O casca Arai extrem de speciala: RX-7V NSR250R 92

O casca Arai extrem de speciala: RX-7V NSR250R 92

Literele NSR inseamna foarte mult pentru Honda si pentru motociclistii de o anumita varsta.  Candva, motocicletele Honda NSR 250 si NSR500 erau implicate in batalii aprige pe pista, pe care de regula le castigau fara drept de apel, iar cei care pilotau erau adevarati eroi, intrucat,dupa cum se stie, nu e tocmai usor sa stapanesti o motocicleta de curse in doi timpi si inca pe asfalt! Ei bine, un tribut pentru aceasta fila de aur din istoria motociclismului este oferit chiar de Arai, prin modelul Arai RX-7V NSR250R 92.

Si pentru a fi mai precisi, aceasta casca Arai este dedicata unei motociclete de strada, Honda NSR250R, o bijuterie inginereasca, devenita intre timp o adevarata “rara avis”. Fiecare detaliu al castii este o trimitere directa la aceasta motocicleta. Zona barbiei evoca suplul carenaj fata al motocicletei, iar albastrul, albul sau portocaliul oglindesc culorile alese pentru carenele laterale si rezervorul motocicletei orginale. Exista si detalii subtile, precum logo-urile HRC, frunzele de laur NSR Limited Edition si, exact ca si codita motocicletei, un verde intens, plasat intre difuzoarele spate ale castii.

Fiind o editie extrem de limitata, aceasta casca se produce doar la comanda, ea va veni cu o cutie si o husa speciale, iar comenzile sunt preluate de catre Dual Motors, importator oficial Arai in Romania, doar pe durata lunii mai, pretul de comercializare fiind de 5055 lei.

Imagini

Distribuie: