Yamaha Neo's 4

  • Yamaha Neo's 4
  • Yamaha Neo's 4
  • Yamaha Neo's 4

Pret: 2.450 €

Străbătând oraşul în mod inteligent

Viața poate fi agitată, cu locuri în care vrei să ajungi şi oameni pe care vrei să-i vezi. Dar Neo’ s 4 te poate ajuta: îţi oferă modalitatea cea mai inteligentă de a străbate oraşul.

Optează pentru un Neo’s 4  şi vei opta pentru stil şi uşurinţă – şi un motor în 4 timpi,  de 50 cc, curat, liniştit şi de încredere.

Cu o caroserie elegantă şi suplă, Neo’s 4 este modul inteligent şi rafinat de a călători. Totul este conceput pentru confortul tău : de la greutatea redusă la design ușor,  înălțimea mică a şeii, roţile de 12 inch, frâna disc faţă de 190 mm şi, opţional,  un sistem de frânare unificat (UBS)  Și există mult stil în detalii, de la ecranul LCD, luminat în albastru, de înaltă clasă, până la roţile din aliaj de calitate. Saua dubla oferă loc pentru două persoane, iar dedesubt există spaţiu suficient pentru depozitare.

Imagini

Caracteristici

Jante din aliaj inteligente, elegante

Perfect adaptate la caroseria elegantă  al lui Neo’s 4 jantele din aliaj, cu 5 spiţe, nu numai că arată grozav ci poartă pe ele anvelope de 12 inch, compacte, inspirând încredere. Discul de frână faţă, de 190 mm combinat cu sistemul de frânare opţional UBS, oferă o mare capacitate de oprire în orice situaţie, dându-ţi sentimentul că deţii în permanenţă control complet.

Motor în 4 timpi: economie mare, emisii reduse

Este greu să-i rezişti lui Neo’s 4  al cărui motor în 4 timpi garantează performanţă, economie de combustibil şi funcţionare lină. Mai mult, datorită  motorului 50cc cu injecţie de combustibil şi sistemului de răcire cu lichid, îl poţi conduce prin împrejurimile oraşului, luând dealurile în piept, chiar şi când călătoreşti în doi, însă cu emisii minime.

Ieşi în evidenţă!

Cu liniile sale ondulate, care atrag privirile, Neo’s 4 este un scuter uşor de remarcat pe stradă. Este un scuter pe care şi tu vei dori să fii văzut. Aspectul captivant al scuterului Neo’s 4 se datorează şi farurilor duble, iar în partea din spate caroseria este prevăzută cu  stopuri ce asigură o mare vizibilitate. Oricând şi oriunde mergi, vei ieşi în evidenţă. 

Comoditate si confort

Să trecem în zona de confort : sa dubla cu treaptă, mânere integrale şi scarite extensibile, toate pentru a te transporta atât pe tine cât şi pe încă un pasager. Motorul în 4 timpi are puterea necesară de a te duce unde vrei:  odată ajuns la destinaţie, casca de protecţie sau pungile de cumpărături pot fi depozitate sub scaun. O cască sau o pungă pot fi, de asemenea, agăţate de cârligul de bagaje aflat chiar lângă genunchii tăi.

Panou de instrumente digitale ultra – elegant

Pentru deplină siguranţă când eşti pe drum, vrei desigur să ai acces, dintr-o privire, la toate informaţiile cheie. Luminat în albastru, panoul de instrumente digitale dispune de un indicator de combustibil, un ceas, un vitezometru şi lumini de avertizare. Este elegant, funcţional şi demn de încredere – cam ca Neo’s 4 însuşi.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Monocilindru, Răcit cu aer, 4 timpi

Cilindree

49cc

Alezaj x cursă

38,0 mm x 43,6 mm

Raport compresie

12,0 : 1

Putere maximă

2,3 kW @ 7.000 rpm

Cuplu maxim

3,15 Nm @ 7.000 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Sistem combustibil

Injecţie de carburant

Sistem de aprindere

TCI, Electric şi pedală

Sistem de transmisie

Automat, curea trapezoidală

Şasiu

Sistem suspensie faţă

Furcă telescopică

Cursă faţă

70 mm

Sistem suspensie spate

Unitate de articulare hidraulică

Cursă spate

60 mm

Frână faţă

mono disc , Ø 190 mm

Frână spate

tambur, Ø 110 mm

Anvelopă faţă

120/70-12

Anvelopă spate

130/70-12

Dimensiuni

Lungime totală

1.840 mm

Lăţime totală

663 mm

Înălţime totală

1.125 mm

Înălţimea scaunelor

790 mm

Ampatament

1.275 mm

Gardă minimă la sol

154 mm

Greutate fără sarcină

95 kg

Capacitate rezervor carburant

5,4 Litri

Video

Comentarii