Yamaha XMAX 300 2018

 • Yamaha XMAX 300 2018
 • Yamaha XMAX 300 2018
 • Yamaha XMAX 300 2018

Pret: 5.990 Eur

Doriţi-vă ceea ce este pentru voi

Cu toţii încercăm să obţinem un echilibru între viaţa personală şi muncă. Iar X-MAX 300 are puterea să facă fiecare zi mai uşoară, mai simplă şi mai plăcută.

Echipat cu furci în stil motocicletă şi roţi mari, şasiul compact oferă manevrare sportivă şi confort înalt specific clasei business; noul motor Blue Core puternic şi eficient oferă toată performanţa de care aveţi nevoie pentru a face naveta rapid, sau pentru escapade de sfârşit de săptămână.

Caroseria sportivă este construită utilizând ADN-ul pur MAX pentru un aspect dinamic; împreună cu spaţiul generos de depozitare de sub şa pentru 2 căşti integrale, ABS şi sistemul de control al tracţiunii (TCS) în dotarea standard, X-MAX 300 este conceput pentru a vă oferi ceea ce aveţi nevoie: distracţie MAXimă şi caracter practic MAXim.

Detalii

 • Design sportiv şi dinamic cu ADN pur TMAX
 • Motorul Blue Core asigură performanţă şi economie
 • Furci de tip motocicletă pentru stabilitate crescută
 • Sistem de control al tracţiunii (TCS) pentru o cursă sigură
 • Sistem de pornire fără cheie - Cheie inteligentă
 • Lămpi faţă şi spate luminoase şi elegante, cu LED
 • Compartiment spaţios sub şa, pentru depozitarea a 2 căşti integrale şi multor altor obiecte
 • Panou multifuncţional cu comandă prin comutator
 • Priza de 12 V alimentează şi încarcă dispozitivele
 • Roţile mari asigură manevrabilitatea sportivă şi stabilitatea
 • Discuri frână faţă şi spate, cu ABS ca dotare standard
 • Şa şi interior de calitate premium

Imagini

Caracteristici

ADN sportiv şi dinamic al seriei MAX

ADN sportiv şi dinamic al seriei MAX

Când vă uitaţi la acest nou scuter, să nu vă surprindă aspectul lui familiar - a fost proiectat din ADN pur TMAX! Cu farurile duble LED şi carenajul aerodinamic de pe panourile laterale în stil bumerang, aspectul sportiv şi dinamic al X-MAX 300 îşi are originile în legendarele scutere maxi Yamaha.

Compartiment mare sub şa, pentru depozitarea a 2 căşti integrale şi multor altor obiecte

Compartiment mare sub şa, pentru depozitarea a 2 căşti integrale şi multor altor obiecte

Compartimentul mare de depozitare sub şa este echipat cu LED şi are spaţiu pentru 2 căşti integrale şi multe alte obiecte, făcându-l astfel practic şi funcţional pentru naveta de fiecare zi. Sau, dacă plecaţi la un drum în timpul liber, este locul perfect pentru depozitarea tuturor lucrurilor, începând de la hainele de schimb până la tot ce trebuie pentru un picnic!

Sistem de control al tracţiunii (TCS)

Sistem de control al tracţiunii (TCS)

X-MAX 300 este echipat cu sistem de control al tracţiunii (TCS) ca dotare standard. Acest sistem electronic avansat împiedică pierderea tracţiunii roţii spate reducând acţionarea roţii dacă senzorii detectează alunecarea acesteia, oferind astfel un nivel sporit de încredere şi senzaţie de siguranţă pe suprafeţe alunecoase.

Sistem de Cheie inteligentă

Sistem de Cheie inteligentă

Pentru a face viaţa mai uşoară şi mai confortabilă, există sistemul de pornire fără cheie, Cheie inteligentă. Cât timp aveţi la dvs. Cheia inteligentă, puteţi porni X-MAX 300, debloca direcţia şi şaua, şi puteţi avea acces la rezervorul de combustibil şi compartimentul de depozitare. Există şi o telecomandă pentru blocarea şi localizarea scuterului, printr-o singură apăsare a butonului.

Motor puternic şi eficient de 300 cm3 cu tehnologie Blue Core, conform normelor Euro 4

Motor puternic şi eficient de 300 cm3 cu tehnologie Blue Core, conform normelor Euro 4

Tehnologia Blue Core generează mai multă putere utilizând mai puţin combustibil. Astfel, motorul X-MAX 300 dispune de forme optimizate ale supapelor, o cameră compactă de combustie şi sincronizare optimizată. Astfel, capacităţile acestui motor răcit cu lichid, de 300 cm3, reduc pierderile de putere şi cresc eficienţa, oferind o performanţă mai bună şi diminuând costurile de alimentare cu combustibil!

Priză de 12 V uşor de utilizat

Priză de 12 V uşor de utilizat

X-MAX 300 este echipat şi cu o priză de 12 V amplasată în panoul din stânga, în faţa pilotului. Această echipare utilă permite alimentarea dispozitivului GPS/de navigare sau alimentarea dispozitivelor din mers, făcând din acest nou membru al familiei MAX un scuter practic şi funcţional, ideal pentru navetă şi drumuri în timpul liber.

Manevrare uniformă şi sportivă

Manevrare uniformă şi sportivă

Luându-şi reperele şi performanţa înaltă de la TMAX, modelul X-MAX 300 este echipat cu furci faţă telescopice în stilul motocicletei, ceea ce asigură o călătorie confortabilă cu o direcţionare uşoară şi manevrare agilă. Cu o cursă suficientă a roţii faţă, aceste furci cu specificaţii înalte absorb denivelările şi asigură manevrare şi stabilitate la nivel de motocicletă.

Grup de comandă multifuncţional

Grup de comandă multifuncţional

Panoul de instrumente mare şi multifuncţional subliniază calitatea scuterului şi conţine informaţii bogate afişate în clar. Pe lângă vitezometrul şi tahometrul analogice de mari dimensiuni, afişajul multifuncţional LCD conţine un indicator pentru nivelul de combustibil, ceas, kilometraj intermediar şi multe altele. În plus, comutarea între funcţii este uşoară cu ajutorul comutatorului de control montat pe ghidon.

Sistem de iluminare complet pe LED

Sistem de iluminare complet pe LED

Sistemul de iluminare complet pe LED pentru faţă şi spate vă ajută să vedeţi şi să fiţi văzut mai bine. Farurile puternice pe LED proiectează o rază foarte luminoasă pentru o mai bună vizibilitate a şoselei - şi pentru că folosesc mai puţină energie electrică, motorul funcţionează mai eficient. De asemenea, X-MAX 300 este echipat cu lumini de poziţie faţă şi spate, cu LED, care vă fac mai vizibil pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Roţi mari

Roţi mari

X-MAX 300 este proiectat să suporte orice, de la naveta zilnică la drumurile din timpul liber şi călătoriile de sfârşit de săptămână. Pentru o manevrare stabilă şi o tracţiune bună, este echipat cu roţi de aliaj de diametru mare, cu roţi faţă de 120/70-15 şi roţi spate late de 140/70-14; frânarea este asigurată de un disc de 267 mm pe faţă şi 245 mm pe spate, cu ABS.

Specificatii Tehnice

Motor

Tip motor

Monocilindru, Răcit cu lichid, 4 timpi, SOHC, 4-supape

Capacitate cilindrică

292cc

Alezaj X Cursă

70,0 mm x 75,9 mm

Compresie

10,9 : 1

Putere maximă

20,6 kW @ 7.250 rpm

Cuplu maxim

29,0 Nm @ 5.750 rpm

Sistem de ungere

Carter umed

Sistem combustibil

Injecţie de carburant

Sistem de aprindere

TCI, Electric

Sistem de transmisie

Automat, curea trapezoidală

Fuel consumption

nu e disponibil

CO2 emission

nu e disponibil

Şasiu

Sistem suspensie faţă

Furcă telescopică

Cursă faţă

110 mm

Sistem suspensie spate

Unitate oscilantă

Cursă spate

79 mm

Frână faţă

mono disc hidraulic , Ø 267 mm

Frână spate

mono disc hidraulic, Ø 245 mm

Anvelopă faţă

120/70-15

Anvelopă spate

140/70-14

Dimensiuni

Lungime totală

2.185 mm

Lăţime totală

775 mm

Înălţime totală

1.415 mm (Ecran ajustabil 1,465mm)

Înălţimea scaunelor

795 mm

Ampatament

1.540 mm

Gardă minimă la sol

135 mm

Greutate fără sarcină

179 kg

Capacitate rezervor carburant

13 Litri

Accesorii

 • 39L Top Case City Coloured Lid Panel / 52S-F842M-00-00

  39L Top Case City Coloured Lid Panel

 • Rear Carrier / B74-F48D0-00-00

  Rear Carrier

 

Video

Comentarii