Home

Teste in presa

testeperoti.ro: Yamaha Tracer 700 - Navetist cu jumatate de drac la purtator

Te-ai hotarat sa iti cumperi o motocicleta, insa nu stii exact ce model vrei. Practic, asta e greseala pe care o facem cu totii atunci cand ne luam o motocicleta: nu suntem sinceri cu noi atunci cand ne gandim la ce o sa o folosim. Citeste mai mult ...

tiberiutroia.ro: Yamaha Tracer 700 – test şi prezentare – varianta video

Tracer 700 este una dintre cele mai bune motociclete de la clasa Sport Touring de capacitate medie. Unii o vor considera cea mai bună.

Citeste testul si vezi prezentarea video aici: http://www.tiberiutroia.ro/2016/11/yamaha-tracer-700-test/

autoreport.ro: YAMAHA XSR 700 – ÎNTOARCEREA STILULUI CLASIC

Dacă vrei să-ţi achiziţionezi o motocicletă nouă in stil retro, YAMAHA XSR 700 este alegerea potrivită. Pentru numai 7.750 Eur (TVA inclus) primeşti o motocicletă care imbină foarte bine stilul clasic cu optiuni si motorizare de ultimă generaţie.

Citeste testul autoreport.ro aici!

pemotoare.ro - Yamaha FJR 1300 AE 2016 – Test Ride

Yamaha FJR 1300 a revenit în centrul atenției. Cutie în șase trepte, slippery clutch, noi elemente de design, lumini pentru viraje. Am încercat-o să vedem cum se comportă.

autoreport.ro - Yamaha Tricity – distracție pe 3 roți

Yahama tricity (10)

Piaggio a fost iniţiatorul scuterelor pe 3 roţi prin modelul MP3. Noi testăm un astfel de scuter, dar provenind de la o marcă japoneză și fiind un produs foarte interesant.

Intervalul scuterelor cu două roţi în faţă și una în spate este format în prezent din modele cu o greutate de peste 200 kg, motorizări între 250 și 500 cc şi preţuri începând cu 6.900 Euro cu toate taxele incluse.
Yamaha Motor Filipine a lansat un nou vehicul pe 3 roţi, care cântareşte 152 kg si este echipat cu un motor in 4 timpi,racit cu lichid,cu o cilindree de 125 cc ,pe care il puteţi achiziţiona cu doar 3.500 Euro cu toate taxele incluse,iar pentru suma de 4.100 Euro puteţi achizitiona modelul cu ABS.

Citeste mai mult:

autoreport.ro: Yamaha T-Max – cel mai popular maxi-scuter

Cea mai vandută motocicletă Yamaha din Europa a ajuns si la echipa AutoReport.ro. Cu mai mult de 180.000 de unități vândute, japonezii au până în prezent cel mai vândut maxiscuter, în principal, în Italia, Franța si Elveţia. În aceaste țari, T-Max se bucură, de reputația de a fi unul dintre cele mai bune maxiscutere de pe piață.

Citeste mai mult:

pemotoare.ro - Yamaha T-Max 2016 Test Ride – Două zile în București și împrejurimi

IMG_7067

Yamaha T-Max este cel mai puternic nume din lumea maxi-scuterelor. Cu dinamică de motocicletă și confort de scuter, a devenit deja un clasic. Modelul 2016 are câteva îmbunătățiri vizuale și de comfort. L-am luat la o tură să vedem de ce e în stare. O motocicletă sport deghizată în scuter

Citeste mai mult:

Testeperoti.ro - Bâzdâgania mocofană bâldâbâc balșoi caleașca – Yamaha N-max 125cc

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

Tot e perioadă de Bacalaureat…se dă următoarea ecuație cu multe cunoscute: trafic urban, dorința de mobilitate, consum mic, loc de bagaje, ceva civilizație – să se afle soluția! Noi am tot încercat să o rezolvăm: mai cu bicicleta, mai cu trotineta – dar parcă nu-i ok să ajungi la birou cu tricoul ud. Pâna la urmă, am ajuns la concluzia unui scuter de cilindree mică. Bine, recunoaștem că ne-am inspirat din țările vestice… Așadar, luându-se în calcul toate cele cunoscute: Yamaha N-max 125cc. Quod erat demonstrandum!

citeste mai mult:


1909