Noutati


Yamaha WR450F EnduroGP şi WR250F EnduroGP, ediţii limitate, potenţial nelimitat

În luna august, Yamaha va lansa două modele speciale, inpirate de motocicletele enduro factory ale echipei Outsiders Yamaha, echipa oficială a uzinei, vorbim aşadar despre motocicletele care l-au clasat pe Loïc Larrieu pe locul trei în 2016 la clasa E2 a Campionatului Mondial de Enduro şi care au obţinut victoria la Marele Premiu al Italiei în acest an, tot în Campionatul Mondial de Enduro.  Bazându-se pe motocicletele aflate actualmente în producţie, noile WR450F EnduroGP şi WR250F EnduroGP vin cu o serie de caracteristici speciale, fiind destinate piloţilor de top care îşi doresc performanţă, dar şi stil şi exclusivitate.  

Ele sunt dotate cu evacuări Akrapovič din titan, ceea ce îmbunătăţeşte radical caracterul motorului, adăugând şi un sunet mai profund şi agresiv. Propulsoarele beneficiază de o hartă de aprindere corespunzătoare noii evacuări,existând şi opţiunea unui power tuner care va permite pilotului să efectueze reglaje ale aprinderii şi alimentării cu carburant în funcţie de condiţiile din teren şi de condiţiile meteo. Totodată, cele două motociclete au  grafica inspirată de cea a Outsiders Yamaha Official Enduro Team, pentru un look eminamente factory, stickerele de pe basculă, furcă, plăcuţa pentru număr , aripi şi deflectoarele radiatorului fiind şi foarte rezistente la zgârieturi. Pentru extra-protecţie, motocicletele din seria EnduroGP beneficiază de handguards Acerbis Tri-fit, cu funcţii multiple, care pot fi închise sau reglate într-o poziţie care “înfăşoară” palmele pilotului!

Aceste caracteristici exclusive şi-au dovedit deja eficienţa la curse, fiind apreciate de piloţii de uzină, iar acum, ele sunt oferite tuturor riderilor, care vor să se bucure de o motocicletă enduro “factory style”, gata să îi propulseze spre podium!

 


2656

Comentarii