Yamaha Tracer 900 GT 2018

 • Yamaha Tracer 900 GT 2018
 • Yamaha Tracer 900 GT 2018
 • Yamaha Tracer 900 GT 2018

Pret: 12.200 Eur TVA inclus

Amplificaţi-vă emoţiile

Tracer 900, modelul cel mai bine vândut, a fost supus unei transformări complete de design, cu un carenaj nou rafinat şi ergonomie îmbunătăţită, ceea ce îl fac un Sport Tourer şi mai atrăgător şi capabil.

Acum am creat o versiune premium a acestei motociclete extrem de versatile, concepută pentru piloţi care îşi doresc specificaţii mai bune ca dotare standard. Echipat cu portbagaj rigid, suspensii complet reglabile şi mânere încălzite, Tracer 900GT este pregătit să vă transporte oriunde.

Specificaţiile sale de lider de clasă includ tablou de bord color TFT dezvoltat de la motocicleta noastră supersport YZF-R1. Pentru trecerea în viteze superioare fără ambreiaj, GT este echipat cu un sistem de schimbare rapidă a vitezelor. Iar regulatorul de viteză face călătoriile mai lungi mai distractive.

Detalii

 • Confort maxim, regulator de viteză şi mânere încălzite
 • Sistem rapid de schimbare a vitezelor pentru a trece într-o viteză superioară dintr-o singură mişcare
 • Tablou de bord color TFT (Thin Film Transistor - tranzistor cu peliculă subţire)
 • Portbagaje asortate cromatic ca dotare standard
 • Design mai rafinat, de calitate înaltă al carenei
 • Ergonomie şi protecţie împotriva vântului îmbunătăţite
 • Şei noi pentru confort sporit al pilotului/ pasagerului
 • Motor de 847 cmc cu 3 cilindri, compact şi cu greutate redusă
 • Cadru din aluminiu turnat sub presiune CF, subţire şi cu greutate redusă
 • Ambreiaj A&S, D-MODE, TCS, ABS
 • Rezervor de combustibil de mare capacitate, de 18 litri, pentru autonomie mare
 • Cric principal prevăzut ca echipament standard

Imagini

Caracteristici

Portbagaje laterale originale rigide ca dotare standard

Tracer 900GT este un model Sport Touring cu specificaţii premium, echipat cu portbagaje laterale originale rigide, detaşabile rapid, de 22 litri şi asortate cromatic, ca dotare standard. Deci, oricând doriţi să porniţi imediat la drum, Tracer 900GT este pregătit.

Motor de 847 cmc cu 3 cilindri, compact şi cu greutate redusă

Forţa vitală a modelului Tracer 900GT este un motor în 3 cilindri de 847 cmc, care generează cuplu liniar profund şi o putere mare la turaţii ridicate. Echipat cu pistoane forjate şi cilindri deplasaţi, acest motor compact şi uşor este pregătit să readucă pasiunea şi emoţia în experienţa dvs. pe două roţi.

Design mai rafinat, de calitate înaltă al carenei

Carena modelului Tracer 900GT a fost reproiectată de la zero, oferindu-i acestui Sport Tourer complet echipat un aspect mai prestigios. Cel mai nou model GT se bucură de un design mai rafinat, de o calitate înaltă a panourilor carenajului, cu o zonă nouă de admisie a aerului pe carena frontală, care îmbunătăţeşte aspectul şi senzaţia generale.

Ergonomie şi protecţie împotriva vântului îmbunătăţite

Versiunea GT a clasei de vârf Sport Tourer de la Yamaha beneficiază de o serie de îmbunătăţiri concepute pentru a asigura niveluri mai mari de confort pe distanţă lungă. Ghidonul mai îngust şi parbrizul mai mare oferă o protecţie îmbunătăţită împotriva vântului, în timp ce şeile noi, suporturile îmbunătăţite pentru picioarele pasagerului şi designul mânerelor fac călătoriile lungi şi mai plăcute.

Electronică avansată cu QSS ca dotare standard

Modelul GT cu performanţă ridicată este echipat cu QSS pentru trecerea într-o treaptă superioară de viteză dintr-o singură mişcare, iar pentru operarea eficientă în condiţii diferite, puteţi selecta oricare dintre cele trei moduri de rulare D-MODE. Sistemul de control al tracţiunii (TCS) cu 3 moduri conferă încredere suplimentară pe suprafeţe alunecoase, în timp ce sistemul ABS previne blocarea accidentală a roţilor în timpul frânării.

Suspensii complet reglabile

Furcile cu performanţă ridicată sunt finisate în auriu pentru a sublinia specificaţiile premium ale modelului GT, oferind în acelaşi timp funcţii diferite de amortizare - cu amortizare la compresie în braţul drept al furcii şi amortizare la revenire în braţul stâng al furcii. Pentru configurarea uşoară şi confortabilă a suspensiei spate, este disponibil un ajustor pretensionat de la distanţă pentru suspensia spate.

Tablou de bord color TFT (Thin Film Transistor - tranzistor cu peliculă subţire)

Pentru a sublinia poziţia sa de produs reprezentativ al modelului nostru Tracer, GT este echipat cu un tablou de bord color TFT (Thin Film Transistor - tranzistor cu peliculă subţire) de ultimă generaţie. Afişajul include un indicator pentru treapta de viteză, temperatura ambientală, temperatura lichidului de răcire, modul actual de pilotaj, ceasul, nivelul combustibilului şi un indicator al consumului de combustibil.

Braţ oscilant CF mai lung turnat sub presiune

Pentru o senzaţie şi mai puternică a forţei motoare la accelerare, Tracer 900GT este acum echipat cu un braţ oscilant din aluminiu, cu 60 mm mai lung. Pe lângă transmiterea unei senzaţii îmbunătăţite de forţă, braţul oscilant extins oferă un ampatament mai lung pentru stabilitate excelentă la viteze mari, precum şi pentru caracteristici de tracţiune îmbunătăţite la ieşirea din viraje.

Cadru uşor, din aluminiu turnat sub presiune CF

Un ingredient-cheie în reţeta succesului lui Tracer 900GT este folosirea unui cadru din aluminiu uşor şi compact. Modul excelent în care echilibrează rigiditatea contribuie la manevrabilitatea ridicată a acestui Sport Tourer. Indiferent dacă pilotaţi singur sau însoţit, pe şosea sau drumuri secundare, Tracer este construit să răspundă instantaneu şi cu precizie la comenzile pilotului.

Ambreiaj „asistenţă şi anti-hopping” (A&S)

Pentru a cupla mai uşor o treaptă de viteză inferioară la intrarea în viraje, Tracer 900GT este dotat cu un ambreiaj „asistenţă şi alunecare” (A&S). Ajutând la eliminarea şocurilor bruşte asupra transmisiei, cauzate de procesul cuplării unei trepte de viteză inferioare, ambreiajul A&S contribuie la menţinerea stabilităţii şi ţinutei şasiului, oferind un grad mai mare de control.

Rezervor de combustibil de mare capacitate de 18 litri, sculptat

Pentru a oferi o autonomie estimată de peste 300 km între alimentări, Tracer 900GT este echipat cu un rezervor de combustibil de mare capacitate de 18 litri. Dispunând de o secţiune centrală îngustă şi de spaţii pentru genunchi pentru confort sporit în timpul pilotajului, designul sculptat al rezervorului accentuează imaginea modernă şi îndrăzneaţă a acestui model Sport Tourer elegant şi adaptabil.

Cric principal

Tracer 900GT beneficiază de specificaţii cuprinzătoare ce includ un cric principal, care faşe ataşarea şi detaşarea bagajului mai uşoară, deoarece bicicleta e în poziţie verticală. Atunci când parcurgeţi distanţe mari, cricul principal simplifică şi rutina sarcinilor de întreţinere, precum lubrifierea lanţului şi verificarea sau reglarea presiunii anvelopelor pentru a se potrivi diferitelor încărcături.

Specificatii Tehnice

Engine

Engine type

3-Cylinder, 4-stroke, liquid-cooled, DOHC, 4-valves

Displacement

847 cm³

Bore x stroke

78.0 mm x 59.1 mm

Compression ratio

11.5 : 1

Maximum power

84.6 kW (115PS) @ 10,000 rpm

Limited power version

N/A

Maximum Torque

87.5 Nm (8.9 kg-m) @ 8,500 rpm

Lubrication system

Wet sump

Clutch Type

Wet, Multiple Disc

Carburettor

Fuel Injection

Ignition system

TCI

Starter system

Electric

Transmission system

Constant Mesh, 6-speed

Final transmission

Chain

Fuel consumption

5.5 l/100km

CO2 emission

127 g/km

Chassis

Frame

Diamond

Front travel

137 mm

Caster Angle

24º

Trail

100 mm

Front suspension system

Telescopic forks

Rear suspension system

Swingarm, (Link type suspension)

Rear Travel

142 mm

Front brake

Hydraulic dual disc, Ø 298 mm

Rear brake

Hydraulic single disc, Ø 245 mm

Front tyre

120/70ZR17M/C (58W)

Rear tyre

180/55ZR17M/C (73W)

Dimensions

Overall length

2,160 mm

Overall width

850 mm

Overall height

1,375 mm max 1,430 mm

Seat height

850 mm max 865 mm

Wheel base

1,500 mm

Minimum ground clearance

135 mm

Wet weight (including full oil and fuel tank)

215 kg (side cases + brackets: +12kg)

Fuel tank capacity

18 L

Oil tank capacity

3.4 L

Video

Comentarii