Iata noua casca Arai Jonathan Rea Gold Edition!

Iata noua casca Arai Jonathan Rea Gold Edition!

In 2019, Jonathan Rea castiga cel de-al cincilea sau titlul consecutvi in WorldSBK, fapt pentru care Arai i-a pregatit pilotului o casca speciala. Astfel, pentru sezonul in curs, Aldo Drudi a creat un fundal auriu pentru designul sau atat de aparte si de reprezentativ. Castigarea a cinci titluri consecutive este cu siguranta ceva aparte, asa ca pentru a accentua aceasta realizare, pe spatele castii se gaseste un logo special „5 in a row”, in stilul stelelor dedicate artistilor de succes, gasite pe Hollywood Walk of Fame, numarul 5 fiind supradimensionat.

Urmatorul pas, asteptat de fani si logic pentru Arai a fost introducerea unei replici a acestei casti moto, alegerea naturala fiind RX-7V. Pentru ca este stiut faptul ca nu exista diferenta intre castile moto folosite de piloti si cele care se vand catre publicul larg de catre Arai, de pe RX-7V nu va lipsi nici logo-ul „5 in a row” de pe partea posterioara a castii. Trebuie mentionat si faptul ca pentru prima data, o replica a castii unui campion, devine accesibila marelului public. Iata ce are de spus Jonathan Rea: „Concurez cu Arai de atatia ani si am avut cateva cazaturi mari de-a lungul carierei, dar, de fiecare data, am scapat teafar datorita acestor casti. Sunt foarte incantat de cum arata casca, arata grozav si atunci cand esti pe motocicleta, in miscare, si cand esti la start. Multumesc Arai pentru ca s-a ocupat de acest lucru si sper ca fanilor mei le va placea casca!”

Arai doreste sa informeze marele public ca Jonathan Rea nu va purta casca cu acest design la curse, dar o va face cu mai multe ocazii de-a lungul sezonului 2020, precum sesiunile de teste, antrenamente si calificare, prima aparitie a noului RX-7V avand deja loc cu ocazia sesiunii de la Jerez.

Daca doresti sa afli mai multe lucruri despre ce inseamna casca Arai RX-7V,poti citi acest articol despre o editie speciala dedicata lui Michael Van de Mark, unul dintre cei mai populari piloti Yamaha.

Casca Arai  RX-7V Jonathan Rea Gold Edition va deveni disponibila din mai 2020!

 

Imagini

Distribuie: