Noutati


Yamaha Tracer 700 va fi motocicleta oficiala a La Vuelta!

Din 1935, de la prima editie, La Vuelta a devenit cea mai importanta cursa de ciclism din Spania, iar in acest an, ajunsa la editia cu numarul 73, ea este, alaturi de Tour de France si Giro D'Italia, una dintre cele mai importante curse din lume. Organizatorii La Vuelta si Yamaha au batut palma pentru ca Tracer 700 sa devina motocicleta oficiala a La Vuelta 2018, considerandu-se ca este perfecta pentru traseele spectaculoase pe care se va concura si in acest an. Pasionatii stiu ca La Vuelta inseamna catarari dificile, abrupte, lungi, pe drumuri inguste si coborari pe masura, intortocheate sau rapide, deloc usoare. “Este esential sa ai o motocicleta care garanteaza cea mai sigura exploatare in timpul unei curse de ciclism”, spune Javier Guillén, director general Unipublic, organizatorul La Vuelta. “O cursa de ciclism este coordonata de o entitate foarte complexa si totul trebuie sa se alinieze la perfectie Sponsorizarea Yamaha inseamna pentru noi fiabilitate, precizie si siguranta pe drum, trei principii fundamentale de care trebuie tinut cont, atunci cand organizezi o cursa de ciclism”, mai puncteaza spaniolul.

Cu o greutate de doar 196 de kilograme, Tracer 700 este propulsata de un motor de 689 cmc, cu doi cilindri, care o face foarte agila, in timp ce pozitia de pilotaj este confortabila si ergonomica, parbrizul inalt ofera o buna protectie de intemperii, iar rezervorul de 17 litri asigura o raza de actiune apreciabila. Fie ca e vorba de naveta prin oras, o escapada de weekend sau o misiune in… Vuelta, Tracer isi face datoria cu brio!

Iar implicarea Yamaha in La Vuelta inseamna nu mai putin de 22 de motociclete Yamaha Tracer, care vor fi folosite de coordonatorii cursei, de comisari, echipele de asistenta dar si de catre cei care o ofera service neutru. Iata ce spune Victor Gonzalez, Country Manager, Yamaha Spania: “La Yamaha, avem sportul si competitia in sange. Colaborarea cu un eveniment precum La  Vuelta coreleaza cu valorile noastra fiind si o oportunitate de a ne aduce produsele mai aproape de marele public, demonstrand fiabilitatea de care se bucura. Iar Tracer 700 este recunoscut pentru natura sa polivalenta, abilitatea de a sa adapta celor mai diverse conditii ce se pot intalni pe drum, dar si usurinta de pilotaj. Sunt convins ca motocicleta se va comporta perfect pe fiecare etapa din La Vuelta.”

Yamaha va avea o prezenta activa si Parque Vuelta, o zona de agrement pentru public, in mai multe orase, urmand a fi pregatit un pavilion in care vor fi expuse modeleleTracer 700 si Tracer 900GT, alaturi de diverse obiecte promotionale ce consemneaza colaborarea Yamaha – La Vuelta, o colaborare care reafirma prestigiul de care se bucura brandul nipon, pe care avem onoarea sa il reprezentam in Bucuresti. 


169

Comentarii