Noutati


Descopera gama scuterelor sportive Yamaha TMAX si noua TMAX SX Sport Edition

Lansat acum 17 ani, Yamaha TMAX a ramas de atunci si pana acum, pe primul loc in topul vanzarilor clasei scuterelor sportive, clasa pe care de altfel a si creat-o! TMAX a fost si catalizatorul care a permit dezvoltarea unei intregi familii de scutere sportive Yamaha, familie numita cum altfel decat MAX. “Nothing but the MAX” a devenit un slogan pe care mii de pasionati il pot confirma, deoarece aceaste scutere inseamna mixul perfect intre un design agresiv si un propulsor si sasiu sofisticat, atat de dorit si de apreciat de rideri din intreaga lume!

Nava amiral TMAX se afla acum la cea de-a sasea generatie, avand peste 250.000 de unitati vandute in Europa. In 2017, familia MAX s-a marit, odata cu introducerea luxosului DX si a versiunilor sportive SX, iar in 2018, legenda TMAX deschide un nou capitol odata cu lansarea TXMAX SX Sport Edition, considerat cel mai avansat TMAX pana acum. 

Pe scurt, MTMAX SX Sport Edition este creat sa iti ofera cea mai plina de adrenalina experienta din clasa, indiferent ca il vei pilota in oras sau ca vei parasi jungla urbana. Propulsorul de 530 cmc, racit cu lichid, cu doi cilindri paraleli are un ADN pur sportiv, iar faptul ca el vine echipat cu o evacuare Akrapovic pune gaz pe foc! O placuta de protectie din  carbon si un logo special pe surdina confirma aceasta specificatie high-end, iar un parbriz sport si un suport de numar special accentueaza stilul sportiv al acestui scuter. 

Pilotul poate alege modurile de functionare ale motorului prin operarea sistemului D-MODE, pentru a se adapta diferitelor situatii, beneficiind in acelasi timp de control al tractiunii si de ABS. Bordul este TFT, intr-o nuanta seducatoare, iar pornirea se face cu o cheie smart, cricul central putandu-se bloca. Sistemul My TMAX Connect este unic in industrie si permite proprietarilor sa monitorizeze locatia scuterului si sa blocheze sau sa deblocheze pornirea motorului de la distanta, alaturi de asistenta in caz de furt! Schemele de culoare  Matt Silver, Sword Grey body, impreuna cu furcile aurii cu design similar celor de motocicleta dar si jantele albastre duc apoi experienta MAX la un alt nivel!

TMAX DX este scuterul Yamaha de lux, “full option”!  Aceasta inseamna un parbriz electric ce se poate inalta sau cobori cu 135 mm prin apasarea unui buton de pe ghidon, dar si mansoane sis a incalzite! Un sistem cruise control este oferit ca standard, si acest scuter beneficiind de sistemul  D-MODE.

 

TMAX SX este gandit pentru cei care vor un scuter sportiv si dinamic, dar si un caracter practic, pentru uzul cotidian. Pentru aceasta, sistemul D-Mode, ofera optiunea “T”, pentru  regimul stop-start , tipic urban  in timp ce modul “S” intiaza o crestere a puterii si un  regim de acceleratie mai intens pentru autostrada. 

 

Iata si un tabel comparativ, care ilustreaza mult mai simplu si mai clar diferentele intre editiile TMAX:

 

Dotari

TMAX Standard ABS

TMAX SX

TMAX SX Sport Edition

TMAX DX 

TCS 

V

 

V

 

V

 

V

 

Spatiu mare de depozitare sub sa 

V

 

V

 

V

 

V

 

Sistem Smart Key  

V

 

V

 

V

 

V

 

Sistem de blocare al cricului central  

V

 

V

 

V

 

V

 

Incarcator 12V   

V

 

V

 

V

 

V

 

Bord TFT

V

 

V

 

V

 

V

 

D-Mode 

 

V

 

V

 

V

 

My TMAX Connect 

 

V

 

V

 

V

 

Finisaje premium

 

V

 

V

 

V

 

Evacuare Akrapovic 

 

 

V

 

 

Parbirz si suport de numar sportiv 

 

 

V

 

 

Cruise control 

 

 

 

V

 

Amortizor spate reglabil 

 

 

 

V

 

Mansoane si sa incalzite

 

 

 

V

 

Parbriz ajustabil electronic 

 

 

 

V

Culori

TMAX SX Sport Edition

Matt Silver 
Sword Grey 
 

TMAX SX

Matt Silver 
Liquid Darkness 
 

TMAX DX

Phantom Blue 
Sword Grey 
  

TMAX Standard

Midnight Black 
  

 

Accesorii Yamaha Originale: poti sa iti “construiesti” propriu scuter, avand la dispozitie o linie de evacuare Akrapovič, sisteme  top case, sort de protectie la frig, parbriz sportiv si o gama larga de accesorii axate pe stil si protectie. Mai mult, poti face asta utilizand aplicatia My Garage, disponibila pentru Apple sau Android. Iar daca iti doresti un echipament in tonul cu scuterul tau TMAX poti alege intre doua noi jachete pentru 2018 dar si imbracaminte casual. 

 

 

 


1784

Comentarii