Noutati


Kodiak si Grizzly, caii de povara pe patru roti ai Yamaha sunt si mai puternici pentru 2019

Yamaha este unul dintre cele mai prestigioase si mai respectate branduri si in sectorul ATV, iar pentru 2019, stacheta ramane la un nivel cel putin la fel de inalt. Calitate de top, fiabilitate indelungata si un caracter indestructibil sunt doar cateva din “directivele” dupa care se ghideaza noile ATV-uri Yamaha. Vorbim aici despre “caii de povara”, Kodiak 700 EPS SE si Grizzly 700 EPS SE care au fost facuti sa fie si mai puternici pentru 2019. Deja unul dintre cele mai rezistente ATV-uri vreodata construite, Kodiak 700 EPS SE  este propulsat de un motor de 686 cmc, in patru timpi, SOHC 4-valve, cu injectie de carburant “updatata” si un nou ECU, schimbari care ii ofera mai mult cuplu, o functionare mai lina dar si un caracter mai economic.

Economic nu mai este insa un termen potrivit atunci cand vorbim despre capacitatea de incarcare a acestui ATV, nu mai putin de 140 kg, plus pilotul, Kodiak putand tracta pana la 600 de kilograme, ceea ce face din acest ATV un partener de nadejde, indiferent ca este vorba despre fabrici, ferme sau silvicultura. Sau, poate ca iti doresti pur si simplu, in scopuri recreationale, unul dintre cele mai capabile ATV-uri din lume, Kodiak fiind un “monstru” usor de imblanzit pentru cei care vor sa ajunga in cele mai dificile destinatii.

Grizzly 700 EPS SE este, dupa cum  ii sugereaza si numele, cel mai mare ATV produs de Yamaha, destinat riderilor experimentati care muncesc din greu dar care odata munca incheiata se… si distreaza in consecinta! Adica, din greu! Sau  care au gasit o cale sa imbina munca grea cu distractia. Tocmai de aceea,  specificatiile sale standard includ o transmisie automata Ultramatic® si foarte “prietenoasele”  moduri 2WD, 4WD, 4WD cu diferential, in sistemul patentat de Yamaha On-Command® , cu lumina de lucru cu halogen si mult spatiu de depozitare. Si in acest caz, propulsorul de  de 686 cmc a fost revizuit pentru a fi acum mai rafinat,  mai economic dar si mai performant. Si pentru ca vorbim de “nava amiral” a gamei ATV Yamaha, ei bine, Grizzly a fost echipat cu roti de 14 inci din aluminiu si cu niste cauciucuri care promit sa te scoate din orice teren, vorbim aici despre Zilla, 27 inci, numele, dar si aspectul lor spune totul. Nu in ultimul rand, un troliu WARN ProVantage, de peste 1000 de kilograme, amplat frontal, este un “mic”detaliu care face diferenta, indeferent ca ai iesit cu Grizzly la munca sau la plimbare!


150

Comentarii