Noutati


Yamaha WR250F & WR450F, 2018: motocicletele de enduro care te propulsează direct in zona victoriei!

Yamaha WR250F si WR450F sunt printre cele mai moderne si mai de success motociclete de enduro, fiind pe deplin capabile sa plaseze orice pilot in lupta pentru una dintre treptele podiumului. Au demonstrat ca pot face aceste lucru in Campionatul Mondial de Enduro si la International Six Days Enduro, acolo unde vice-campionul mondial en-titre al clasei EnduroGP, Loïc Larrieu si-a adjudecat o victorie fara drept de apel, obtinand in mod repetat cei mai rapizi timpi din cei peste 800 de participanti, cu al sau WR450F! Nu trebuie sa uitam nici de tanarul si talentatul Jamie McCanney, care a incheiat actuala stagiune a mondialului de enduro, pe locul 2 la clasa E2!

Designul propuslorului WR-F este unul unic, cilindrul fiind asezat spre inapoia motocicletei, cu admisia pe fata ventrala si evacuarea pe cea dorsala, accentuandu-se astfel liniaritatea cuplului si adancindu-se rezervele de putere. Centralizarea maselor duce la agilitate si control precis, indiferent de teren, iar despre fiabilitatea acestui pachet oferit de Yamaha nu mai e nimic de adaugat, decat poate un singur cuvant: legendara! 

Care sunt noutatile pentru 2018? Chiulasa are un design nou, porturile de admisie si evacuare fiind remodelate, pentru a se accentua puterea la turatii inalte, in timp ce arborii cu came si arcurile supapelor au fost proiectate pentru a creste puterea la turatii joase si medii.Pistonul propulsorului WR250F este acum mai usor si mai plat, pentru a lucra impreuna cu bolturi mai scurti si tratati cu  DLC (diamond like carbon). Biela a adoptat un nou aliaj si alte cote de echilibare, aceste schimbari fiind gestionate de o noua unitate de control a aprinderii, cu o noua harta. Pentru un feeling mai bun din partea pilotului, maneta de ambreiaj a fost reproiectata si pentru a se economisi greutate, mecanismul de kickstart a fost eliminat.

Schimbarile nu se opresc insa aici, WR250F primind cadrul ce poate fi gasit pe crosser-ul YZ250F, ceea ce inseamna un “boost” la capitolul manevrabilitate dar si stabilitate in terenuri delicate. Desigur, setarile suspensiilor de la  KYB® au fost revizuite, pentru a se potrivi noilor performante dinamice ale motocicletei, care primeste si o schema grafica noua si jante albastre. Indreptandu-ne atentia catre surata mai mare a WR250F, WR450F, aceasta primeste pentru 2018 un nou ECU, pentru optimizarea alimentarii si timpilor de aprindere, ceea ce se traduce in accelerari line si usor de dozat de catre pilot. Revizuirea setarilor suspensiilor ofera o imbunatatire suplimentara a manevrabilitatii, iar eliminarea kickstarter-ului, o economie de greutate. Pe latura estetica si aceasta motocicleta de enduro se bucura de o noua schema grafica si adoptarea jantelor albastre.

 Poti sa comanzi deja motocicletele de enduro Yamaha WR250F si Yamaha WR450F, model 2018, prin Dual Motors Bucuresti, dealer-ul Yamaha numarul 1 din Romania!

 

 


1567

Comentarii