Sport Tourer a fost conceput pentru a acoperi distanţe mari. Alegeţi Tracer 900. Şi amplificaţi-vă emoţiile.

Detalii

 • Design mai rafinat, de calitate înaltă al carenei
 • Ergonomie îmbunătăţită şi protecţie sporită împotriva vântului
 • Motor de 847 cmc cu 3 cilindri, compact şi cu greutate redusă
 • Braţ oscilant nou pentru caracteristici touring îmbunătăţite
 • Şei noi pentru confort sporit al pilotului/ pasagerului
 • Parbriz nou mai mare, reglabil cu o singură mână
 • Suport nou pentru picioarele pasagerului, pentru confort sporit
 • Cadru din aluminiu turnat sub presiune CF, subţire şi cu greutate redusă
 • Ambreiaj A&S, D-MODE, TCS, ABS
 • Rezervor de combustibil de mare capacitate, de 18 litri, pentru autonomie mare
 • Cric principal prevăzut ca echipament standard
 • Suporturi integrate pentru portbagaje

Imagini

Caracteristici

Motor de 847 cmc cu 3 cilindri, compact şi cu greutate redusă

Forţa vitală a modelului Tracer 900 este un motor în 3 cilindri de 847 cmc, care generează cuplu liniar profund şi o putere mare la turaţii ridicate. Echipat cu pistoane forjate şi cilindri deplasaţi, acest motor compact şi uşor este pregătit să readucă pasiunea şi emoţia în experienţa dvs. pe două roţi.

Design mai rafinat, de calitate înaltă al carenei

Carena modelului Tracer 900 a fost reproiectată de la zero, oferindu-i acestui Sport Tourer de mare succes un aspect mai prestigios. Cel mai nou model se bucură de un design mai rafinat, de o calitate înaltă a panourilor carenajului, cu o zonă nouă de admisie a aerului pe carena frontală, care îmbunătăţeşte aspectul şi senzaţia generale.

Ergonomie şi protecţie împotriva vântului îmbunătăţite

Acest Sport Tourer de top de la Yamaha beneficiază de o serie de îmbunătăţiri concepute pentru a asigura niveluri mai mari de confort pe distanţă lungă. Ghidonul mai îngust şi parbrizul mai mare oferă o protecţie îmbunătăţită împotriva vântului şi a intemperiilor, în timp ce şeile noi pentru pilot şi pasager, suporturile îmbunătăţite pentru picioarele pasagerului şi designul mânerelor fac călătoriile lungi şi mai plăcute.

Comenzi electronice avansate

Pentru operarea eficientă în condiţii diferite, puteţi selecta oricare dintre cele trei moduri de rulare D-MODE. Sistemul de control al tracţiunii (TCS) cu 3 moduri conferă încredere suplimentară pe suprafeţe alunecoase, în timp ce sistemul ABS previne blocarea accidentală a roţilor în timpul frânării. Şi cu cablurile deja instalate, este uşor să montaţi un sistem cu schimbător rapid.

Ambreiaj „asistenţă şi alunecare” (A&S)

Pentru a cupla mai uşor o treaptă de viteză inferioară la intrarea în viraje, cel mai nou model este dotat cu un ambreiaj „asistenţă şi alunecare” (A&S). Ajutând la eliminarea şocurilor bruşte asupra transmisiei, cauzate de procesul cuplării unei trepte de viteză inferioare, ambreiajul A&S contribuie la menţinerea stabilităţii şi ţinutei şasiului, oferind un grad mai mare de control.

Rezervor de combustibil de mare capacitate de 18 litri, sculptat

Pentru a oferi o autonomie estimată de peste 300 km între alimentări, Tracer 900 este echipat cu un rezervor de combustibil de mare capacitate de 18 litri. Dispunând de o secţiune centrală îngustă şi de spaţii pentru genunchi pentru confort sporit în timpul pilotajului, designul sculptat al rezervorului accentuează imaginea modernă şi îndrăzneaţă a acestui model Sport Tourer elegant şi adaptabil.

Braţ oscilant CF mai lung turnat sub presiune

Pentru o senzaţie şi mai puternică a forţei motoare la accelerare, Tracer 900 este acum echipat cu un braţ oscilant din aluminiu, cu 60 mm mai lung. Pe lângă transmiterea unei senzaţii îmbunătăţite de forţă, braţul oscilant extins oferă un ampatament mai lung pentru stabilitate excelentă la viteze mari, precum şi pentru caracteristici de tracţiune îmbunătăţite la ieşirea din viraje.

Cadru uşor, din aluminiu turnat sub presiune CF

Un ingredient-cheie în reţeta succesului lui Tracer 900 este folosirea unui cadru din aluminiu uşor şi compact. Modul excelent în care echilibrează rigiditatea contribuie la manevrabilitatea ridicată a acestui Sport Tourer. Indiferent dacă pilotaţi singur sau însoţit, pe şosea sau drumuri secundare, Tracer este construit să răspundă instantaneu şi cu precizie la comenzile pilotului.

Parbriz uşor de reglat

Parbrizul mai mare al modelului Tracer 900 oferă protecţie mai bună la intemperii pentru partea superioară a corpului, pentru o experienţă de pilotaj mai plăcută în timpul călătoriilor lungi - iar cu opţiunea de reglare a înălţimii cu „o singură mână”, poate fi aşezat rapid în poziţia dorită.

Cric principal

Tracer 900 beneficiază de specificaţii cuprinzătoare ce includ un cric principal, care faşe ataşarea şi detaşarea bagajului mai uşoară, deoarece bicicleta e în poziţie verticală. Atunci când parcurgeţi distanţe mari, cricul principal simplifică şi rutina sarcinilor de întreţinere, precum lubrifierea lanţului şi verificarea sau reglarea presiunii anvelopelor pentru a se potrivi diferitelor încărcături.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

3-cilindri, 4 timpi, Răcit cu lichid, DOHC, 4-supape

Capacitate cilindrică

847 cmÂł

Alezaj X Cursă

78,0 mm x 59,1 mm

Compresie

11,5 : 1

Putere maximă

84,6 kW (115PS) @ 10.000 rpm

Varianta cu putere limitată

nu e disponibil

Cuplu maxim

87,5 Nm (8,9 kg-m) @ 8.500 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Tip ambreiaj

Umed, Disc multiplu

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Angrenaj constant, 6-viteze

Transmisie finală

Lanţ

Fuel consumption

5,5 l/100km

CO2 emission

127 g/km

Şasiu

Cadru

Diamant

Cursă faţă

137 mm

Unghi rolă de direcţie

24Âş

Traseu

100 mm

Sistem suspensie faţă

Furci telescopice

Sistem suspensie spate

Basculă, (suspensie tip braţ)

Cursă spate

142 mm

Frână faţă

discuri duble hidraulice , Ø 298 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 245 mm

Anvelopă faţă

120/70ZR17M/C (58W)

Anvelopă spate

180/55ZR17M/C (73W)

Dimensiuni

Lungime totală

2.160 mm

Lăţime totală

850 mm

Înălţime totală

1.375 mm max 1,430 mm

Înălţimea scaunelor

850 mm max 865 mm

Baza roţilor

1.500 mm

Gardă minimă la sol

135 mm

Greutate la plin (inclusiv plin de benzină şi de ulei)

214 kg

Capacitate rezervor carburant

18 L

Capacitate rezervor ulei

3,4 L

Accesorii

 

Video

Comentarii