Noutati


Mirjam Pol, ambasadoare a uleiurilor Putoline

Putoline Oil a semnat un contract de colaborare cu sportiva olandeza Mirjam Pol, castigatoare a raliului Dakar in 2009, la categoria Feminin. Acest parteneriat asigura un bun sprijin pentru Mirjam in timpul complexelor pregatiri pentru Dakar dar si, evident, in timpul raliul. Dupa Dakar, Mirjam va reprezenta brandul Putolin Oil la diverse evenimente si,desigur, competitii de rally raid. Reprezentantii companiei specializate in uleiuri dedicate exclusiv vehiculelor pe doua roti spun ca Mirjam este ambasadorul perfect pentru promovarea uleiurilor Putoline.

De altfel, olandeza a avut parte de un regim de pregatire optim alaturi de Putoline, ea reusind sa incheie Oilibya pe locul 21 la general, gratie abilitatilor ei de navigare, recunoscute in lumea rally raid-ului. Mirjam se simte in elementul ei printre dune si ramane plina de incredere, oricat de grea ar deveni cursa. Iata ce spune ea: “In ianuarie 2018, voi lua startul in cel mai dur rally raid al lumii, in saua unei Husqvarna FR 450 Rally. Am invatat multe dupa participarile precedente in Dakar si stiu ca nu e vorba doar despre cele doua saptamani pe care le petreci la cursa,  pregatirile sunt tot atat de importante si de aceea sunt incantata sa am alaturi de mine Putoline Oil. Am folosit deja uleiurile Putoline pentru motocicleta mea, in timpul Oilibya, asa ca stiu ca nu trebuie sa imi fac griji la acest capitol.”

Leon in Hove, Putoline Oil, spune ca aceasta este cea de-a sasea participare a lui Mirjam la Dakar, asadar ea poate reprezenta acest brand la nivel international, urmand a fi prezentata oficial ca amasadar cu ocazia editiei din acest an a  EICMA, la Milano, in Italia. 


1524

Comentarii