Noutati


MT-10 SP, TMAX DX si XMAX 300, premiate cu iF Design Award 2018. Yamaha scoasa la rampa, pentru al cincilea an consecutiv!

Hyper naked-ul MT-10 SP, dar si scuterele TMAX DX si XMAX 300 au primit presitigiosul premiu international “iF Design Award 2018”, fiecare la categoria “produs”, 2018 fiind cel de-a cincilea an consecutiv in care Yamaha Motor are aceasta onoare.

Intelegem mai bine ce inseamna aceasta recunoastere intr-un domeniu in care concurenta este atat de acerba, precum cel al designului, atunci cand privim MT-10 SP ca si varful gamei MT. Motocicletele MT au fost proiectate ca un produs global, menit sa ofere o combinatie de putere, agilitate si dinamism, toate intr-un segment destul de cuminte in mod traditional, asa cum era pana nu demult cel naked. MT-10 SP este echipat cu suspensiile controlate electronic de la Öhlins, bord TFT color si vine in schema de culoare 'Silver Blu Carbon', inspirata de YZF – R1 M.

In 2001, primul TMAX inventa un nou segment, cel al scuterelor sportive, iar astazi, TMAX DX ofera caracteristicile a doua lumi distincte, cea premium si cea a performantei sportive: acceleratia fulminanta, manevrabilitatea de top, puterea si eficienta sistemului de franare vin la pachet cu o pozitie de pilotaj confortabila si echipari de lux precum cruise control, reglaj electronic al parbrizului si o apetenta pentru calatorii lungi.

In ceea ce il priveste pe XMAX 300, acesta este succesorul lui XMAX 250, un scuter ce s-a bucurat de popularitate in Europa, datorita caracterului sportiv dar si functional. Noul model ofera niveluri chiar si mai intalte de confort si uzabilitate cotidiana, pachetul cu stilul familiei “MAX”, performante de top si finisari premium,  care nu pot decat sa intareasca mandria de a fi proprietarul unui scuter Yamaha!

iF Design Award este un premiu de design oferit de  iF International Forum Design, cea mai veche organizatie mondiala de design, localizata in Hanovra, Germania. In fiecare an, incepand cu 1953, produse industriale  de top din intreaga lume sunt atent selectionate pentru a lua parte la aceasta competitie.

 


1296

Comentarii