Yamaha NMAX 155

 • Yamaha NMAX 155
 • Yamaha NMAX 155
 • Yamaha NMAX 155
 • Yamaha NMAX 155

Pret: 3.450 Eur

Yamaha NMAX. Inclusiv pentru uzul cotidian.

NMAX 155 oferă toată distracţia şi agilitatea pe care le aşteptaţi de la un scuter uşor - cu bonusul suplimentar al acceleraţiei mai rapide şi o viteză maximă superioară, dată de motorul mult mai puternic de 155 cmc!

Poziţia generoasă de pilotaj şi şaua dublă lungă asigură o deplasare relaxantă şi confortabilă la serviciu sau la facultate, iar cu farurile triple cu LED-uri şi coada elegantă, caroseria stilată a familiei MAX subliniază conceptul premium şi calitatea ridicată a construcţiei modelului NMAX 155.

Frânele puternice cu disc, faţă şi spate, dispun de ABS ca dotare standard, iar cu 23,5 litri de spaţiu de depozitare amplasat sub şa şi un buzunar frontal cu o priză accesibilă de 12 V, NMAX 155 este o modalitate sportivă şi practică de a vă pune în mişcare!

Detalii

 • Scuter de oraş cu motor de 155 cmc, puternic, economic şi sportiv
 • Motor de 155 cmc în 4 timpi, compatibil EU4, răcit cu lichid
 • Acţionarea variabilă a supapelor asigură o accelerare intensă
 • Motor Blue Core pentru un plus de putere şi o mai bună economicitate
 • Şasiu compact, cu o manevrabilitate sportivă
 • Stabilitate excelentă şi agilitate facilă
 • ABS ca dotare standard, cu discuri faţă şi spate cu diametrul de 230 mm
 • Interior larg, cu spaţiu mare pentru picioare
 • Spaţiu de depozitare generos pentru o cască integrală
 • Caroserie aerodinamică sportivă, cu şa lungă, plată
 • Roţi de 13" cu pneu spate cu secţiune de 130
 • LED-uri şi instrumente LCD

Imagini

Caracteristici

Motor de 155 cmc compatibil EU4, răcit cu lichid

Motorul compatibil EU4 al modelului NMAX 155 a fost realizat utilizând tehnologia avansată Blue Core de la Yamaha. Acest concept inovator se concentrează pe creşterea eficienţei combustiei şi a răcirii, diminuând simultan pierderile de putere, pentru a oferi o acceleraţie mai rapidă, cu o viteză maximă mai mare şi cu un consum mai redus de combustibil.

Concept dinamic şi sportiv al caroseriei

Aspectul sportiv şi conceptul premium al caroseriei suple au fost puternic influenţate de scuterele sport de la Yamaha. Spatele reproiectat conferă modelului NMAX 155 un aspect sportiv şi sofisticat, iar desenele laterale în stil bumerang şi tunelul central subliniază puternica moştenire Yamaha.

Acţionarea variabilă a supapelor asigură o accelerare puternică

O caracteristică esenţială, care face din NMAX un executant atât de sportiv, este sistemul de acţionare variabilă a supapelor (VVA). Chiulasa cu 4 supape utilizează un ax cu came specific, care permite motorului să funcţioneze mai eficient la turaţii joase şi ridicate, oferind o accelerare mai puternică în toate gamele de turaţii şi o economie considerabilă de combustibil.

Şasiu sportiv şi uşor

NMAX 155 este prevăzut cu un cadru tubular deosebit de puternic şi uşor, care asigură o deplasare sportivă şi o manevrabilitate constantă şi uşoară. Echipat cu un sistem de suspensii spate cu dublu amortizor şi cu furci telescopice faţă cu acţiune lină, şasiul realizat cu specificaţii superioare vă asigură de fiecare dată deplasarea confortabilă dvs. şi pasagerului dvs.

Frâne cu disc de 230 mm şi ABS

Pentru o frânare puternică şi eficientă, NMAX 155 este prevăzut cu un disc frontal de 230 mm şi cu un disc spate de 230 mm, care permit o frânare lină. Acest scuter sportiv, cu specificaţii înalte, include şi ABS ca echipare standard, pentru a oferi o putere de frânare şi mai uşor de controlat şi o încredere sporită în diferite condiţii.

Compact şi spaţios în acelaşi timp

Scuterul compact NMAX 155 va încăpea în cele mai strânse locuri de parcare - cu toate că exteriorul său nu este mare, interiorul va părea surprinzător de spaţios - oferind un spaţiu generos pentru picioare pentru pilot şi suficient spaţiu pentru pasagerul care vă însoţeşte. Şaua dublă lungă în trepte a fost concepută pentru a asigura un nivel ridicat de confort - şi dispuneţi şi de un compartiment pentru depozitarea unei căşti integrale.

Roţi de 13" uşoare, cu pneuri late

Roţile de 13" din aliaj turnat uşor contribuie la aspectul plăcut al scuterului NMAX 155 şi îi subliniază stilul sportiv şi specificaţiile premium. Datorită pneului faţă lat de 110/70-13 şi pneului spate masiv de 130/70-17, acest navetist urban de top oferă o ţinută de drum bună şi un confort de primă clasă al pilotului şi al pasagerului.

LED-uri şi instrumente LCD complete

Aspectul dinamic al scuterului NMAX 155 îi subliniază caracterul sportiv şi este complementat de designul cu faruri duble cu LED-uri pentru faza scurtă şi de un al treilea far, central, pentru faza lungă. La spate se află o lampă de stop elegantă, cu LED-uri, iar instrumentele LCD uşor de consultat includ un indicator cu bare al nivelului de combustibil, vitezometru, ceas şi date privind economia de combustibil.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Monocilindru, Răcit cu lichid, 4 timpi, SOHC, 4-supape

Capacitate cilindrică

155cc

Alezaj X Cursă

58,0 mm x 58,7 mm

Compresie

10,5 : 1

Putere maximă

11,1 kW @ 8.000 rpm

Cuplu maxim

14,4 Nm @ 6.000 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Sistem combustibil

Injecţie de carburant

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Automat, curea trapezoidală

Fuel consumption

nu e disponibil

CO2 emission

nu e disponibil

Şasiu

Sistem suspensie faţă

Furcă telescopică

Cursă faţă

100 mm

Sistem suspensie spate

Unitate oscilantă

Cursă spate

90 mm

Frână faţă

mono disc hidraulic , Ø 230 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 230 mm

Anvelopă faţă

110/70-13

Anvelopă spate

130/70-13

Dimensiuni

Lungime totală

1.955 mm

Lăţime totală

740 mm

Înălţime totală

1.115 mm

Înălţimea scaunelor

765 mm

Ampatament

1.350 mm

Gardă minimă la sol

135 mm

Greutate fără sarcină

127 kg

Capacitate rezervor carburant

6,6 Litri

Accesorii

 

Video

Comentarii