Sportsman® Touring XP 1000

Sportsman® Touring XP 1000

Pret: 12.500 € fără TVA

Motor puternic de 88 CP (65,5 kW)
ProStar® 1000 Twin EFI Engine
- Transmisie autocuplabila (AWD)
- Servodirectie electronica in echiparea standard

OMOLOGARE T3b

Imagini

Caracteristici

Motor ProStar® puternic de 88 CP

Motor ProStar® puternic de 88 CP

 

Motorul puternic de 88 CP porneste usor si functioneaza optim indiferent de altitudine sau temperatura – multumita sistemului de alimentare gestionat electronic (EFI) dar si a tehnologiei DOHC (Double Over Head Camshaft) cu 4 supape per cilindru.

 

Tractiune AWD (All Wheel Drive) autocuplabila

Tractiunea AWD autocuplabila ofera o experienta unica, permitand abordarea celor mai dificile terenuri cu un minim de effort. Sistemul cupleaza automat tractiunea celor 4 roti atunci cand este necesar si revine la tractiunea 2WD in momentul in care drumurile devin usor accesibile. Este cel mai usor de utilizat sistem si raspunde aproape instant solicitarilor, reducand totodata uzura din elementele transmisiei.

Capacitate mare de incarcare

Capacitate mare de incarcare

Permitand incarcarea combinata (portbagaj fata + spate) a peste 120 kg, stiti ca aveti un ajutor de nadejde atunci cand trebuie sa duceti la bun sfarsit cele mai dificile sarcini. Ochetii de amarare confera siguranta, permitand asigurarea incarcaturii cu ajutorul chingilor.

Spatiu depozitare frontal

Spatiu depozitare frontal

Cel mai generos spatiu pentru depozitare, cei aproape 30 de litri sunt accesibili chiar daca aveti obiecte amarate pe platforma fata.

 

Sistemul " Lock and Ride "

Sistemul “ Lock & Ride “ permite echiparea rapida cu diferite accesorii menite sa asigure un plus de adaptabilitate si confort.  Gama variata de accesorii special conceputa pentru acest model – va permite personalizarea ATV-ului in functie de dorintele Dvs.

 

 

Servodirectie variabila asistata electronic

Servodirectia ce echipeaza Polaris Sportsman a fost special proiectata pentru a oferi confort dar si control pe parcursul intregii zile. Spre deosebire de alti fabricanti ce obliga cumva utilizatorii sa ajusteze manual nivelul de asistenta al servodirectiei, servodirectia modelelor Polaris ajusteaza automat nivelul de asistenta in functie de conditiile de drum si viteza. Aceasta inseamna ca manevrabilitatea la viteze reduse a fost imbunatatita concomitent cu sporirea sigurantei si a controlului la viteze ridicate.

Scaun pasager integrat

Scaun pasager integrat

Partea frontala a sezutului este ingusta si continua linia panourilor laterale ale carenajului, pentru un confort sporit. Integrat intr-un ansamblu ce a permis alungirea scaritelor pasagerului, scaunul pasagerului este usor montabil / demontabil. Constructia Monobloc a sezutului si a spatarului ofera un confort deosebit multumita texturii interioare dar si a capitonajului rezistent. Pentru un plus de vizibilitate, pozitia scaunului pasagerului este usor inaltata.

 

Transmisie automata Polaris PVT

Polaris Variable Transmission (PVT) permite utilizatorilor comutarea usoara intre diferitele moduri de functionare sau parcare (High, Low, Neutral – Reverse si Park)

Frane cu comanda comuna

Frane cu comanda comuna

Si acest model de Polaris Sportsman este echipat cu un sistem de franare hidraulic cu 4 discuri. Comanda franarii se face de la manerul de frana ce actioneaza concomitent etrierii celor 4 roti. Pentru franarea separata a rotilor spate, Sportsman este echipat cu o pedala de frana.

Specificatii Tehnice

MOTOR & TRANSMISIE

Tip motor doi cilindri, 4 timpi - SOHC
Cilindree (cc) 952cc
Transmisie finala Automatic PVT P/R/N/L/H - cardan
Tractiune Autocuplabila AWD / 2WD
Engine Braking System (EBS) Standard
Active Descent Control Standard
Racire Lichid
Sistem alimentare Electronic fuel injection

SUSPENSIE

Suspensie fata Dublu brat tip A cu cursa de 22.9 cm
Rear Suspension

Dublu brat tip A cu cursa de 26 cm

Frane fata / spate Frane hidraulice combinate cu comanda fata pentru toate rotile si comanda separata roti spate la pedala picior
Frana parcare Pozitie parking in transmisie / Maner blocabil

ANVELOPE / ROTI

Anvelope fata 26 x 9-14; PXT
Anvelope spate 26 x 11-14; PXT
Jante / Roti Aliaj aluminiu

DIMENSIUNI

Front/Rear Rack or Box Capacity 120 lb (55 kg)/240 lb (110 kg)
Capacitate rezervor combustibil  19.9 L
Garda la sol 28.5 cm
Dimensiuni (L x W x H) 219.7 x 120.9 x 147.9 cm
Capacitate incarcare 261 kg
Numar locuri 2
Inaltime sa 90.8 cm
Ampatament 144.8 cm
Greutate la gol 403 kg

Caracteristici

Sistem incarcare Lock & Ride
Culoare / Grafice Black Pearl
Electronic Power Steering Standard
Capacitate tractare 680.4 kg
Hitch Type Standard/1.25" Receiver
Instrumentation Vitezometru analog, Kilometraj digital, Turometru, 2 x tripmeter, indicator ore functionare, Ceas, Indicator service, Indicator diagnoza, Gear Indicator, Indicator nivel combustibil, Indicator AWD , Indicator temperatura inalta / baterie descarcata, Priza 12 V
Lighting doua faruri 50 W faza scurta, 3 faruri 50 W faza lunga, lumini pozitie / frana duble

Video

Comentarii