Participa la o expeditie de vis in Sardinia, alaturi de Dainese si Yamaha

Participa la o expeditie de vis in Sardinia, alaturi de Dainese si Yamaha

1.500 de kilometri strabatuti pe o motocicleta cu veleitati enduro, peisaje extraordinare, drumuri asfaltate sau off-road! O provocare de a iti testa skill-urile de motociclist(a), dar si abilitatea de a face fata oricaror conditii. Ocazia de a iti imbunatati tehnica moto prin instructaje specifice, alaturi de instructor calificati! Acestea sunt datele Dainese Expedition Masters Sardinia, 12-18 octombrie 2020, o aventura absolut unica, care te asteapta in aceasta toamna.

Iata mai multe informatii despre itinerariu:

Ziua 1: sosirea in Olbia, un loc in care natura a creat drumuri unice si locuri ce par rupte de lumea obisnuita, perfecte de explorat pe doua roti cramponate!

Ziua 2: Porto San Paolo – Tempio – Perfugas – Alghero: 150 de kilometri pe asfalt si 100 kilometri de off-road, o zi petrecuta pe falezele Mediteranei, printre formatiuni stancoase de granit dar si stejari seculari.

Ziua 3: Alghero – Bosa – Oristano – Arbus: 250 de kilometri de-a lungul coastei, trecand prin situri istorice, natura virgina si cateva dintre cele mai frumoase privelisti pe care le are insula de oferit!

Ziua 4: Arbus – Iglesias – Narcao – Pula: Ne vom croi drum printr-o vale neatinsa de timpurile moderne, printre golfuri, colturi de stanca formate prin eroziune, unele pe nisip, altele direct in mare! 150 de kilometri de asfalt si 120 de km off-road.

Ziua 5: Pula – Villasalto – Quirra – Cardedu, 100 kilometri de asfalt cu 100 de kilometri off-road: O zi diferita, in sanul unei naturi luxuriante, pe carari ce serpuiesc prin padure, descoperind pesteri si cascade. Pe final de zi, vom cobori inca o data pe malurile Mediteranei.

Ziua 6: Cardedu – Orgosolo –Oliena – Bitti – Olbia. Alti 150 kilometri de sosea, cu tot atatia in off-road, chiar pe traseul Raliului Sardiniei, urcand in podisul Gennargentu, loc in care ne vom strecura prin defileuri stramte, prin regiunea Barbagia, tocmai pe cararile pastorilor din vechime!

Ziua 7: Olbia – Milan – intoarcerea la Milan, dupa 1.300 de kilometri de tura ghidata in toate conditiile, printre minunile naturale ale unei regiuni aparte.

Iar acum…motocicleta! Noi banuim ca va asteptati la asa ceva, intrucat, pentru un astfel de traseu, nu e chiar dificil sa intuiesti care e cea mai buna alegere. Este, desigur, vorba despre Yamaha Ténéré 700, nou nouta, echipata cu cauciucuri Pirelli Scorpion Rally STR.

Taxa de participare este: 4.999 euro, cu TVA inclus si include pe langa motocicleta, carburant, asigurare, cazare cu toate mesele, ghid calificat, training on si off-road realizat de un instructor federal, un vehicul 4 x 4 pentru asistenta de urgenta, personal de sprijin Dainese, servicii foto si video, dar si un echipament complet Dainese si AGV (in valoare de 3.000 de euro), specific proiectat pentru conditiile pe care le vei intampina in timpul expeditiei. Este necesar un permis categoria A si experienta medie in pilotajul off-road, urmand ca pe parcursul expeditiei sa beneficiezi de training pentru a putea aborda in siguranta toate tipurile de traseu intalnite.

Pentru inscrieri accesati acest link: https://subscribe.dainese.com/experience-contactus

Dual Motors este dealerul Yamaha numarul 1 in Romania si importator oficial Dainese.

Distribuie: