Yamaha D'elight 125 2018

 • Yamaha D'elight 125 2018
 • Yamaha D'elight 125 2018
 • Yamaha D'elight 125 2018

Pret: 2.500 €

Consum redus de combustibil, posibilităţi multiplicate

Noul şi elegantul D'elight este proiectat să facă fiecare călătorie mai uşoară şi mai rapidă - precum şi mult mai accesibilă.

O funcţionalitate cheie care face acest vehicul urban economic atât de plăcut de condus este carenajul compact şi construcţia foarte uşoară - iar pentru un plus de performanţă, cu un consum redus de combustibil, D'elight este echipat de noul şi eficientul motor Blue Core de 125 cmc, răcit cu aer.

Şaua joasă şi interiorul spaţios conferă o poziţie relaxată de pilotaj - cu spaţiu din belşug pentru depozitarea unei căşti complete sau pentru transportul unei genţi de lucru sau de weekend. Iar cu stilul său urban discret şi conceptul subtil, cu influenţe europene, D'elight combină calitatea premium cu o valoare lider de gamă.

Detalii

 • Comuter urban cu aspect elegant şi rentabil
 • Concept de carenaj urban nou, suplu şi agil
 • Greutate redusă în stare umedă, de numai 99 kg
 • Motor nou puternic şi eficient Blue Core de 125 cm3
 • Consum redus, de până la 70,5 km/l la 45 km/h
 • Spaţiu de depozitare sub şa pentru căşti integrale şi nu numai
 • Roată faţă de 12 ţoli și roată spate de 10 ţoli
 • Zonă cockpit spaţioasă, cu spaţiu din abundenţă pentru două persoane
 • Frână faţă cu disc şi frână spate cu tambur cu UBS
 • Numeroase opţiuni de accesorii Yamaha originale

Imagini

Caracteristici

Carenaj nou, elegant, atractiv şi compact

Cu un carenaj nou rafinat şi compact, noul D'elight este proiectat să-i atragă pe cei care apreciază stilul discret. O grilă neagră, în formă de V, şi semnalizatoarele integrale oferă un aspect sofisticat, iar caroseria de calitate şi liniile atractive subliniază senzaţia premium pe care o creează acest scuter accesibil.

Motor Blue Core nou, puternic şi eficient, de 125 cmc

De fiecare dată când răsuciţi maneta de acceleraţie, veţi simţi adevăratele avantaje ale tehnologiei motorului Blue Core al modelului Blue Core. Cu o gamă de caracteristici speciale, care reduc pierderile de putere şi măresc eficienţa, motorul de 125 cmc răcit cu aer oferă performanţe vioaie, alături de un excelent consum de combustibil.

Performanţă de frânare lină şi echilibrată

Modelul D'elight combină un preţ de achiziţie extrem de accesibil cu specificaţii complete, care includ o frână faţă pe disc de 180 mm, respectiv o frână cu tambur spate, care asigură o putere de oprire arhisuficientă. Iar sistemul unificat de frânare (UBS) echilibrează automat datele de intrare la frânare, pentru a asigura o frânare mai lină.

Spaţiu de depozitare generos

Modelul D'elight este deosebit de practic şi de funcţional, iar spaţiul de stocare generos, de 36 de litri, amplasat sub şaua duală, este proiectat pentru a depozita o cască integrală sau o geantă de lucru sau de weekend. Iar pentru un plus de comoditate, există un cârlig cu prindere, montat pe apărătoarele pentru picioare amplasate în faţa pilotului, ideal pentru transportul unor sacoşe mici de cumpărături.

Uşor, agil şi uşor de manevrat

Când vă strecuraţi pe străzi urbane aglomerate, veţi aprecia agilitatea uşoară şi uşurinţa în manevrare a modelului D'elight, care fac fiecare deplasare mult mai plăcută. Cu o greutate de numai 99 kg, acest comuter urban compact este uşor de manevrat, iar datorită carenajului suplu şi greutăţii reduse, a găsi un loc de parcare este cum nu se poate mai simplu.

Roată faţă de 12 ţoli, roată spate de 10 ţoli

Pentru a ne asigura că beneficiaţi de un pilotaj lin, alături de o manevrare uşoară şi de o aderenţă sigură, am echipat modelul D'elight cu o roată faţă de 12 ţoli, respectiv cu o roată spate de 10 ţoli. Aceste roţi din aluminiu turnat, uşoare, cu 6 spiţe, sunt prevăzute cu cauciucuri special concepute, care asigură o tracţiune adecvată şi economii ridicate de combustibil.

Poziţie spaţioasă şi confortabilă

Şasiul compact al D'elight-ului este proiectat să ofere o poziţie confortabilă şi spaţioasă pentru dvs. şi pentru pasager. Şaua lungă are numai 785 mm înălţime, permiţând accesul uşor al piciorului la sol, iar suportul plat pentru picioare vă oferă libertatea de a adopta cea mai comodă poziţie de pilotaj.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Monocilindru, 4 timpi, Răcit cu aer, SOHC, 2-supape

Capacitate cilindrică

125cc

Alezaj X Cursă

52,4 mm x 57,9 mm

Compresie

11,0 : 1

Putere maximă

6,2 kW @ 6.750 rpm

Cuplu maxim

9,8 Nm @ 5.250 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Sistem combustibil

Injecţie de carburant

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Automat, curea trapezoidală

Fuel consumption

nu e disponibil

CO2 emission

nu e disponibil

Şasiu

Sistem suspensie faţă

Furcă telescopică

Cursă faţă

81 mm

Sistem suspensie spate

Unitate oscilantă

Cursă spate

68 mm

Frână faţă

mono disc hidraulic , Ø 180 mm

Frână spate

tobă, Ø 152 mm

Anvelopă faţă

90/90-12

Anvelopă spate

100/90-10

Dimensiuni

Lungime totală

1.805 mm

Lăţime totală

685 mm

Înălţime totală

1.145 mm

Înălţimea scaunelor

800 mm

Ampatament

1.275 mm

Gardă minimă la sol

125 mm

Greutate fără sarcină

99 kg

Capacitate rezervor carburant

5,5 L

Video

Comentarii