Yamaha Aerox 4

Yamaha Aerox 4

Pret: 2.950 €

Ești tânăr și știi ce vrei.
Ori vrei ceva, ori nu vrei! În niciun caz nu vei accepta locul doi! Atunci, primul tău scuter trebuie să fie Aerox. Nici nu poate fi vorba de altceva.

Cu o caroserie stil super sport şi un şasiu uşor de manevrat, Aerox este ultimul răcnet în materie de scutere sport Yamaha de 50 cmc. Nimic nu-l poate atinge pe drum. Iar acum, cu cel mai recent model Aerox 4, există şi mai multe opţiuni. Motorul compact în 4 timpi, cu sistem de răcire cu lichid, oferă performanțe energice și economice. Iar Aerox 4 este dotat cu toate lucrurile pe care le iubeşti şi care ţin de original: caroserie elegantă, jante uşoare şi frâne disc puternice. Şi cea mai cool imagine pe stradă.

Acest original scuter sport cu motor de 50cc va fi centrul atenţiei oriunde te duci. Şi asta pentru că cel mai recent Aerox 4 a fost creat pe baza aceleiaşi filosofii fără compromisuri ce caracterizează şi seria R a motocicletelor noastre supersport high-tech.

Cu partea din faţă dinamic concepută, cu apărătoare mari pentru picioare, pentru o protecţie sporită împotriva vântului, caroseria aerodinamică îi asigură lui Aerox 4 o redutabilă prezenţă pe stradă.

Noul motor în 4 timpi, 50 cmc asigură accelerare puternică, o mare economie și un grad redus de emisii. Iar pentru o performanţă de manevrare mai palpitantă, Aerox 4 este echipat cu un şasiu tubular tip sport, jante ușoare și frâne de disc cu diametru mare.

Imagini

Caracteristici

Şasiu sport uşor manevrabil

În spatele caroseriei Aerox 4 se află un cadru tubular uşor, cu un ampatament compact de 1.275 mm , care asigură o manevrare sportivă și un remarcabil comportament pe viraje. Cu furcile hidraulice telescopice frontale, extrem de robuste, care absorb denivelările cu a lor cursa de 80 mm – şi cu o greutate umedă de puţin peste 100 kg, Aerox 4este unul dintre cele mai sprintene scutere de pe stradă.

Motor energic, în 4 timpi, 49 cmc cu sistem de răcire cu lichid

Aerox 4 este echipat cu un motor monocilindric 49 cmc în 4 timpi cu sistem de răcire cu lichid şi cu transmisie complet automată care este gata să te încânte cu acceleraţia sa energică şi cu posibilitatea de pornire rapidă pe care ţi-o oferă. Cu o mare economie şi emisii reduse, cel mai recent motor în 4 timpi, Aerox4 devine şi mai atractiv pentru noii proprietari.

Specificaţii tehnice de inalta clasa

Dacă sunteți în căutarea celui mai performant motor în 4 timpi, atunci, cel mai nou Aerox 4; are clasă, cu adevărat. Totul, la acest scuter sport, a fost conceput pentru a-i oferi performanţă extraordinară şi un stil de supersportiva. Fie că mergi la colegiu ori goneşti spre plajă, acesta este modul cel mai cool de a ajunge la destinaţie.

Caroserie aerodinamică stil supersport

Yamaha este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de motociclete de mare performanţă iar caroseria Aerox R s fost inspirată de minunatul nostru YZF-R 1. Dispunând de un carenaj faţă aerodinamic, de o coadă ridicată şi stopuri stil R1, Aerox 4 este unul dintre scuterele 50cc cele mai dinamice care pot fi văzute pe stradă.

Jante uşoare cu frâne disc de 190 mm

Acest scuter sport funcţionează în totalitate in baza unor specificaţii tehnice de mare performanţă, inclusiv jante uşoare din aluminiu, cu 5 spiţe, care nu numai că arată bine, dar greutatea redusă permite ca şi suspensia să funcţioneze eficient. Anvelopele sale late permit o mare aderenţă pe viraje iar diametrul mare de 190 mm al discurilor din faţă şi din spate conferă o mare capacitate de frânare.

Performanță şi caracter practic

Verifică gradul înalt de tehnologie al Aerox R și vei vedea că este vorba de un scuter sport cu adevărat impresionant conceput pentru a face din fiecare călătorie ceva special. Şi, pe lângă faptul că este unul dintre cele mai originale scutere de pe stradă, portbagajul de sub şa precum şi rezervorul de combustibil, de mari dimensiuni al Aerox R, îl fac atât practic cât şi foarte interesant.

Specificatii Tehnice

Motor

Engine type

Single cylinder, liquid-cooled, 4-stroke, SOHC

Displacement

49cc

Bore x stroke

38.0 mm x 43.5 mm

Compression ratio

12.0 : 1

Maximum power

2.54 kW @ 7,000 rpm

Maximum Torque

3.54 Nm @ 6,500 rpm

Lubrication system

Wet sump

Fuel system

Fuel Injection

Ignition system

TCI

Starter system

Electric and kick

Transmission system

V-Belt Automatic

Chassis

Front suspension system

Telescopic fork

Front travel

80 mm

Rear suspension system

Hydraulic unit swing

Rear Travel

64 mm

Front brake

Single Disc, Ø 190 mm

Rear brake

Single Disc, Ø 190 mm

Front tyre

120/70-13

Rear tyre

130/60-13

Dimensions

Overall length

1,876 mm

Overall width

706 mm

Overall height

1,154 mm

Seat height

817 mm

Wheelbase

1,275 mm

Minimum ground clearance

118 mm

Wet Weight

97 kg

Fuel tank capacity

6.0 litres

Video

Comentarii