Yamaha Tracer GT: dotarile de top ca standard!

Yamaha Tracer GT: dotarile de top ca standard!

Pentru motociclistii si motociclistele care isi doresc ca Yamaha lor Tracer 9 sa fie dotata inca de la iesirea din showroom cu cele mai avansate echipamente si  tehnologii si sa ofere ceea ce se poate numi lux pe doua roti, exista noul Tracer 9 GT. Aceasta inseamna ca motocicleta este livrata cu genti laterale hard, in culoarea motocicletei, fixate printr-un sistem de prindere flotant gandit sa absoarba vibratiile induse de curentul de aer, pentru o senzatie de pilotaj autentica.  Tot la nivelul confort, suspensiile noului Tracer 9 GT sunt semi-active, controlate electronic, printr-un sistem denumit KADS – KYB Actimatic Damper System, care genereaza o mai mare forta de amortizare comparativ cu un sistem conventional, si care este capabil sa raspunda mai rapid la diversele suprafete pe care motocicleta ruleaza.

Practic, noul sistem de suspensie lucreaza impreuna cu sistemul de control al motocicletei in sase axuri, Inertial Measurment Unit, dar si cu ECU-ul motorului, si cu unitatea hidraulica, calculand setarile optime pentru orice situatie: pilotaj la viteze mari sau mici, pe umed sau pe uscat, drumuri cu asfalt neted sau mai putin calitativ, cu sau fara pasager(a). Exista si doua moduri pentru KADS, A1, un mod sportiv, cu un raspuns rapid al suspensiei, inclusiv in conditii de umezeala si A2, pentru confort pe drumuri mai putin netede, ideal pentru calatoriile lungi si relaxate. Pilotul poate sa schimbe treptele de viteza si fara ambreiaj, atat in sus cat si in jos, printr-un sistem de Quick Shifting, rapid si eficient. In momentul in care IMU simte ca motocicleta se inclina la peste 10 grade, intra in actiune si sistemul de iluminare in viraje, gratie unui LED situat deasupra fiecari lumini de pozitie. Aceasta facilitate scade oboseala pilotului la drumurile lungi pe timp de noapte, tot la capitolul confort, mansoanele incalzite – cu zece optiuni de setare si o structura de cauciuc fin atent proiectata pentru performante superioare altor modele, iti vor pastra mainile calde, pentru nu-ti pierde concentrarea.

Noul Tracer 9 GT poate fi comandat prin Dual Motors, dealerul Yamaha numarul in Romania,  in aceleasi culori ca si modelul standard dar si in varianta Yamaha Iconic Performance, inspirata de Yamaha R1M, motocicleta care a fost pioniera solutiilor tehnice avansate care se regasesc acum in gama high-end Sport Touring.

Distribuie: