Yamaha BW's Easy

Yamaha BW's Easy

Pret: 1.450 Eur TVA inclus

Aţi aşteptat foarte mult timp pentru a vă câştiga independenţa. Acum a venit momentul şi nu mai trebuie să pierdeţi nicio clipă!

Rotiţi acceleraţia şi pregătiţi-vă să descoperiţi oameni şi locuri noi. BW's Easy este disponibil la un preţ foarte atrăgător şi va transforma oraşul în locul dvs. de joacă. Acum, distracţia nu va mai cunoaşte limite!
Trebuie doar să aruncaţi un ochi peste designul BW's Easy şi veţi vedea că acest scuter de 50 cc este creat pentru acţiune în spaţiul urban. De acum înainte s-a terminat cu aşteptatul mijloacelor de transport public. Deoarece acest scuter este uşor, vă oferă o excelentă valoare pentru banii plătiţi, nu vă dă bătăi de cap şi este pregătit întotdeauna să vă ducă acolo unde doriţi.
BW's Easy este mult mai mult decât un simplu scuter. Este vehiculul ce vă oferă libertate. La un preţ corect. Este normal să îl doriţi chiar în acest moment!

Detalii

 • Scuter cu motor rapid şi fiabil, de 50 cc, în 2 timpi
 • Transmisie complet automată, pentru performanţă şi uşurinţă în utilizare
 • Pachet complet, cu specificaţii la un preţ convenabil
 • Stil robust, fără elemente de stil irelevante şi un carenaj suplu
 • Produs Yamaha, cu cel mai bun raport calitate-preţ
 • Faruri faţă duble şi stop de dimensiuni mari
 • Şa dublă capitonată şi mânere de susţinere pentru pasager
 • Pneuri masive, de 10", pentru confort şi aderenţă
 • Cârlig pentru bagaj/cască
 • Instrumente uşor de citit, cu indicator pentru nivelul de combustibil
 • Frâne cu tamburi de 110 mm pe faţă şi pe spate, pentru o frânare lină

Imagini

Caracteristici

Faruri duble şi un stil urban de neconfundat

Datorită farurilor duble de mare putere, carenajului suplu şi pneurilor masive, BW'S Easy este unul dintre cele mai arătoase scutere urbane care există! Adesea imitată, linia BW'S de la Yamaha este cea originală, iar modelul Easy combină versatilitatea urbană cu o valoare extraordinară pentru banii plătiţi şi cu o distracţie incredibilă pe două roţi!

Design şi tehnologie Yamaha

Yamaha construieşte vehicule pe două roţi de clasă mondială de peste o jumătate de secol, iar această experienţă face ca scuterele sale să fie performante, durabile şi fiabile. Cu BW'S Easy aveţi siguranţa că beneficiaţi de calitatea mărcii Yamaha, dar şi de o valoare excelentă pentru banii investiţi.

Motor de 50 cc, în 2 timpi, puternic şi fiabil

Fie că vă deplasaţi pe străzile oraşului, fie că sunteţi la plimbare pe un drum de ţară părăsit, BW's Easy vă va impresiona cu puterea motorului şi acceleraţia puternică. Prin simpla rotire a acceleraţiei, motorul de 50 cc în 2 timpi livrează o performanţă remarcabilă în doar câteva clipe, pe principiul „roteşte şi porneşte”, datorită transmisiei complet automate.

Pneuri masive, de 10", roţi de oţel şi frâne cu tamburi

Acest scuter robust cu motor de 50 cc este echipat cu un pneu de 10", 120/90 pe faţă şi un pneu de 10", 130/90 pe spate. Acestea asigură o călătorie lină şi o aderenţă suficientă. Roţile solide de 10" sunt acoperite cu un strat special anti-coroziune, pentru a-şi menţine aspectul. De asemenea, piloţii vor aprecia frânele cu tamburi, care asigură o frânare lină şi fiabilă.

Şa dublă confortabilă

Pentru un confort maxim pe drum, atunci când sunteţi singur sau însoţit de un prieten, modelul BW's Easy este prevăzut cu şa dublă capitonată şi dispune de un spaţiu generos pentru picioare. Poziţia de mers permite menţinerea dreaptă a spatelui, ceea ce face ca toate călătoriile pe acest scuter robust cu motor de 50 cc să fie o plăcere. Pentru o şi mai mare comoditate, cel mai nou model BW's Easy este dotat cu mânere de susţinere integrate şi scăriţe pliabile pentru pasager.

Caracteristici concepute pentru confortul pilotului

Pentru o realimentare rapidă şi simplă cu combustibil, am poziţionat capacul de umplere sub şaua dublă, care se poate ridica. De asemenea, aveţi la dispoziţie un cârlig util pentru transportul bagajului/căştii, aflat în spatele protecţiei pentru picioare. Instrumentele analogice uşor lizibile includ un vitezometru şi un indicator pentru nivelul de combustibil. Şi, datorită transmisiei complet automate şi a principiului de funcţionare „roteşte şi porneşte”, capacitatea de accelerare a modelului BW's Easy va face diferenţa când plecaţi de la semafor.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor: Monocilindru, Răcit cu aer, 2-timpi
Cilindree: 49cc
Alezaj x cursă: 40,0 mm x 39,2 mm
Raport compresie: 7.22 ± 0.5 : 1
Putere maximă: 2.4 kW @ 6,500 rpm
Cuplu maxim: 3.6 Nm @ 6,000 rpm
Sistem de ungere: Lubrefiere separată
Sistem combustibil: Gurtner
Sistem de aprindere: CDI
Sistem de transmisie: Automat, curea trapezoidală

Şasiu

Sistem suspensie faţă: Furcă telescopică
Cursă faţă: 70 mm
Sistem suspensie spate: Unitate oscilantă
Cursă spate: 60 mm
Frână faţă: tobă, Ø 110 mm
Frână spate: tobă, Ø 110 mm
Anvelopă faţă: 120/90-10
Anvelopă spate: 130/90-10

Dimensiuni

Lungime totală: 1,685 mm
Lăţime totală: 675 mm
Înălţime totală: 1,058 mm
Înălţimea scaunelor: 768 mm
Ampatament: 1,172 mm
Gardă minimă la sol: 124 mm
Greutate fără sarcină: 82 kg
Capacitate rezervor carburant: 5.3 Litri

Video

Comentarii