Noutati


Goldfren –cehii cu o experienta de un sfert de secol in franare!

 

Goldfren este o marca de placute de frana si componente pentru sistemele de franare, localizata in Cehia, cu o istorie de aproape un sfert de secol. In acest rastimp, compania a ajuns unul dintre cei mai mari producatori de placute de frana din lume, punand la dispozitia clientilor, inclusiv placute de frana pentru industria aeronautica, roti de aluminiu pentru avioane, automobile de curse, karturi, ATV-uri, scutere, motociclete, cu atas si biciclete. In anii 2000 au fost adaugate in oferta sisteme de franare, alaturi de discuri de frana, alaturi de etrieri, pistonase, existand un continu efort de dezvoltare a produselor. Produsele Goldfren sunt cunoscute pentru excelentul raport pret-calitate, existand o oferta bogata de discuri si placute de frana pentru marcile japoneze de motociclete, dar si cele europene, compania implicandu-se in mod activ in special in motocross.

Placutele de frana Goldfren sunt utilizate de rideri profesionisti din motocross, gratie faptului ca imbina puterea de franare cu longevitatea, iar discurile de frana sunt oferite si in variante supradimenstionate. Etrierii Goldfren sunt fabricati din duraluminiu utilizat in industria aerospatiala, prin tehnica CNC, fiind folosit chiar si titaniul in proces, ceea ce face ca acesti etrieri sa fie practic indestructibili. Conductele de frana sunt disponibile pentru cele mai cunoscute motociclete de cross, Honda CR-F, Kawasaki KX-F, Yamaha YZ-F, Suzuki RM-Z, KTM SX-F, fiind proiectate sa fie mai durabile, optimizand punctele de presiune si imbunatatind performanta de franare per ansamblu.

In ceea ce priveste motociclete pentru strada, placutele de frana sinterizate de la Goldfren sunt disponibile atat pentru circuit cat si pentru circulatia pe drumuri publice, la fel ca si discurile de frana, recunoscute pentru greutatea lor scazuta si pentru rezistenta, in timp ce etrierii cu patru pistonase, cunoscuti sub denumirea Monoblok sunt disponibili pentru toate discurile intre 270 si 320 mm, cu grosimi de 5-6 mm, putand fi folositi si pe modele supermot, cu ajutorul unor adaptori. La fel ca si pentru motoarele de cross, conductele de frana imbunatatesc performantele generale ale sistemului, sunt mai fiabile decat cele stock, inclusive gratie utilizarii unei armaturi din otel inoxidabil.

Dual Motors este importator oficial in Romania al brandului Goldfren.


463

Comentarii