Noutati


Unde te vor duce “Drumurile Vietii” in 2019? Iata ce a pregatit Yamaha pasionatilor de sport touring!

Adunate sub sloganul “Roads of Life”, Tracer 700GT, Tracer 900GT si FJR1300 ofera fiecarui motociclist pasionat de Sport Touring ocazia de a descoperi noi locuri si noi experiente. Iar pentru 2019, pe baza modelului de success Tracer 700, Yamaha prezinta noul Tracer 700GT, echipat cu un parbriz inalt, specific pentru touring, o sa ergonomica dar si valize in aceeasi culoare cu motocicleta, cu o capacitate de 20 de litri, toate acestea intr-un pachet menit sa ofere o mai buna protectie impotriva vantului, functionalitate dar si confort imbunatatit. Practic, aceasta motocicleta pastreaza sportivitatea si agilitatea lui Tracer 700, devenind odata cu aceste adaosuri studiate, desigur, si nu “aruncate” pe motocicleta una dintre cele mai versatile motociclete din aceasta clasa. tential, Disponibil in schemele de culoare Phantom Blue, Tech Black si Nimbus Grey, 700 este practic unul dintre cele mai accesibile tourere, oferind un raport foarte bun intre putere si greutate dar si o autonomie ridicata, gratie rezervorului de 17 litri. 

Riderii care cauta un Sport Tourer cu specificatii premium il au la dispozitie pe Tracer 900GT, echipat cu suspensie complet reglabila, furca aurie, bord TFT si sofisticate sisteme electronice de control. Pentru 2019, aceasta motocicleta va fi oferita in culorile  Nimbus Grey, Midnight Black si Phantom Blue. Aruncand privirea si mai sus in gama sport touring de la Yamaha, cei mai experimentati rideri se vor orienta catre bine cunoscuta nava amiral a Yamaha pe nisa sport touring si anume, FJR1300A/AE/AS, disponibila in variante cu suspensie electronica (modelul AE), schimbare a treptelor de viteza fara ambreiaj (modelul AS), aceasta motocicleta urmand sa se comercializeze in schemele de culoare Tech Graphite si Phantom Blue.

Desigur, segementul touring ar fi cu mult mai putin interesant si mai putin practic fara accesorii, iar aici motociclistii de cursa lunga nu au absolut nici un motiv pentru a-si face griji, deoarece prin gama Genuine Options and Apparel, Yamaha iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti completa completa motocicleta indiferent ca e vorba de performanta, caracter practic sau design. Mai mult, prin aplicatia MyGarage app, oricine isi poate “construe” motocicleta Yamaha pe care o viseaza, in 3D, salva fisierul iar apoi merge la dealerul Yamaha, pentru a o transforma in realitate.  Te asteptam!

  


183

Comentarii