Noutati


Dual Motors aduce spre testare crosserele Yamaha YZ65 si Yamaha YZ85 la RAMS MX Kids Challenge by Rams MX School

A treia etapa a RAMS MX Kids Challenge, competitia de motocross destinata copiilor si organizata de RAMS MX School, va avea loc in acest weekend, pe 22 septembrie, la TCS Racing Park. Dual Motors, dealerul Yamaha numarul unu in Romania, va fi prezent pe circuitul de la Gorgota – Ciolpani atat pentru a se  bucura de aceasta competitie speciala, dar si pentru a expune doua motociclete care sunt destinate copiiilor: Yamaha YZ65 si Yamaha YZ85.

Lansata chiar in acest an, YZ65 este motocicleta cu care micutii pasionati de motocross pot face primul pas in drumul catre “VictorYZone” si chiar sa faca parte peste nu foarte multi ani din bLu cRU, programul international prin care Yamaha sustine tinerele talente. Cu nimic mai prejos ca tehnologie fata de suratele ei mai mari, YZ65 este o motocicleta care ofera putere usor de folosit dar si manevrabilitate si fiabilitate care castiga increderea copiiilor si a parintilor deopotriva. Urmatorul pas in evolutia fireasca a tinerelor talente in motocross este YZ85, o motocicleta unanim recunoscuta ca punct de lansare al atator cariere in motocross. Performanta si in acelasi timp accesibila, aceasta este motocicleta cu care visele adolescentilor ambitiosi se pot transforma in realitate!

Motocicletele pot fi testate atat de catre copiii inscrisi in competitia RAMS MX Kids Challenge, cat si de alti copii practicanti ai motocross-ului, desigur, dotati cu echipament complet si insotiti obligatoriu de un parinte care va completa fisa de test-drive. Timpul de testare este de zece minute per rider.

sursa foto: TCS Racing Park

 

 


168

Comentarii