Putoline lanseaza noua tehnologie de aditivi N-TECH®

Putoline lanseaza noua tehnologie de aditivi N-TECH®

Inca de la infiintarea companiei, in 1970, Putoline a fost un jucator de top pe piata lubrifiantilor, iar aceasta in conditiile in care se adresa in mod exclusiv vehiculelor pe doua roti. Experienta capatata in acest sector le permite olandezilor sa se concentreze pe inovatii, in ultimii ani, compania lucrand extensiv la dezvoltarea unei noi tehnologii de aditivi si anume  N-TECH®.

O parte importanta a acestei activitati a constituit-o dezvoltarea unei noi baze de ulei complet sintetic din categoria API5. Acest produs de baza a fost adus de curand la stadiul de aditiv de ulei pentru motociclete, iar prin calcurea foarte precisa a dozei optime de aditiv  N-TECH®a fost posibila aparitia unui produs nou, de calitate superioara.

O noua gama de produse Putoline

Este stiut faptul ca de calitatea lubrifiantilor depinde durabilitatea motoarelor si transmisiilor. Acum zece ani, Putoline Oil era prima companie care introducea nano-tehnologia in componenta uleiurilor pentru motociclete. Iar acesta este noul pas,  N-TECH® fiind un succesor de top pentru gama Nano-Tech. Gama de varf a uleiurilor Putoline devine acum N-TECH PRO R + , disponibila in diverse vascozitati pentru motociclete de sosea dar si de off-road. A fost dezvoltata pentru a fi cat mai simplu de folosit pentru cele mai uzuale situatii din viata unui motociclist/motocicliste, de la cei care cauta un ulei  de folosit pe parcursul unui an intreg la cei care se orienteaza dupa necesitatile specifice competitiilor extreme. Pe langa aceasta gama, multe alte produse din gama Putoline sunt imbogatite cu aditiviul  N-TECH®, urmand ca anul viitor o gama de produse racing absolut noua sa fie introdusa.

Design modernizat pentru intreaga linie de ambalaje

Pentru a fi in ton cu noutatea adusa de  N-TECH®, Putoline Oil introduce si o noua schema de design. Prin colaborarea cu artisti in prelucrarea 3D, multe modele cunoscute de motociclete au fost recreate digital in ultimele luni. Astfel, motocicleta intra in centrul designului cutiei de ulei, fiind insa vorba despre un model “neutru”, care va indica insa cu claritate aplicabilitatea produsului. Aceasta vizualizare 3D, extrem de moderna imprima  N-TECH® un look atractiv.

Descatuseaza-ti aventura!

In urmatoarele luni, Putoline Oil va introduce tehnologia aditivilor  N-TECH® si noul design printr-o campanie dinamica,sub sloganul UNLEASH YOUR ADVENTURE. Primul clip al campaniei se gaseste deja pe YouTube, putand fi vizionat aici. Cu noile produse Putoline, fiecare poate porni in propria aventura, fie ca este vorba despre viata de zi cu zi, curse de amatori sau de cele mai extreme competitii pe doua roti!

PUTOLINE OIL, DRIVEN BY TECHNOLOGY

Putoline Oil inseamna o gama completa de uleiuri si produse de intretinere pentru motociclete, atractiva si de inalta calitate. Flexiblitatea si adaptarea rapida la cerintele pietii sunt de mare importanta pentru olandezi. Printr-o continua munca de cercetare si politici de marketing invovative, Putoline se afla in avangarda industriei de profil. Dual Motors este mandra sa reprezinte Putoline in Romania, ca importator oficial.

Imagini

Distribuie: