Noutati


Campionii Arai vin la EICMA!

2018 a fost un an extraordinar pentru Arai:  Jonathan Rea si-a asigurat cel de-al patrulea titlu consecutiv WSBK, fiind primul pilot care reuseste aceasta performanta, Ana Carrasco a devenit prima femeie care a castigat un campion mondial, impunandu-se in fata mai multor sportive ambitioase prin castigarea titlului la WSS300 iar Leon Haslam a castigat un titlu pe care de mult timp il merita, cel de campion BSB, urmand ca anul viitor sa faca trecerea la WSBK, ca si coleg al lui Rea.

Cei trei sportivi vor vizita standul Arai de la Eicma (sala 15, pozitia Q08), pe 6 noiembrie. Trebuie sa mentionam ca participarea in competitii este importanta pentru brandul Arai din doua motive: desigur, pentru a creste gradul de vizibilitate a marcii in fata marelui public, dar, mai important, spun japonezii, este faptul ca departamentul  R&D poate astfel imbunatati in permanenta confortul si protectia motociclistilor care aleg sa poarte castile Arai. Iar atunci cand un pilot ca Rea spune:  “Daca pot sa ma ridic si sa plec mai departe dupa un highside in treapta cinci, cu o casca distrusa completa in maini, dar absolut fara nici o contuzie, asta inseamna ca Arai si-a facut treaba si ca eu pot sa o fac pe a mea.”, poti sa fii sigur ca asa este.

Ingmar Stroeven, director Arai Helmet Europe este nerabdator sa ii intalneasca pe cei trei piloti campioni: “Suntem entuziasmati de aceasta intalnire. Cursele sunt o lume dura si solicitanta, in care investim mult, dar care ne si ofera multe in schimb. Ma refer imbunatatiri permanente in ceea ce inseamna confortul, protectia si diverse caracteristici, care fac ca Arai sa fie ceea ce este. Pentru noi este crucial ca si clientii nostri sa poata purta exact aceleasi casti ca si pilotii de pe circuit. Asa ca, felicitari pentru Jonathan, Ana si Leo, si mult success pentru 2019!”

EICMA isi deschide portile pentru presa pe 6 si 7noiembrie 2018, iar pentru public intre  8 si 11 noiembrie.

 


114

Comentarii