Noutati


Castile Arai dedicate motocicletelor Honda vin cu 15% reducere in 2018

Avem o veste foarte buna pentru proprietarii motocicletelor Honda! In 2018, toate editiile castilor Arai dedicate mai multor modele Honda, vin cu o reducere de 15%. Asadar, daca ai o motocicleta Honda Africa Twin, CB sau Goldwing, iti poti completa echipamentul cu cea mai buna casca de pe piata, "livrata" in culorile motocicletei tale!

Honda Africa Twin este o legenda in lumea motociclistilor si recenta sa "resuscitare" s-a bucurat de un rasunator succes, iar Arai Tour-X4 vine in nu mai putin de patru scheme de culoare, in editia dedicata acestei motociclete adventure. Casca Arai Tour-X4 este una dintre cele mai versatile de pe piata, putandu-se folosi cu sau fara ochelari off-road, vizor sau cozoroc, ceea ce o recomanda pentru motociclete de teren, touring, adventure sau chiar si naked!

Casca Arai QV-Pro este o casca moto all-rounder, solida, ideala pentru sport touring, impartind multe caracteristici cu avansatul model RX-7V. Carcasa sa se bucura de calitatea de a aluneca in cazul unui impact, disipand energia kinetica si protejand riderul. Proprietarii de Honda Goldwing au un motiv de bucurie, intrucat Arai ofera QV-Pro in doua variante de culoare, "potrivite" cu aceasta motocicleta, rosu si gri. Iar pentru cei care isi doresc sa simta vantul pe obraji, Arai a creat casca CT-F, in doar doua variante Gold Wing Red si Gold Wing Grey, de mentionat ca aceasta casca open face vine cu un cozoroc ajustabil, care protejeaza de soare, fara a afecta senzatia de libertate tipica acestui model de casca. 

RX-7V este pur si simplu casca moto care insumeaza know-how-ul Arai si impune standardul in lumea castilor premium. Complet inoita pentru 2018, aceasta casca este mai aproape decat oricand de forma considerata ideala pentru o casca moto, gratie si noului sistem de vizor cu ax variabil, VAS (“Variable Axis System”), depasind si normele Snell. Editiile "HRC" si "Honda RC30" vor incanta pe pasionatii autentici ai motocicletelor Honda, iar proprietarii de CB au de ales intre trei sceme de culoare, negru, gri si rosu, pentru a-si asorta la perfectie casca cu motocicleta lor!


1821

Comentarii