Noutati


Yamaha lanseaza gama de ambarcatiuni waverunner 2019 si dezvaluie un nou model EXR!

Pasionatii distractiei acvatice sau diversi profesionisti au cerut modele si mai accesibile din punct de vedere al pretului si diverse exclusivitati de ordin tehnic, iar Yamaha s-a conformat, demonstrand ca se afla in top si in domeniul ambarcatiunilor. Si mai multe ambarcatiuni de tip waverunner model 2019 vor veni echipate standard cu revolutionarul sistem RiDE™, acceleratie electronica si sisteme de control al propulsiei, trim taburi electronice si sisteme de securitate controlabile de la distanta, acestea fiind caracteristici tehnice gata sa faca diferenta pentru cunoscatori in alegerea unei ambarcatiuni. 

Toate cele patru modele din seria FX au fost complet redesenate, cu carenaje noi, incorporand cele mai noi tehnologii si imbunatatind performantele. Inca de la primul contact cu o Yamaha FX, impresia pe care o capeti este cea a unei masini moderne: ecran touch color ce permite un control inuitiv al ambarcatiunii, conectivitate cu boxe, sistem GPS, spatii generoase de stocare, iar pentru momentele in care doresti sa te bucuri de inot sau de diverse sporturi acvatice, ambarcatiunea a fost astfel proiectata incat accesul din apa sa fie cat mai facil. In momentul in care o Yamaha FX se pune in miscare pe apa, ambarcatiunea este usor de manevrat si predictibila.

Trecand la seria EX, trebuie spus ca aceasta a fost unanim aplaudata drept stabilind noi repere in termeni de raport pret/calitate. Aceasta a dus la dezvoltarea modelului EXR, mai rapid, mai sportiv, mai puternic, insa in acelasi timp practic si usor de manevrat. Carcasa este realizata din noul material NanoXcel2, pentru reprize puternice de acceleratie dar si manevrabilitate, controlul facandu-se intuitiv de catre pilot, prin tehnologia RiDE™.  Acest waverrunner Yamaha este practic o racheta de buzunar, dotata cu un rezervor de mare capacitate de 50 de litri, astfel incat distractia pe apa sa dureze, ecran LCD, o sa in doua ape, spatii de stocare, carlig de remorcare, acces facil din apa si nu in ultimul rand, culori indraznete, in ton cu caracterul!

Pentru ca si pe apa competitia este acerba, GP1800R si  VXR, cele mai rapide si mai agresive waverunners Yamaha au acum carenajele construite din NanoXcel2 si elemente ale sistemului de directie preluate direct din lumea curselor!

Sumarizand, iata ce a pregatit Yamaha pentru 2019 in gama waverunners:

Seria FX – lux debordant, la pachet cu performanta de top!

Seria VX  - contine nu mai putin de 14 modele, economice si fiabile, cu capacitate all-rounder.  

Seria EX – gandite pentru a putea fi achizitionate fara probleme de omul de rand, usor de manevrat, un EXR cu valente sportive, astfel incat distractia pe apa sa fie accesibila oricui!

GP1800R si VXR -  pur si simplu mega-performanat!  

SuperJet  - wave runner tip stand-up machine, o adevarata legenda in lumea curselor! 

 


114

Comentarii