Pachete sport pentru motocicletele Yamaha MT-125 si MT-03 si o colaborare Yamaha – Milestone, producatorul jocului video RIDE

Pachete sport pentru motocicletele Yamaha MT-125 si MT-03 si o colaborare Yamaha – Milestone, producatorul jocului video RIDE

Cu al sau propulsor de 125 cmc, cadru tip Deltabox si furca inversata cu jambe de 41 mm, Yamaha MT-125 este tot ce poate oferi Yamaha mai bun la categoria naked „entry-level”, urmatorul model pe lista fiind MT-03, care se bucura si el de o noua furca upside-down dar si de un un design mass-forward. Ambele modele beneficiaza de un look agresiv, fiind concepute pentru motociclistii si motociclistele care doresc sa guste din filosofia „Dark Side of Japan”. Si, pentru a oferi si mai multa satisfactie clientilor si clientelor, Yamaha a introdus pentru fiecare model un „sport pack”, care intareste caracterul agresiv al MT-125 si MT-03.

MT-125 Sport Pack pune la bataie un parbriz, suport numar de inmatriculare, protectii pentru motor, tank pad si semnalizatoare LED, toate acestea subliniind look-ul tipic MT si imprimand motocicletei o imagine mai cool. Nu in ultimul rand, toate aceste accesorii au si rolul de a proteja motocicleta de uzura de zi cu zi.

MT-03 Sport Pack include un parbriz sport, suport numar de inmatriculare, protectii radiator, tank pad si semnalizatoare LED, care accentueaza look-ul naked si ajuta la pastrarea motocicletei intr-o conditie impecabila.

Desigur, pentru cele doua modele de motociclete Yamaha nu lipsesc din produsele din gama Yamaha Genuine Accessories, pentru tot ceea ce inseamna performanta, confort si stil, in timp ce riderii sunt rasfatati cu jachete urbane, tricouri, sepci si hanorace, parte a unei colectii dedicate. 

Totodata, 2020 inseamna si inceperea de catre Yamaha a unei incitante colaborari cu dezvoltatatorul de jocuri video Milestone, compania italiana care se afla in spatele popularului joc video RIDE.Cu peste 1.5 milioane de jucatori pasionati de cursele de motociclete, RIDE este unul dintre cele mai de succes jocuri video de pe aceasta nisa, un joc in care s-au achizitionat nu mai putin de 52 de milioane de motociclete, care au participat in 238 de milioane de competitii virtuale, parcurgand 233 miliarde de kilometri! Gratie colaborarii, motocicletele Yamaha vor juca un rol important in acest joc, fanii Hyper Naked si Supersport urmand a se bucura de noi niveluri de acuratate si realism.

Distribuie: