Noutati


Oroshi, o noua casca moto de la Lazer, celebreaza stilul Cafe Racer dar si centenarul brandului belgian!

Producatorul belgian de casti moto Lazer lanseaza o noua casca! Aceasta nu ar fi o stire deosebita, intrucat acest lucru se intampla relativ frecvent, dar Oroshi, pentru ca acesta este numele noii casti, marcheaza doua ocazii deosebite pentru compania pe care avem placerea sa o reprezentam in Romania ca importator. In primul rand, este vorba despre o casca moto full-face, cu un look vintage, caracteristic curentului Cafe Racer, care pur si simplu a inflorit in ultimul timp, dar si de o celebrare a centenarului marcii Lazer Helmets, printr-un design care se intoarce la origini.

Oroshi a fost creata in spiritul unui respect absolut fata de imaginea Cafe Racer si stilul vintage, dar acestor caracteristici li se alatura toate trasaturile pe care un motociclist sau o motociclista actuala doreste sa le intalneasca pe o casca moderna: confort deplin, interior complet detasabil si lavabil – totusi, nu lipsesc culorile retro nici chiar aici, sase orificii pentru ventilatie si inchidere cu bucla tip dublu D. Casca are o greutate de doar 1,350 de grame, are vizorul tratat antizgariere, fixat cu un sistem de securitate intarit cu aluminiu, calota interna cu patru straturi, tampoane pentru obraji disponibile in diferite marimi, toate acestea fiind niste caracteristici la care parintii sau chiar bunicii nostri motociclisti puteau doar sa viseze in epoca originala Cafe Racer.

Exista trei scheme de culoare pentru Oroshi, faimosul aluminiu lustruit, best seller pe casca Lazer Mambo Evo, un alb perlat cu insertii colorate sub forma de aripi pe margini si un negru mat. Nu in ultimul rand, pretul recomandat de Lazer se anunta extrem de ... retrograd, asa ca te asteptam in showroom imediat cu primim casca, vom anunta acest lucru!


190

Comentarii