Noutati


Aplicatia Yamaha MyRide: afla ce se intampla de fapt atunci cand esti pe motor!

Cu atatea aplicatii care iti monitorizeaza activitatile sportive, era de asteptat sa se lanseze si ceva adresat special motociclistilor. Asa se face ca Yamaha a dezvoltat o aplicatie speciala, gratuita, pentru toti motociclistii si motocicliste, indiferent de ce marca de motocicleta piloteaza. Iar aceasta aplicatie inregistreaza si stocheaza informatii detaliate despre fiecare iesire cu motocicleta, de la unghiul de aplicare, accelerari, viteza si pana la forta de franare, elevatie, astfel incat fiecare calatorie devine o experienta si mai interesanta.

Astfel, poti sa iti analizezi iesirea cu motorul si chiar mai mult, poti sa iti imparti fisierele cu alti rideri care folosesc aplicatia MyRide. Poti sa downloadezi turele altor rideri si sa te compari cu acestia ca stil de pilotaj si desigur, sa adaugi fotografii si sa publici pe retelele sociale aceste aventuri. Prin faptul ca informatiile despre turele tale pot sa fie stocate, poti sa analizezi si sa iti imbunatatesti abilitatile de pilotaj, obtinand mai mult de la fiecare tura. Mai mult, poti salva detalii despre fiecare motocicleta cu care te dai sau pe care o testezi sau sa descoperi rute noi, downloadand fisierele GPX ale prietenilor tai.

Ai o motocicleta! De ce sa nu ai si aplicatia pentru aceasta? Poti downloada gratuit aplicatia MyRide din AppStore sau GooglePlay.  

 


926

Comentarii