Yamaha Aerox R

  • Yamaha Aerox R
  • Yamaha Aerox R
  • Yamaha Aerox R

Pret: 2.750 €

Acest scuter stil supersport de 50cc este cel mai cool scuter cu motor în 2 timpi realizat vreodată de Yamaha.

Caroseria lui taie aerul ca un cuţit. Pentru accelerare instantanee Aerox rulează cu un motor 50cc super receptiv, în 2 timpi, cu sistem de răcire cu lichid. Iar un nou șasiu sport și frânele de disc de 190mm, pe faţă dar şi pe spate, asigură o manevrare uşoară şi o oprire remarcabilă.

Cu acest scuter extrem de aspectuos, vei descoperi o lume nouă. Vei vedea locuri noi, vei descoperi oameni noi, vei simţi ce înseamnă cu adevărat libertatea. Totul în acest scuter de 50cc este proiectat pentru a întoarce capete pe stradă, pentru a asigura o extraordinară performanţă la turaţii şi o manevrare extrem de fină, lucruri la care visează orice motociclist adolescent.

Aruncă doar o privire la caroseria uşoară care a fost realizată cu ajutorul DNA-ului de la motocicletele noastre super sport seria R. Este gata să atragă atenţia oriunde te duci. Răsuceşte butonul de acceleraţie şi simţi cum motorul super receptiv, în 2 timpi, cu sistem de răcire cu lichid accelerează rapid, departe de luminile de trafic.

Iar pentru curbe, stabilitatea pe drum şi manevrabilitate uşoară, acest scuter 50cc super- cool rulează cu un şasiu sport şi jante uşoare, de 13 inch. Aerox R : cel mai performant motor Yamaha în 2 timpi.

Imagini

Caracteristici

Generaţie nouă de motor în 2 timpi

Originalitatea lui Aerox R a pus stăpânire pe stradă! Motocicliştii adolescenţi ştiau că acesta este singurul scuter care merita sa fii văzut! Iată acum noul model! Cu şasiul sportiv uşor de manevrat, cu un motor în 2 timpi, de 50 cc, cu sistem de răcire cu lichid, noua generaţie Aerox este gata să cucerească strada. Și nici un alt model nu-i calcă pe urme.

Stil supersport original

Verifică profilul noii generaţii Aerox R si vei vedea că acest scuter sport conţine o mulțime de gene ADN specifice motocicletelor Yamaha din seria R supersport. De la carenele fata si până la coada, la stopurile triunghiulare, Aerox R este dotat cu elemente sport de înaltă performanţă.

Demaraj energic

Cel mai recent Aerox R arată foarte bine, se simte minunat și goneşte aşa cum numai un motor în 2 timpi poate s-o facă. Adolescenţi de pretutindeni vor fi încântaţi de energia cu care o ia din loc ultima cea mai recentă generaţie de motor în 2 timpi, de 50cc, cu sistem de răcire cu lichid. Nu seamănă cu nimic altceva! Asta e ceea ce face acest scuter foarte special Aerox R din noua generaţie.

Specificaţii tehnice de inalta clasa

Acest scuter stil supersport nu doar că arată cool, ci vine complet echipat cu o întreagă încărcătură de caracteristici high-tech, inclusiv un panou LCD de instrumente de stil nou, precum şi cu faruri dinamice. Şi pentru că este un Yamaha, poţi fi sigur că fiabilitatea şi calitatea lui îi consfinţesc poziţia de scuter sport premium.

Şasiu sportiv uşor de manevrat

Pentru a manevra acest motor în 2 timpi, super responsiv, am echipat noua generaţie Aerox R cu un cadru tubular sport, compact. Rulând cu o furca hidraulica de calitate pe fata şi o suspensie robustă în partea din spate, acest şasiu uşor face ca Aerox să fie atât de uşor de manevrat prin oraş, dar, în acelaşi timp, un prieten de nădejde care te scoate rapid din trafic.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Monocilindru, Răcit cu aer, 2-timpi

Cilindree

49,3cc

Alezaj x cursă

40,0 mm x 39,2 mm

Raport compresie

12 ± 0,5 : 1

Putere maximă

2,43 kW @ 6.750 rpm

Cuplu maxim

3,53 Nm @ 6.500 rpm

Sistem de ungere

Lubrefiere separată

Sistem combustibil

Gurtner

Sistem de aprindere

CDI, Electric şi pedală

Sistem de transmisie

Automat, curea trapezoidală

Şasiu

Sistem suspensie faţă

Furcă telescopică

Cursă faţă

80 mm

Sistem suspensie spate

Unitate oscilantă

Cursă spate

63 mm

Frână faţă

disc mono hidraulic , Ø 190 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 190 mm

Anvelopă faţă

120/70-13

Anvelopă spate

140/60-13

Dimensiuni

Lungime totală

1.870 mm

Lăţime totală

725 mm

Înălţime totală

1.155 mm

Înălţimea scaunelor

815 mm

Ampatament

1.275 mm

Gardă minimă la sol

130 mm

Greutate fără sarcină

97 kg

Capacitate rezervor carburant

7,0 Litri

Video

Comentarii