Sportsman XP® 1000

Sportsman XP® 1000

Pret: 11.990 € fără TVA

Motor puternic de 88 CP (65,5 kW)
ProStar® 1000 Twin EFI Engine
- Transmisie autocuplabila (AWD)
- Servodirectie electronica in echiparea standard

Imagini

Caracteristici

Motor ProStar® puternic de 88 CP

Motor ProStar® puternic de 88 CP

Motorul puternic de 88 CP porneste usor si functioneaza optim indiferent de altitudine sau temperatura – multumita sistemului de alimentare gestionat electronic (EFI).

 

Transmisie autocuplabila (AWD)

Tractiunea AWD autocuplabila ofera o experienta unica permitand abordarea celor mai dificile terenuri cu un minim de efort. Sistemul cupleaza automat tractiunea celor 4 roti atunci cand este necesar si revine la tractiunea 2WD in momentul in care drumurile devin usor accesibile. Este cel mai usor de utilizat sistem si raspunde aproape instant solicitarilor, reducand totodata uzura din elementele transmisiei. Mentinerea directiei devine mai usoara concomitent cu sporirea puterii numai atunci cand este necesar.

Capacitate mare de incarcare

Capacitate mare de incarcare

Permitand incarcarea combinata (portbagaj fata + spate) a peste 120 kg, stiti ca aveti un ajutor de nadejde atunci cand trebuie sa duceti la bun sfarsit cele mai dificile sarcini. Ochetii de amarare confera siguranta, permitand asigurarea incarcaturii cu ajutorul chingilor.

Spatiu depozitare frontal

Spatiu depozitare frontal

Cel mai generos spatiu pentru depozitare, cei aproape 30 de litri sunt accesibili chiar daca aveti obiecte amarate pe platforma fata.

Sistemul " Lock and Ride "

Sistemul “ Lock & Ride “ permite echiparea rapida cu diferite accesorii menite sa asigure un plus de adaptabilitate si confort.  Gama variata de accesorii special conceputa pentru acest model – va permite personalizarea ATV-ului in functie de dorintele Dvs.

 

Servodirectie variabila asistata electronic

Servodirectia ce echipeaza Polaris Sportsman a fost special proiectata pentru a oferi confort dar si control pe parcursul intregii zile. Spre deosebire de alti fabricant ice oblige cumva utilizatorii sa ajusteze manual nivelul de asistenta al servodirectiei, servodirectia modelelor Polaris ajusteaza automat nivelul de asistenta in functie de conditiile de drum si viteza. Aceasta inseamna ca manevrabilitatea la viteze reduse a fost imbunatatita concomitent cu sporirea sigurantei si a controlului la viteze ridicate.

Scaun pasager integrat

Scaun pasager integrat

Partea frontala a sezutului este ingusta si continua linia panourilor laterale ale carenajului, pentru un confort sporit. Integrat intr-un ansamblu ce a permis alungirea scaritelor pasagerului, scaunul pasagerului este usor montabil / demontabil. Constructia Monobloc a sezutului si a spatarului ofera un confort deosebit multumita texturii interioare dar si a capitonajului rezistent. Pentru un plus de vizibilitate, pozitia scaunului pasagerului este usor inaltata.

Transmisie automata Polaris PVT

Polaris Variable Transmission (PVT) permite utilizatorilor comutarea usoara intre diferitele moduri de functionare sau parcare (High, Low, Neutral – Reverse si Park)

Frane cu comanda comuna

Frane cu comanda comuna

Si acest model Sportsman este echipat cu un sistem de franare hidraulic combinat cu 4 discuri. Comanda franarii se face de la manerul de frana ce actioneaza concomitent etrierii celor 4 roti. Pentru franarea separata a rotilor spate, Sportsman este echipat cu o pedala de frana.

Specificatii Tehnice

MOTOR & TRANSMISIE

Sistem alimentare Electronic Fuel Injection
Tip motor doi cilindri / 4 timpi / SOHC
Cilindree (cc) 952cc
Transmisie finala Automatic PVT P/R/N/L/H - Cardan
Tractiune Autocuplabila AWD/2WD
Racire Lichid
Active Descent Control Standard/Standard

SUSPENSIE

Suspensie fata Dublu brat tip A cu cursa de 22.9 cm
Suspensie spate Dublu brat tip A cu cursa de 26 cm

FRANE

Frane fata / s[ate Frane hidraulice combinate cu comanda fata pentru toate rotile si comanda separata roti spate la pedala picior
Frana parcare Pozitie parking in transmisie / Maner blocabil

Anvelope / Roti

Anvelope fata 26 x 8-14; PXT
Anvelope spate 26 x 11-14; PXT
Jante / Roti Aliaj Aluminum

DIMENSIUNI

Bed Box Dimensions (L x W x H)  
Capacitate incarcare rack fata / spate 55 kg/110 kg
Capacitate rezervor combustibil 19.9 L
Garda la sol 29.2 cm
Dimensiuni (L x l x h) 211.4 x 120.9 x 128.9 cm
Sarcina utila 261 kg
Ampatament 134.6 cm
Greutate la gol 374 kg

CARACTERISTICI

Inaltime scaun sofer 94 cm
Sistem incarcare Lock & Ride
Electronic Power Steering  
Capacitate tractare 680.4 kg
Carlig / tip Standard/1.25' Receiver
Plansa bord Vitezometru analog, kilometraj digital, turometru, 2x tripmeter, indicator ore functionare, ceas, indicator service & diagnoza, gear indicator, indicator nivel combustibil, indicator AWD, indicator temperatura inalta / baterie descarcata, priza 12 V
Sistem iluminare doua faruri 50 W faza scurta, 3 faruri 50 W faza lunga, lumini pozitie / frana duble
Omologare Off-Road / Road Legal

Video

Comentarii