Yamaha Aerox Naked

Yamaha Aerox Naked

Pret: 2.950 €

Caroseria simplă, aerodinamică, cu ghidon expus, este inspirată din legendara noastră serie R de motociclete super sport. Pentru viraje precise și manevrabilitate ușoară , acest original 50cc rulează cu un şasiu tubular compact, sisteme de suspensie cu acţiune fină și jante ușoare din aliaj.

O să-ţi placă acceleratia instantanee a acestui motor de 50cc în 2 timpi, cu acceleraţie rapidă, cu sistem de răcire cu lichid . R Naked : stil rasă pură, atitudine serioasă !

Imagini

Caracteristici

Stil racer, entuziasm în 2 timpi

Știi ce-ți place și știi ce vrei . Iar atunci când arunci o privire Aerox-ului R Naked la dealer-ul tau local Yamaha, cu siguranţă vei fi uimit de aspectul său original și de şasiul cu înalte specificatii tehnice. Cu atitudinea sa stil racing și motorul nervos, în 2 timpi, Aerox R Naked va pune stăpânire pe stradă!

Ghidon expus, pentru plăcerea de a conduce

Caracterul sportiv al lui Aerox R Naked 50 cc este sporit de ghidonul expus, care îţi oferă un sentiment și mai confortabil și precis al contactului cu drumul. Și pentru a completa aspectul in stil de curse, minimalist, este dotat cu o grămadă de instrumente digitale, oferind o gamă completă de lumini de avertizare și informare.

Pornire nervoasă- performanţă în 2 timpi

Aerox R Naked arată foarte bine, se simte minunat și goneşte aşa cum numai un motor în 2 timpi poate s-o facă. Motoscuteriştii adolescenţi de pretutindeni vor îndrăgi nervozitatea cu care porneşte motorul nostru de ultimă generaţie, 50cc, cu sistem re răcire cu lichid. E ca nimeni altul: accelerație super- receptivă și o experiență de pilotaj la carte visează toţi cei preocupaţi de performanţă!

Caracteristici tehnice superioare

Acest scuter stil supersport nu numai că arată cool, ci este complet echipat cu o întreagă încărcătură de caracteristici high-tech, inclusiv cu o grămadă de instrumente digitale, pe ghidon. Și pentru că este vorba de un Yamaha, poţi fi sigur că fiabilitatea şi calitatea îi scot în evidenţă calitatea de scuter sport premium.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Monocilindru, Răcit cu aer, 2-timpi

Cilindree

49,3cc

Alezaj x cursă

40,0 mm x 39,2 mm

Raport compresie

12 ± 0,5 : 1

Putere maximă

2,43 kW @ 6.750 rpm

Cuplu maxim

3,53 Nm @ 6.500 rpm

Sistem de ungere

Lubrefiere separată

Sistem combustibil

Gurtner

Sistem de aprindere

CDI, Electric şi pedală

Sistem de transmisie

Automat, curea trapezoidală

Şasiu

Sistem suspensie faţă

Furcă telescopică

Cursă faţă

80 mm

Sistem suspensie spate

Unitate oscilantă

Cursă spate

63 mm

Frână faţă

disc mono hidraulic , Ø 190 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 190 mm

Anvelopă faţă

120/70-13

Anvelopă spate

140/60-13

Dimensiuni

Lungime totală

1.870 mm

Lăţime totală

725 mm

Înălţime totală

1.155 mm

Înălţimea scaunelor

815 mm

Ampatament

1.275 mm

Gardă minimă la sol

130 mm

Greutate fără sarcină

97 kg

Capacitate rezervor carburant

7,0 Litri

Video

Comentarii