Noutati


Rezolutii pentru noul an? Ce spui de un scuter Yamaha?

Europa se bucura de unul dintre cele mai ridicate niveluri de urbanizare din lume, cu aproape trei sferturi din populatie traind in orase. Aceasta inseamna ca peste o jumatate de milliard de europeni au nevoie de mijloace de transport accesibile, fiabile si nu in ultimul rand la preturi corecte, acest numar urmand a creste rapid, deoarece, din ce in ce mai multi oameni sunt atrasi de modul de viata urban, lucru care se poate observa si in tara noastra. Din pacate, acest lucru va cauza si o crestere a congestionarii traficului rutier, deja observabila, fenomen care impune o schimbare dramatica a mijloacelor de transport pe care le alegem.

Vehiculele din segmentul Yamaha Urban Mobilty ofera solutii accesibile de transport personal oricui este interesat de acest lucru, indiferent de varsta, gen sau de experienta pe doua sau, mai nou, trei roti. Scopul Yamaha este construirea de vehicule attractive, usor de manevrat, care sa ofere oricui libertate de miscare, imbogatind experienta urbana, desigur, alaturi de calitatea si fiabilitatea tipice pentru brandul nipon.

Intra in scena gama Yamaha Urban Mobility, constand din inovativul Tricity 125, un scuter cu trei roti, lansat in 2015 si urmat in 2017 de o versiune cu de 155 cmc, sportivul NMax 125, scuterul cu roti inalte Xenter si compactul D'elight. De mentionat ca Tricity s-a vandut in 22.000 de exemplare in Paris, Milan si Roma, tot atatia europeni preferandu-l, gratie controlului ridicat pe care il ofera, indiferent de vreme sau de suprafata de rulare! Daca NMax este gandit pentru cei sau cele cu ambitii sportive, care vor sa adauge sare si piper drumurilor zilnice prin oras, D'elight este linistit si economic, in timp ce Xenter,cu ale sale roti inalte, este puternic si confortabil, putand deveni, cel mai rapid vehicul in functie de conditiile de drum din oras.

Desigur, ca avand atatea posibilitati poate fi dificil sa alegi scuterul potrivit pentru tine. Chiar de aceea, exista Yamaha MyGarage App, o aplicatie gratuita, deja downloadata de peste un milion de ori, cu ajutorul careia  iti poti alege scuterul preferat, iar apoi sa il personalizezi, cu ajutorul unei game largi de accesorii originale. Poti alege din noile culori de care fiecare scuter se bucura in 2019 si poti sa il privesti din fiecare unghi inainte de a hotari ca este scuterul de care ai nevoie. Anul ce bate deja la usa poate fi revolutionar, privit din prisma felului in care alegi sa te deplasezi prin oras!

 


116

Comentarii