Sustine magazinele si service-urile moto locale!

Sustine magazinele si service-urile moto locale!

Suntem de parere ca nu exista magazin sau service moto, sau ambele, care sa nu fi fost deschis din pasiune. Ba chiar, in unele cazuri, cateodata chiar si mentinut din pasiune, in perioadele de criza. Exista pasionati de motociclete, cu afaceri de succes in diverse domenii, care au mai inchis ochii in momentul in care trageau linie, iar afacerea pe care o iubeau cel mai mult, cea din domeniul moto nu s-a dovedit a fi copilul cel mai performant, pentru a ne exprima mai ingaduitor. Sa ne aducem aminte de criza din 2008, doar, iar economistii sunt de parere ca ne asteapta vremuri grele.

O afacere in domeniul moto inseamna persoane care si-au gasit un loc de munca, iar aici vorbim despre alti pasionati. Inseamna in multe cazuri sponsorizari ale sportivilor, care si asa in Romania sunt putini, si inseamna, pentru cei mai deschisi, dornici sa faca treaba cat mai profesionist, reclame platite in presa de profil. Deja, am schitat un eco-sistem intreg, intelegand faptul ca suntem cu totii dependenti unul de celalalt. Magazinele au facut eforturi de-a lungul timpului de a veni in intampinarea clientilor cu showroom-uri amenajate profesionist, au creat promotii, au dezvoltat service-uri , iar aici vorbim de alte investitii importante. Nu putini sunt mecanicii din Romania care au beneficat de scolarizari pe la “casele” marilor branduri de motociclete, echipamente sau chiar si componente de top. Intr-adevar, de multe ori, este greu pentru magazinele moto sa concureze preturile marilor site-uri de profil din strainatate, dar aici trebuie sa luam in calcul faptul ca acestea au o putere de cumparare mare, lucrand de-a lungul timpului cu piete pur si simplu uriase, in comparatie cu tara noastra. Dar, chiar si in aceste conditii s-au facut eforturi pentru ca motociclistii si motociclistele de la noi sa se bucure de preturi accesibile, inclusiv prin aducerea de diverse game de echipamente, de la cele entry-level , dar corecte ca si calitate, pana la cele de top. Chiar si acum, exista magazine si service-uri care au ales sa ramana deschise, si au gasit solutia de a prelua motocicletele clientilor cu un alt mijloc de transport, urmand sa le returneze dupa efectuarea operatiunilor dorite. Dual Motors a fost printre primele companii care a lansat aceasta intitiativa!

Intr-adevar, cu siguranta , au existat clienti nemultumiti de-a lungul timpului, care au ridicat probleme reale in relatia cu vanzatorii de produse si servicii moto, iar noi, am incercat sa schitam un portret ideal mai sus, neascunzand faptul ca obiectivul nostru a fost cel de a ne conforma acestui profil ideal. De aceea, in aceasta situatie in care, desi tocmai se vorbea de o crestere si prognozele pentru 2020 erau optimiste, piata moto a incasat din nou o lovitura. De aceea, este important sa cautam sa o sustinem, adresandu-ne comerciantilor locali, din orasul tau, din cartierul tau, cum e posibil sa fi stabilit deja o relatie amicala. Vei stii ca banii raman in comunitatea ta, care are acum atat de multa nevoie de stabilitate.

Dar, vestea buna este ca, intrucat se spune ca aceasta criza va genera, daca nu a si generat deja, schimbari de perceptii, iar o varianta de transport atat de sustenabila cat si de placuta cum este cea oferita de scutere si motociclete, va avea doar de castigat.

#staysafe    #ridesafe    #FiiResponsabil    #ReusimImpreuna,    #SustineMagazineleLocale    #BuyLocal    #ComandaOnline    #BikerShop    #DualMotors

Imagini

Distribuie: