Noutati


Noi produse TwinAir pentru motocicletele Yamaha

Colaborarea intre inventatorul filtrelor de aer moderne pentru motociclete, Twin Air, şi Yamaha continuă la acelaşi nivel înalt cu care cele două branduri ne-au obişnuit până acum. Astfel, TwinAir este furnizor oficial pentru una dintre cele două echipe de uzină trimise de Yamaha în Campionatul Mondial de Motocross, şi anume Wilvo Yamaha MXGP, pentru care aleargă piloţii Arnaud Tonus, Shaun Simpson şi Jeremy Seewer, echipa localizata in Olanda, in localitatea Bergeijk. Sportivii Wilvo Yamaha folosesc produse precum TwinAir PowerFlow Kit dar si filtrele de aer motor rezistente la foc de la TwinAir, pentru ale lor Yamaha YZ450F. Aceste filtre de aer, cu un inel din izolare si schelet din aluminiu au fostn proiectate pentru cel mai inalt nivel de performante si de protectie, iar in caz de conditii extreme, cu mult praf sau cu mult noroi, se poate adauga si o husa speciala.

Dupa ce au testat lichidul de racire TwinAir IceFlow, Wilvo Yamaha a inceput sa foloseasca acest produs pentru motociclete de concurs, observand ca lichidul reducere temperatura de operare a motorului, in combinatie cu capacul de radiator de 1.8 bari, care elimina si orice pierdere de lichid. Pentru a proteja radiatoarele de nisip si noroi, echipa foloseste si plasele special create de TwinAir, aceasta combinatie de produse facand ca motoarele sa opereze permanent la temperaturi optime. “Fiind una din echipele oficiale Yamaha, avem acces la cele mai bune materiale, iar asta nu se limiteaza la motoare, ci si la suspensii, cauciucuri sau produse superbe cum sunt cele de la TwinAir. Suntem foarte multumiti de aceasta colaborare”, spune Louis Vosters, proprietarul echipei.

Capacele de radiator sunt disponibile nu doar pentru motocicletele Yamaha, ci si pentru Honda, Kawasaki sau Suzuki, iar cele de 2.0 bari sunt destinate motocicletelor KTM si Husqvarna. Nu in ultmiul rand, revenind la marca pe care avem placerea sa o reprezentam, Yamaha, TwinAir a dezvoltat special si produse pentru noua YZ65, si anume, filtre de aer si capace pentru airbox, pe care le puteti comanda prin intermediul Dual Motors, importator oficial TwinAir in Romania. 

 


135

Comentarii