Yamaha Motor Europe si YART GYTR Pro Shop lanseaza  R1 PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team Replica

Yamaha Motor Europe si YART GYTR Pro Shop lanseaza  R1 PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team Replica
 

Daca iti doresti o Yamaha YZF-R1 care sa arate identic cu acel YZR-M1, cu care Fabio Quartararo conduce in clasamentul general al motomondialului, ei bine, acest lucru nu mai tine de nivelul fanteziei ci de cel al realitatii! Aceasta intrucat Yamaha Motor Europe si Yamaha Austria Racing Team (YART) GYTR Pro Shop au lansat o replica oficiala a motocicletei cu care Franco Morbidelli si Fabio Quartararo au adunat deja 98 de puncte in primele patru Mari Premii ale sezonului 2020, inclusiv doua victorii din partea lui Fabio Quartararo. 

Desigur, acest R1 iese pe portile uzinei cu mai multe upgradeuri de inalta performanta, menite sa il aduca mai aproape de specificatiile motocicletei de MotoGP. Astfel, carenajul este din fibra de carbon, opera a GYTR, inclusiv faimoasele aripioare MotoGP, schema coloristica nefiind doar identica cu cea a Petronas Yamaha, ci mai mult, ea este opera aceleasi companii care se ocupa de motociclete din MotoGP, pentru o extraordinara autenticitate si exclusivism de cel mare rang! Motocicleta este echipata cu suspensii Öhlins, aceasta insemnand o furca  FGRT 2 pentru sosea si circuit, alaturi de un amortizor TTX, un amortizor de ghidon conceput pentru circuit si un kit de evacuare factory. Nu lipsesc nici sistemul de schimbare rapida a rotii spate, scarite racig, ECU si acceleratie rapida, toate componente esentiale pe motocicletele de curse Yamaha.

Festinul pasionatilor continua cu frane produse de Brembo, mai exact etrierii GP4-RX si discuri T-Drive, italienii furnizand maneta de ambreiaj si reglajele pentru frana spate. Motociclete vine echipate cu slickuri Michelin, care incalta jante Marchesini cu sapte spite, din aluminiu. Cei care cumpara aceasta motociclete primesc si un pachet exclusivist, compus dintr-o casca KYT, un polo Yamaha SRT si un VIP guest pass la o etapa MotoGP la alegere!

Intrucat compania Petronas implineste 46 de ani, doar 46 de exemplare vor fi construite, fiecare cu un numar unic de identificare, gravat prin masinare CNC pe jugul furcii. Pentru doritori, nimic mai simplu, trebuie completat un formular de inrgistrare pe site-ul YART GYTR PRO Shop, https://www.yart.site/.

Mandy Kainz, proprietarul YART GYTR Yamaha Pro Shop, spune ca aceasta lansare celebreaza doua decenii de functionare a Yamaha Austria Racing Team, dar si lansarea unui nou GYTR  Pro Shop. Doar trei astfel de magazine exista in lume, in Marea Britanie, prin Crescent Racing, in Olanda, sub managementul Ten Kate Racing, iar acum in Austria. Nu exista nimic ceea ce aceste magazine nu pot livra, pornind de la nevoile unui pasionat de track-days si pana la cerintele pilotilor WSBK! In ceea ce il priveste pe Razlan Razali, director al Petronas Yamaha Sepang Racing Team, acesta s-a declarat incantat ca echipa sa este prima echipa satelit Yamaha care reuseste o victorie in MotoGP din ultimii douazeci de ani. „Sunt absolut convins ca norocosii proprietari ai acestei motociclete vor fi foarte satisfacuti de achizitia lor” a subliniat specialistul.

Imagini

Distribuie: