Yamaha X-MAX 250 / ABS

Yamaha X-MAX 250 / ABS

Pret: 5.000 €

Cu un aspect dinamic si un motor ce raspunde foarte rapid, racit pe lichid impreuna cu un sasiu high tech, XMAX 250 ofera performante crescute si utilitate.
Un cadru compact, sportiv si roti cu diametru mare toate acestea rezulta intr-o stabilitate crescuta la viteze mari. Pentru o si mai mare utilitate, spatiul de stocare de sub sa este suficient pentru 2 casti integrale.
Noul carenaj aerodinamic ofera o excelenta protectie la vant. Acest maxiscuter este proiectat sa ofere performanta in timpul weekendului iar odata cu inceperea saptamanii de lucru reprezinta cel mai optim mod de a va strecuta prin trafic.

Noul model XMAX a fost creat pentru riderii care cer totul de la vehiculul lor.

Aceasta datorita faptului ca inginerii nostri inteleg ca un scuter reprezinta mai mult decat un simplu mijloc de transport, el reprezinta un stil de viata. Cu un profil mai aerodinamic XMAX 250 este gata de treaba.
Echipat cu un sasiu extrem de manevrabil si roti din aluminiu cu diametru mare si spite mai subtiri, acest scuter de prima mana este pregatit sa preai controlul in oras si pe autostrazi.

Detalii

  • Scuter modern, sportiv de 250cmc
  • Design si finisaje de top
  • Comfort sporit pentru pilot si pasager
  • Motor de 250cmc in 4 timpi, cu injectie, racit pe lichid
  • Carenaj aerodinamic, sportiv
  • Spatiu mare de stocare aflat sub sa, pentru 2 casti integrale
  • Echilibru ideal intre performanta si utilitate
  • Roti mari pentru o buna stabilitate la viteze mari
  • Stop frana cu LED

Imagini

Caracteristici

Sasiu sportiv, compact

O combinatie speciala  intre sasiul compact si sportiv echipat cu rotile de diametru mare si suspensie ofera incredere si stabilitate crescuta la viteza mare. Cand veti lua in considerare faptul ca noul XMAXa fost creat in functie de modelul TMAX atunci veti intelege de ce are performante atat de bune.

Carenaj aerodinamic, sportiv.

Xmax 250 vina cu o forma mai compacta, mai aerodinamica si mai ingusta a carenajului, ceea ce permite pilotului sa se deplasze prin trafic mai usor iar aceasta caracteristica face din XMAX un scuter cu caracter sportiv. Au nou stop cu iluminare LED, completeaza stilul sofisticat al scuterului iar carenajul aerodinamic si parbrizul ofera protectie impotriva vantului si ploii.

Pozitie de condus relaxata

Acum, XMAX are o pozitie mai dreapta si relaxata la ghidon ceea ce ofera pilotului un sentiment crescut de control si o buna raza vizuala asupra drumului. Saua dubla cu spatar incorporat si dispunerea spatioasa a podelei si scaritelor permite pilotului sa aleaga mai multe pozitii de condus.

Performante superioare si  utilitate in fiecare zi

Modelul XMAX combina performantele cu utilitatea. Carenajul aerodinamic si rotile cu diametru mare turnate din aluminiu asigura o pozitie relaxata si stabila la viteze mari iar in oras, sasiul compact si spatiul de stocare generos face din acest scuter un adevarat comuter.

Sofisticat,sportiv si practic

Afisajul sofisticat, multifunctional al lui XMAX 250 poseda un buton de control cu functie multipla si include un kilometraj digital un turometru si un indicator al consumului de combustibil in timp ce rotile de 15" pe fata si 14" spate, sasiul din aluminiu si saua generoasa ofera un echilibru ideal intre sportivitate siutilitate.

Putere instantanee si control facil

Forta care face ca XMAX 250 sa fie atat de usor de condus sta in motorul monocilindric de 250cmc racit cu lichid, sistemul de injectie electronic si o buna economie a combustibilului. Transmisia complet automata ii permite lui XMAX sa acclereze constant si eficient in timp ce franele puternice pe disc si cauciucurile ii ofera control.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Monocilindru, Răcit cu aer, 4 timpi, SOHC

Cilindree

249cc

Alezaj x cursă

69,0 mm x 66,8 mm

Raport compresie

10 : 1

Putere maximă

15 kW @ 7.500 rpm

Cuplu maxim

21 Nm @ 6.000 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Sistem combustibil

Injecţie electronică de benzină

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Automat, curea trapezoidală

Şasiu

Sistem suspensie faţă

Furcă telescopică

Cursă faţă

110 mm

Sistem suspensie spate

Unitate oscilantă

Cursă spate

84 mm

Frână faţă

mono disc , Ø 267 mm

Frână spate

mono disc, Ø 240 mm

Anvelopă faţă

120/70-15

Anvelopă spate

140/70-14

Dimensiuni

Lungime totală

2.160 mm

Lăţime totală

790 mm

Înălţime totală

1.385 mm

Înălţimea scaunelor

785 mm

Ampatament

1.545 mm

Gardă minimă la sol

125 mm

Greutate fără sarcină

178 kg / ABS 182 kg

Capacitate rezervor carburant

13,2 Litri

Video

Comentarii